Kushtet forcim ujë të ftohtë


Forcim ujë të ftohtë është testuar dhe i besueshëm mjet Wellness. Megjithatë, përfitimet që do të sjellë, në qoftë se nuk e përdorni ujë të ndyrë forcim të ftohtë prodhuar përvojë praktike dhe të mbështetur nga hulumtimet mjekësore dhe biologjike. Rregulli më i rëndësishëm është logjike, llogari cilësitë individuale, vetë-kontrollit, sistematike dhe mode aktive.
Kushtet forcim ujë të ftohtë

1. Forcim duhet të fillojë me doza të vogla. Injorimi këtë rregull mund të dëmtojë vetëm shëndetin e tyre. Forcim i pamatur do të fillojë menjëherë me not në vrimë (kjo do të çojë në ftohjet e rënda), ju duhet të përgatisin trupin tuaj.2. sistematik. Ky rregull ofron performancën e përditshme të kalitje procedurave duke përdorur ujë të ftohtë. Këto procedura do të rrisë aftësinë e sistemit nervor të njeriut për t'iu përshtatur kushteve të ndryshme mjedisore. Pa sistematik, arrijnë zakalyvayuscheho efekt ndodh. Për të ruajtur forcim, të bëjë atë në mënyrë të vazhdueshme, pavarësisht nga koha e vitit dhe moshës. Nëse keni pasur të ndërpresë kalitje procedurat për një periudhë kohe - ata duhet të shërohen nga pikënisje - nga e thjeshtë në kompleks.


3. Rritja e procedurave të dozimit. Ky rregull është i detyrueshëm për forcim e duhur të trupit, ajo ka nevojë për të kryer vazhdimisht dhe gradualisht duke rritur procedurat e dozimit. Gjëja kryesore në këtë procedurë - një reduktim gradual në temperaturën e ujit, si dhe një tranzicion gradual nga një vend i vogël me një dozë më të madhe.

4. Kontabiliteti për individ për individ. Zgjedhja dozen dhe kohëzgjatjen e sezonit të procedurave, duhet të marrë parasysh shëndetin, moshën dhe faktorë të tjerë. Reagimi i trupit në njerëz të ndryshëm të ndryshëm nga njëri-tjetri. Për shembull: fëmijët dhe të zhvilluara dobët fizikisht njerëzit me mbindjeshmëri ndaj stimujve të jashtëm. Njerëzit e moshës 40-50 vjeç ka ndryshime në enët e gjakut dhe trupit si një e tërë. Në këtë rast, nuk e përdorin shumë të ftohtë dhe të zgjatur forcim.


5. Përdorimi i procedurave të kundërta. Jep një efekt të lartë që sezonin, por ky person kalitje mënyrë ka nevojë për të përgatitur trupin aktivitetet tuaja të ndryshme rekreative.

6. Mënyra aktiv. Me këtë metodë e forcim ujë të ftohtë, rrit efektivitetin e ngjarjes. Gjatë procedurës që ju duhet për të kryer ushtrime fizike apo punë të tjera muskulor, në mënyrë që nxehtësia e trupit të mbuluar të shkaktuara nga të ftohtë, ngrohje të fortë.

7. ushqyerit. Nuk janë nevojat themelore biologjike të trupit dhe të mos prekin këtë çështje thjesht nuk mund. Ushqyerit siguron ushqyesve të nevojshme dhe të energjisë forcën e trupit të, zhvillimin dhe rregullimin e metabolizmit të saj. Ushqyerit të sigurojë formimin e duhur dhe rritjen e trupit, si dhe të ruani shëndetin. Ushqimi duhet të jetë ndryshe dhe të sigurt. Si dhe sasiore të përgjigjet personi të caktuar, që përcaktohet nga kostot e saj të energjisë. Ekseset e tjera në ushqim, mund të sjellë vetëm dëm.