Pse djegur veshët


Ndonjëherë vesh skuqem, dhe kjo shkakton ndjenjën sikur ata janë djegur. Unë pyes veten pse kjo po ndodh? Ka disa rrethana që mund të shkaktojnë eyelets tilla sjellje. Për lehtësi të gjitha të shpjegojë pse djegur veshët, ndahen në 2 grupe: shkaqet fiziologjike dhe mistike, në fjalë të tjera, shenjat.

Pse djegur veshët? FiziologjiTë thuash të drejtën, në drejtim të fiziologjisë të përgjigjet në pyetjen se pse veshët djegie dhe faqet mund të jetë vetëm një - stresi. Por koncepti i përgjithshëm i stresit, kështu që ju duhet të listojnë arsyet më të shpeshta për të cilat veshi fillojë pashity:


 • Kur veshët tensioni mendore të fillojnë për të djegur, si trurit për funksionimin e duhur të nxitojnë më shumë gjak, dhe e veshëve për kompani të bjerë.

 • Kur një person është i ngazëllyer, ndjen keqardhje turp për asgjë, veshët fillojnë të skuqem. E pra, për disa njerëz një ndjenjë të turpit, ajo është edhe stresi, kështu veshët për atë dhe të reagojnë në mënyrë të ngjashme.

 • Veshët mund të fillojnë për të djegur dhe për shkak të trembje papritur. Nëse një trembë personi, kjo ndodh rush fuqishme adrenalin, sepse veshët fillojnë të skuqem.

 • Veshët shkaktojë skuqje mund të jetë e ngrohjes zakonshëm. Natyrisht, në gjak të nxehtë motit nxitojnë menjëherë për të gjithë lëkurë për të rritur ngrohjes, por disa njerëz me veçantitë e gjakut të furnizimit me gjak i derdhur kryesisht (more) veshët. Pra, shkoni te identitetit pas ngrohjes me veshët e ndritshme të kuqe.

 • Një tjetër arsye që mund të fillojnë veshët e djegur, është një lloj acarim apo infeksion. Pra, në qoftë se veshët tuaj ishin dhomat, pastaj mos harroni, apo e bëri kohët e fundit me vete diçka nga kjo se ata nuk mund të pëlqen atë.

 • Dhe edhe në qoftë se nuk ka arsye të dukshme për asnjë skuqje, veshët ende mund të fillojnë për të djegur, trupi është gjë komplekse dhe misterioze, ndoshta ai ndjen një stres, të cilat ju nuk i dyshuar. • Shenjat që shpjegojnë pse veshët e tij janë djegur
  Por në qoftë se ju mendoni se jo çdo gjë mund të shpjegohet duke përdorur shkencën klasike, atëherë ne mund të kthehet për të urtësisë popullore. Nga rruga, shenjat janë në gjendje të shpjegojë jo vetëm për shkak veshët e kuqe, por për t'iu përgjigjur pyetjes se pse ai ishte djegur veshit të djathtë apo të majtë. Pra, jemi kthyer në urtësinë popullore.


 • Nëse të dy veshët janë djegur, pastaj dikush ju diskutuar - si fjalë e urtë na thotë. Arsyeja është se në një nivel nënndërgjegjeshëm, njerëzit e perceptojnë informacionin e flukseve lidhur direkt. Nëse diskutime aktive, personi reagon ndaj saj, të tilla si veshët skuqje. Natyrisht, shkalla e ndjeshmërisë të ndryshme, dhe kjo nuk ka reaguar, por veshët e dikujt fillojnë të flakët.

 • Pse djeg veshit të djathtë? Kjo pyetje shënon korrespondojnë na ndjek në qoftë off veshit të djathtë, atëherë njeriu tha mirë apo të djathtë. Edhe pse disa arsye nuk e marrin parasysh faktin se e vërteta nuk mund të jetë gjithmonë i mirë. Por besëtytnitë popullore aktualisht nuk marrin parasysh dhe konsiderojnë se veshi flushed drejtë paralajmëron për ndonjë problem dhe të shqetësuar në lidhje me. Nga rruga, nuk është një besim që në qoftë se ju me mend që ju të diskutuar, veshi pushon për të djegur.


 • Pse djeg lënë veshin? Kjo gjithashtu do të thotë se nuk është të flasim për një njeri, por në këtë rast nuk është shumë e mirë. Ndoshta disa prej jush kanë shprehur shumë keq, shpif kundër. Zakonisht kur djegur veshin e majtë, një njeri dhe jo ndihet shumë e mirë, diçka që mund të dëmtojë apo të ndjerë të pakëndshme. Përsëri, kjo është për shkak të lojrave të nënndërgjegjeshëm tonë. Gjoja ajo kap bisedat pa kuptim dhe paralajmëron për rreziqet e mundshme. Sepse vetë thashetheme keqe të pakëndshme, dhe mund të merren vetëm me fjalë dhe në fund. Pra, nëse veshët janë djegur, shenjat na këshilluar që të mos heqë dorë nga rasti, dhe dëgjoni sinjalet e trupit tuaj.