Si për të ndaluar plakjen


Në fëmijëri dhe adoleshencë të gjithë ëndërrojnë të rriten shpejt, rritet. Por me kalimin e viteve ne fillojmë për të fshehur moshën e tij, t'i vijë turp për të, dhe çdo ditëlindjen pasuese sjell pak gëzim. Kjo vlen veçanërisht për gratë, përveç efekteve shëndetësore negative të akut ndjerë në drejtim të plakjes pamjen.
Si për të mbajtur trupin të rinj?
Mosha në mënyrë të pashmangshme ndikon në gjendjen e trupit të njeriut dhe punën e organeve të brendshme. Në rininë e tij, disa njerëz mendojnë për pasojat e ardhshme të veprimeve të ndërmarra për shkak trauma të mëparshme, dietë e varfër dhe rutinë e përditshme, zakonet në mënyrë drastike duke u ndjerë për rreth 40-45 vjet. Sigurisht, asgjë nuk mund të jetë i saktë, por është e mundur për të përmirësuar situatën aktuale dhe për të parandaluar përparimin e sëmundjeve të fituara.


Për të ruajtur shëndetin në nivelin e duhur, ju duhet të ndiqni disa këshilla:

 • Nënshtrohen ekzaminimit rregullt parandaluese mjekësore.

 • Mos lejoni përkeqësimin e sëmundjeve kronike.

 • Mbani nyje.

 • Ulja e konsumit të alkoolit, të ndaluar pirjen e duhanit.

 • Shiko dietë, preferojnë ushqime të shëndetshme.

 • Periodikisht marrë vitaminat.

 • Flini orë të mjaftueshme.

 • Mënjano ngarkesën nervor, stresi.

 • Angazhuar vazhdimisht në punën intelektuale për të krijuar të reja dhe për të forcuar lidhjet ekzistuese nervore në tru.

 • Të bësh ushtrime të moderuar ose tren në palestër të paktën 2 herë në javë.


 • Të përballet me të rinjtë dhe trupi
  Shfaqjen e rrudhave të para lidhur gjithmonë me pakënaqësi dhe mosbesim, por koha nuk ndalet, dhe ata do të shfaqet në të ardhmen. Ajo duhet të jetë e lehtë për të kuptuar se një grua është e bukur në çdo moshë, por pjekuria ka përparësi të shumta.
  Gjithashtu, ju duhet të bëjë përpjekje për të ruajtur tonin e muskujve dhe ruajtjen elasticitetin e lëkurës:

 • Rreth 10-15 minuta në ditë për të dhënë ushtrimet për shtyp, duart dhe këmbët.

 • Ulja futje e karbohidrateve, sheqer dhe kolesterol.

 • A ushtrime të frymëmarrjes për të njom qelizat me oksigjen.

 • Për të kryer procedurat kozmetike për të përmirësuar TURGOR lëkurës, mos harrojmë për hydration dhe të ushqyerit.

 • Për masazh trupit dhe fytyrë.

 • Përdorni me cilësi të lartë, kozmetikë më të mira organike si kujdesin e lëkurës dhe për qëllime dekorative. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet duart, buzët dhe qepallat, dhe dekoltin.

 • Regjistrohu për flokët, të aplikojnë dhe të forcojë vitaminë maskë.

 • Merrni një kompleks projektuar posaçërisht e vitaminave në lëkurë ose herë pas here konsumojnë kapsula vaj peshku vaj me vitamina A dhe E.

 • Kryer ushtrime për qafën (nga mjekër e dytë) së bashku me vetë-masazh (përgjimit, stroking).

 • Me kujdes të kujdeset për dhëmbët tuaj.


 • Në përgjithësi, mosha imponon ndikim më të madh mbi gratë, që nga fundi i menopauzës ndalon prodhimin e hormoneve seksuale, të cilat janë përgjegjëse për elasticitetin e lëkurës dhe prodhimin e qelizave të kolagjenit. Kjo ndikon jo vetëm pamjen, por edhe densitetin e kockave, joints. Prandaj, seksi i bukur është e rëndësishme pas 45-50 vjet për të rritur sasinë e kalciumit në dietë, magnez dhe hekur. Ju gjithashtu duhet për të monitoruar gjendjen e sistemit endokrin, konsumojnë mjaft jod.

  Sekreti kryesor i rinisë së përjetshme
  Gjithkush, në fakt, nuk ndryshon kurrë. Në të, natyrisht, të imponuar gjurmë të caktuar të viteve të fundit ka fituar përvojë kryer mbi vështirësitë dhe përvojat. Por faktori kryesor është vetë-vetëdijes dhe qëndrim personal, sepse ndërsa ju mendoni veten në 16 vjet, ju gjithmonë do të jetë i ri.