6 meshkuj u martua me gabime


Të dashur burra, ne nuk jemi duke shkuar për të gjetur fajin, por ju me të vërtetë mund të bëjë një numër të gabimeve që janë në gjendje që një ditë të shkatërrojë martesën tuaj. Në fakt, në qoftë se ju njeri mesatar, më shumë gjasa, jo vetëm që do të bëjë gabime, por ata të përsëritur me frekuencë të habitshme.
A nuk e besoj se ne? Pyesni gruan tuaj. Tani që ju jeni gati për të marrë vepër, cool. Ajo është vetëm në lidhje me gabim të pakuptimtë në një marrëdhënie - në mënyrë delikate që ju as nuk mendoj për to. Por, duke u shpëtoj prej këtyre shprehive të këqija menjëherë njoftim gruan tuaj që ju personalisht do të përfitojnë vetëm. Marrëdhëniet zbulimin gabim dhe përpjekjet për të korrigjuar ato jo vetëm të forcojë martesën tuaj, por edhe për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe gruan tuaj.


Me kalimin e kohës, emocionet negative që kanë akumuluar nuk gjejnë dalje, duke çuar në çrregullime fizike dhe psikologjike. Stresi në marrëdhënie të barabartë ndikon në çdo partner, pavarësisht nga arsyeja e grindjeve dhe problemet. Zakonisht nga koha kur çifti më në fund kthehet të ekspertëve, tensioni shndërrohet në neurozë dhe depresioni në një ose të dyja.
Më poshtë janë të detajuara gabimet e zakonshme burrat dhe metodat e njohjes dhe, më e rëndësishmja, "punojnë në bugs."


Mungesa e dhembshurisë.


Dhembshuri dhe ndjeshmëri janë një pjesë thelbësore e çdo marrëdhënie. Pa aftësinë për të kuptuar dhe të ndajnë emocionet e partnerit nuk mund të jetë një jetë harmonike familjare. Në përgjithësi, gratë janë treguar shumë më shumë talent në ndjeshmëri sesa meshkujt. Megjithatë, seksi i bukur gjithashtu kërkojnë që ndjenjat e tyre janë kuptuar dhe vlerësuar. Burrat duhet të marrin këto fakte për të dhënë që nuk mund të fshihen.


Por njerëzit, në vend të vetëm të dëgjojnë, të përfshihet në regjimin e "riparimin" e zemër të thyer e të dashurit të tij. Kjo strategji është me të meta.
Nëse gruaja juaj thotë se ai ndjehet tjetërsimin dhe vetminë, ajo dëshiron vetëm dialog mëshirshëm, jo ​​thjesht përpjekje e njeriut për të kuptuar shkaqet dhe pasojat.


Kostot fikse.


Për të kryer blerje të mëdha - të tilla si makinë - pa bisedë paraprake me gruan e tij - një gabim të tmerrshëm. Psikologët si shkaterrues humbasë këtë vend menjëherë pas tradhtisë. Për më tepër, meshkujt janë shumë më shumë gjasa se sa femrat për të fajësuar për neэkonomnosty.

Pse? Me vetëdije apo jo, njerëzit janë duke marrë një rol udhëheqës në një marrëdhënie pa ndjerë nevojën për të konsultuar me gjysmën e tij. Por një martesë të lumtur ndërtuar dy, kështu që ju duhet të bëjë vend në piedestal.


Sexy egoizmi apo paaftësia.


Në shtrat burrat harrojnë, ose më keq, nuk e kuptojnë se bashkëshortet e tyre kanë nevojë për më shumë kohë dhe përpjekje për të nxeh.
Për të ajo ndjehet interes intime në lojëra, ju duhet të tregojnë butësi për të bindur gruan që ajo e donte dhe e dëshiruar. Meshkujt e rritur nga gjykimi dhe gabim vijnë në këtë ide, por i riu i djemve shpesh në dijeni të hollësitë tilla.

Ndezni gruaja oreksi seksual duhet shumë kohë para se të shuajnë dritën. Meshkujt e perceptojnë seksin si një mënyrë e madhe për të ndjehen një me gruan e tij. Por gratë duhet që së pari të verifikuar afërsinë psikologjike dhe pastaj të shkoni në shtrat.


Correct dëgjojnë - artin.


Dëgjoni - jo për dremitje gjatë gjithë kohës, derisa gruaja shpjegoi se shqetësimet e saj dhe të mendojnë rreth asaj se si për të rregulluar situatën. Burrat kanë tendencë për të analizuar situatën dhe të propozojë opsione për zgjidhjen e saj. Ky funksion garanton: gruaja juaj do të shpërthejnë në çdo moment.

Shumica e saj është që të flasin, dëgjojnë qëndrimin tuaj emocionale me situatën, në vend se të shikojnë pantallona Superhero shtrirë në një nxitim për të shpëtuar botën. Vetëm tregojnë interes në bisedë, dhe të tregojnë se ju me të vërtetë e vlerësojmë përvojat e saj.
Seanca nuk duhet të jetë pasiv, ju duhet për të gjeneruar dialog.


Mos i mbani ndjenjat tuaja.


Dëgjoni me gruan e tij, i cili flet për ndjenjat e tij, detyra më e rëndësishme. Si dhe përshkruar botën e vet të brendshme.
Shumë njerëz, megjithatë, besojnë se përvoja e nevojshme për të fshehur, përndryshe ata mund të duket i dobët. Por gratë kanë frikë nga një mbyllje të tillë. Ata mendojnë se ju largohen, nuk rënia e tyre në rrethin e besimit.Kreu rreth.


Burrat nuk domosdoshmërisht në përputhje me të gjithë - por pak e kuptojnë dhe e pranojnë këtë pozicion. Ata janë duke u përpjekur për të marrë dominuese e tyre. Por një strategji e tillë marrëdhënie shkatërruese. Dëshpëruar vullnetin e gruas, ju rrezikojnë të humbasin atë si një rezultat.
Çdo marrëdhënie duhet të jenë reciproke, të sigurojë mbështetje dhe kujdes. Cilësitë tona më të mira janë manifestuar në kontekstin e marrëdhënieve paqësore dhe të barabartë, jo një luftë mes dy individëve të pavarur.