Historia unike e djalë indian


Në Indi, ka pasur një rast të pazakontë, 14 vitin e ri të vjetër ka një sëmundje që shkakton plakjen e trupit të tij 8 herë më shumë se norma. Ai tashmë ka një trup 110 vjeçare gjyshit të vjetër të kësaj jetës së tij ishte i kërcënuar. Çfarë është kjo sëmundje? Cilat janë karakteristikat e saj? Progeria - një sëmundje të shkaktuar nga kushtet gjenetik, dhe ne te cilin trupi plakjes shpejtësi dhe ndjeshëm.Shenjat e para mund të shihet në 2-3 vjet. Vuajnë kjo sëmundje është shumë e rrallë, showgirl është Daily Mail zbulon se vetëm 80 njerëz nga e gjithë bota.Progeria sëmundje jep vetëm 14 vjeç, më shumë pacientë nuk do të ngrihen dhe vdesin në moshë të vjetër, një banor i Bihar, Ali Hussein ende duke shpresuar për një mrekulli, sepse shumë dëshiron të jetojë, ai mendon se ende zhvillojnë një ilaç që mund të shpëtojë atë. Gjithashtu, ky djalë trim nuk ka frikë nga vdekja, ai nuk duan të mërzitur prindërit e tij të dashur të cilët janë duke kaluar nëpër shumë të fuqishëm me anë të sëmundjes së tij.


Pse ka një sëmundje të tillë, Ali? Për shkak se prindërit janë të afërmit e gjakut - një kushëri dhe vëllai. Provuar edhe një herë se ju nuk mund të vijnë në kontakt me një gjak. Prandaj, duke paguar shëndetin e fëmijëve të tyre - pesë kanë vdekur tashmë nga e njëjta sëmundje - 12 - 25 vjeç.


Ali Babai i tij tha se probleme me ta ka ndodhur për shkak të injorancës së diagnostikimit të sëmundjes. Kjo është hera e parë që e gjeti atë progeria, pasi ajo filloi të lënduar fëmijët. Ai thotë se nuk do të kenë fëmijë, duke e ditur se si do të përfundojë tragjikisht. Në të njëjtën kohë familja ka dy vajza të përkryer të shëndetshme.
Ky rast dëshmon edhe një herë se gjenetika nuk kanë nevojë për shaka dhe lidhjet e gjakut rrezik.


 
R3r3r357.