Sekretet pak të mjekësisë si të njohin pamjen sëmundje


Doktor marrjen e gjëja e parë që pacienti është shqyrtuar. Ai tërhoqi vëmendjen për pamjen e pacientit, gjendjen e tij. Çfarë mund pamjen tuaj tregoni mjekut?
Ajo rezulton se prirja e shumë sëmundjeve tregojnë disa ndryshime në pamjen. Duke ditur se ato mund të parandalohen në shfaqjen dhe zhvillimin e sëmundjeve grumbull.


Shikoni në fytyrën e tij - kjo tregon shumë në lidhje me


Kjo është fytyra e njeriut sa më shumë informacion në lidhje me të. Ajo ka të bëjë dhe sëmundjet e mundshme. Shenja të tilla shumë-vjeçar të gjatë rrjedhin praktikë mjekësore dhe janë burime të besueshme të informacionit. Një duhet të kini parasysh mutacione mëposhtme ose modifikimet në pamjen:

Rrudha të shumta në ballin sinjalizuar tendencën e njeriut për alkoolizmi;
Gjatësisë lëkurë dele mbi hundë - një tregues i dhimbje të vazhdueshme të rënda se një person ka për të duruar;
Rëna gjatë dhe me gëzof - zili. Ata mund të kthehet mendjen tuaj në ftuar dhe simpatik. Megjithatë, ajo është një element i syrit bukuri për të thënë në lidhje me mundësinë e sëmundjeve të mushkërive;
"Bruising" nën sytë - një arsye për ta kthyer në nephrologist, problemet e mundshme me sistemin nxjerrës;
Nëse keni flokët bien jashtë, ajo mund të jetë një sinjal i fortë imuniteti rënie;

Shprehjet e fytyrës pamjaftueshme ose mungesa e plotë e saj - të sinjalizojë praninë e skizofrenisë dhe çrregullime të tjera psikiatrike dhe çrregullime;
Rrjetë enëve të gjakut në lëkurë fytyrë - shenjat e ndjeshmërisë ndaj pash;
Ngjyra e lëkurës bë gri? Menjëherë oncologist, rrezikun e zhvillimit të tumoreve;
Fytyra fryrë flet për problemet e zemrës;
Ngjyra e lëkurës kaltërosh i fytyrës - mungesa e ajrit. Shansi i anemisë;
Pigmentim të lëkurës, spote errët në fytyrë duke folur për problemet e veshkave;
Ngjyra e kuqe dhe cianoza e buzët - të lidhura me simptome porotsi në zemër;

Zayed në qoshet e buzëve tregojnë praninë e parazitëve në trup, si dhe probleme në funksionimin e traktit gastrointestinal.

Shfaqja e sëmundjeve në sytë


Sytë - pasqyrë e shpirtit. Që sytë mund të ju tregojë për shumë sëmundje dhe zhvillimin e tyre të mundshëm. Çfarë duhet të themi në lidhje me problemin:
Në përçarje e tiroide thonë sytë. Nëse mollë e bazat sy fryrje pak - ju duhet të kontaktoni endokrinolog:Probleme të mëlçisë janë pasqyruar në të bardhët e syve. Nëse mëlçisë nuk është i përsosur, të fillojë të kthehet bardhë e verdhë e syve;

Proteinat sytë e mbuluar me anije rrjetë kuqe - një shenjë e fortë e lodhjes.