Pse ka një tik nervoz nervor në stomakun e tij


Këto flukse pa rezistencës ndaj ritmin e shpejtë të jetës moderne, e vënë veten në rrezik të madh. Po, ata mund, duke i dhënë veten pa karrierën rezervë për të arritur disa suksese, por të gjithë kolaps nën peshën e problemeve shëndetësore. Gjëja e parë që dëmton mbrojtjen dhe burimeve energjetike të trupit të njeriut, përherë e pranishme në gjendje tseytnotnom - stres të vazhdueshëm. Edhe trupin të fortë dhe të guximshëm ka nevojë për disa stërvitje, dhe "rimbushje" në formën e një tjetër - "fragmente" gjatë ditës dhe disa orë (kohëzgjatja varet nga karakteristikat e personit të caktuar) gjatë natës. Ndërkohë, një numër i konsiderueshëm i njerëzve harrojnë për të. Ata "zhytje" nën presion nga lista e pafund "i rëndësishëm" Brendshme (e cila pa ndryshim rezulton më shumë se kushdo tjetër ka qenë në gjendje për të përdorur), preferojnë të ende bëjnë atë të paktën diçka prej tyre, për të shpëtuar në ëndrrën e tij. Montimi lodhje, dhe rezultat mjaft e natyrshme dhe e pashmangshme e një sjellje të tillë janë probleme kryesisht të ndryshme neurologjike. Disa nga simptomat e këtij lloji të fenomeneve, në veçanti, TEC bark mund të trembin në masë të madhe edhe "shkon" të drejtat. Kështu, në qoftë se ai është i prirur për hypochondria - dhe madje edhe mungesa e rregullt e gjumit dëmton burimet e tij nervore, ajo do të jetë i dyshuar në edhe sëmundje vdekjeprurëse.


Sigurisht, ne nuk mund të injorojë këto ndryshime "sjellje" vetë trupi - më të mirë në praninë e simptomave të paguajnë një vizitë në klinikë. Në shumë raste, kur emërohet në diskrecionin e një ekzaminim mjek, ai nguten për të siguruar pacientit në qoftë se muskujt e barkut twitching njësi dhe janë tepër të rralla, madje herë pas here, ata mashtrojnë veten fuqishëm në këtë drejtim nuk është e nevojshme - ata mezi shkaktuar disa sëmundje. Megjithatë, ka një numër të rasteve kur neglizhimi i tillë nuk mund të. Nëse një tik nervoz nervoz në barkut e tij tregon një grua që është në moshë riprodhuese, e yyazytsirnist e lartë se në barkun e saj ripening fruta e dashuri me burrin e saj. Kur prania e shtatzënisë nuk ka dyshim - për shembull, në një datë të mëvonshme - dhe twitching bark të ndodhë, ajo është e nevojshme të thuhet se ata janë të shoqëruar ndonjëherë nga hiccups fëmijën - kjo është përgjigje e natyrshme për ushqim - gëlltitjes lëngun amniotik. "Buzoteryat"Duke përfshirë si dru tik, shpesh gazeve zorrëve. Përsëri - për zonjat "në pozitë"Në se cili organ i tretjes është i pranishëm në shtetin ngjeshur shumë, shanset e takimit me fenomenin e ngritur. Mbylle vëmendje meriton rastin kur shteti shtatzënë nuk e referuar në parim, dhe nuk bother barkut të rrallë TEC dhe twitching muskujve në pjesë të ndryshme të trupit (duke përfshirë muskujve të barkut touch) të ndodhë pak a shumë shpesh në ose gjendja (lëvizje apo tjetër. Nëse vetëm një nga simptomat, ndërsa të tjerë përfshijnë, për shembull, myyazytsilni periodike thërret, njeriu mund të ketë për të personalisht ndeshen çrregullime të tilla nervore gjenetik si sindromi Tourette (quajtur për mbiemrin zbuluar dhe e përshkroi atë .. neurolog francez) Kjo është më i zakonshëm që gjenden në fëmijët Ajo përdoret për të se kjo sëmundje është shkaktuar çështje ekskluzivisht pedagogjike (me fjalë të tjera - mungesa e arsimit), por disa kohë më parë ajo u provua se ai i cili, në fatkeqësinë e tij, i takon një prej dhjetë mijëra njerëz të rinj në mbarë botën, trashëgoi sindromi Tourette fakt jo plotësisht pushtet mbi reagimet e tyre neurologjike britmën e tij e papritur dhe dridhje nuk mund të jetë e saktë -. ata kanë vënë vetëm deri. Megjithatë, nuk ka çrregullime mendore njerëzve të tillë atje - ata mund të jenë mjaft të plotë. Në kontraktimet e muskujve të përgjithshme myyazytsilni për asnjë arsye të dukshme dhe një mënyrë të caktuar - myoclonus shpesh është vetëm një nga shumë shenja të një numri të çrregullimeve - si relativisht të padëmshme dhe mjaft të rrezikshme nga mungesa e disa ushqyesve të sëmundjes Alzheimer ose sëmundjes Parkinson apo tjetrën sklerozë anësore (ALS). Duke bërë shortari në internet" me shpenzimet e tyre nuk është e vlefshme. Shkaku i vërtetë tik muskujve në gjendje për të gjetur se vetëm specialist. Në çdo rast, në qoftë se ju të gjeni se një situatë e veçantë nuk është patologji pas ajo nuk është, ajo do të qetësojë personin dhe ndoshta twitching të katandiset në asgjë.