Mjekësi karakteristika unike


Në mesin e viteve '60 shkencëtarët përgjithmonë sovjetike e kaluar, Akademik dhe doktor i shkencave teknike N.D.Devyatkov M.B.Holant, të angazhuar duke studiuar rrezatimin elektromagnetik (EMR) ka shprehur hipotezën se gama e dobët e emisionit 30 300HHts ndërveprojnë me objekte që jetojnë biologjike.
Pas kësaj, hulumtuesit kryer eksperimente të ngjashme në Gjermani, Francë dhe arriti në përfundimin se efekti i ndërveprimit të rrezatimit elektromagnetik të milimetër (mm) varg dhe organizmave të gjallë thithjen e duhur tingëllues e MM - rrezatimit në nivel qelizor. Kështu nuk është një përgjigje e përshtatshme në një organizëm të gjallë të ekspozuar.


Kriza demografike, Astrophysical, katastrofave mjedisore, pamjaftueshmëria e përdorimit të barnave (alergji, efekte të shumta anësore), vazhdimisht duke i detyruar mjekët për t'u përdorur në trajtimin e faktorëve fizikë. Në veçanti terapi rezonancë me mikrovalë (terapi valët milimetër në pikat akupunkture). Metoda është patentuar në Rusi, Ukrainë, SHBA, Kina dhe vendet e tjera, ajo është përdorur me sukses nga mijëra e mjekëve në shumë vende.
Trupi i njeriut - Biosystem hapur që ndërvepron me mjedisin nga një shumëllojshmëri të njësive strukturore dhe funksionale janë të ndërlidhura në një rrjet të vetëm të Energjisë, ku secila qelizë ndikon në të gjitha subformы tjera (indet, organet), dhe tërë trupin. Mikrovalët rezonancë terapi "grupe" të trupit të prekur në nivelin e qelizave, indeve sinkronizimi nevojshme, ndërveprim rezonancë është "programimi" e organizmit në energji dhe informacionit në nivel qelizor të funksionuar në një gjendje të normës fiziologjike. Duket harmonizuar efekt mbi sistemet kryesore të trupit rregullator: nervor, imunitar, endokrine.


Efekti Përdoret për BAT (biologjikisht pikë aktive dhe zonave) dhe terapi nga rrezatimi tingëllues sfond - IKU ("rekord" rrezatimi patologjike për ndryshim sinjal antivibrator dhe individuale shtypjen patologjike sinjalit -. Se trajtim më të personalizuar bioresonant)
Terapi mikrovalë rezonancë plotëson postulatet themelore të mjekësisë moderne:
nuk ka dëme: pa dhimbje, nuk ka efekte anësore neinvazyvnist (jo dëmtuar integritetin e lëkurës)

nuk trajtojnë sëmundje, dhe pacienti: maksimal individualizimin e trajtimit, qasje sistematike të trupit si një e tërë. Të gjitha procedurat janë kryer në bazë të ligjeve dhe të shtetit biorhythmology pikat biologjikisht aktive. "Ndikimi i kauzës jo, rezultati."
nuk përdoret drogë: asnjë alergji, efekte anësore.


Gamë të trajtohen gjerë të sëmundjeve:

Lehtësim të dhimbjes (sëmundje shpinë, dystonia, migrenë, pezmatim nervi, plexites, duke përfshirë edhe post-traumatik).

Neuroses (çrregullime të gjumit, krizë nervash, urinim i pavullnetshëm, stuttering).
Sëmundjet gjinekologjike, infertilitetit.
Abuzimi seksual, impotencë, parregullsi menstruale.
Sindromi Lodhja kronike.
Trajtimi i varësisë së duhanit (për dalje), të ndihmojë me varësinë e alkoolit, nikotina, varësia e lojrave.
Stresi, imunitet të ulët.
Ulçerë peptike dhe Ulçera duodenale (përshpejton Mukoza e shërimit, të reduktuar kohën e trajtimit, frekuenca e rëndim).
Kolit, gastrit.

Mbipeshë korrigjim (terapi unmedicinal komplekse).
Arthritis, arthrosis.
Çrregullime të lëvizjes (parezë, paraliza).
Multiple skleroza Rehabilitimi në Cerebral paralizuar.

Kundërindikacionet:

Rritja e tumorit
sensibilitet të gjakderdhjeve
kufizime për gratë në ditë "kritike".

Efektet terapeutike të MRI:

Analgjezik, veprim anti-inflamator (për shkak të lëshimit të brendshme opiateve-эndrofynov).
Antydepressornoe dhe efekt qetësues.
Përmirësimi microcirculation e organeve dhe sistemeve (normalizimin e arteriale dhe venoze presionit të gjakut).

Funksioni Normalizimi i trurit dhe zemrës.
Rritja e imunitetit dhe rezistencën ndaj infeksioneve.
Efekti i "përtëritje" (patologjinë në trup, mosha tepërt biologjike me kalendarin pas MRI dinamikën rëndësishme për të normalizuar moshën biologjike).