Mjekësore inovacione teknologjike për Aeskulapiusit moderne


Otolaryngology - industrinë mjekësore, i cili përdoret me sukses një shumë e teknologjisë së re vendas dhe të huaj. Një nga shembujt më të mirë të pajisjeve diagnostikuese është Laryngoscope. Kjo pajisje është projektuar për ekzaminime orofaringut, laring dhe komunikimit.
Së bashku me vizualizimi maksimale e ofruar nga pajisja, ajo ofron aftësinë për të punuar me saktësi të vlerësuar gjendjen aktuale të pacientit. Ju lutem vini re se Laryngoscope si dhe aparat Electrosurgical frekuencë të lartë të përdorura gjatë operacionit.


Supozohet të kushteve dhe çështjet klinike, të cilat mund të ndihmojnë vetëm manipulim endosurgical. Duke përdorur pajisjen e mësipërme është e justifikuar kur pacienti ankohet për dhimbje në veshët ose fyt.
Në rast të dëmtimit të shkaktuar të tillë një organ të rëndësishëm si fyt, dhe kufizimin kur shihet udhë ajrore e qartë dhe ngushtimin e tyre, në rast të papritur "zhdukjes" së zërit, paraqitja e vështirësi të dukshme në gllabërim dhe kështu rasti, ekspertët përdorin më i përshtatshëm, e thjeshtë dhe të sigurt për pajisjet e pacientit.


Laryngoscopy përfshin përdorimin e gjerë të mjeteve dhe pajisjeve për diagnostikimin, zbulimin dhe trajtimin e shkaqeve të patologjive. Pajisje saktësi moderne janë përdorur jo vetëm në Otolaryngology. Si një shembull, ju mund të sjellë aparatin Electrosurgical frekuencë të lartë. Përdorimi i pajisjeve të ndryshme moderne të lejuar, pavarësisht nga ndryshimi në aplikimet, për të siguruar funksionimin e duhur të shkeljeve të fazave në mënyrë të drejtë e hershme.

Siç shihet nga lart, larynhoskopы përdorur në mjedise klinike, që do të thotë se këto mjete kërkojnë njohuri të specializuara dhe shkathtësi nga ekspertët dhe të përgatitur pacientët për procedurat mjekësore. Ndryshe profilin laryngoscopy dhe përdorimin e pajisjeve, monitorimin Holter është përdorur si një EKG ambulatore cila vendosur profesionistë për të monitoruar aktivitetin kardiak gjatë ditës jetën e tij të përditshme të njeriut.

Holter Monitor nuk kërkon përgatitjen e pacientit, nuk e kufizojnë atë në veprime dhe jo të shkaktojë stres, i cili është gjithmonë në studimet e rasteve dhe manipulim kirurgjikale në mjedise klinike.