Si për të shpenzuar entitet darsonvalization


Cila grua nuk ka vetëm duan, por jeta ka tendencë të jetë e bukur dhe tërheqëse - kjo është normale. Vetëm në Buddhizëm besohet se Nirvana përjetshme - është faktori mbizotërues mbi bukurinë e trupit. Dhe ne kemi bukurinë femërore - një fuqi neyyazytsirna, energjia e madhe është në gjendje të shkatërrojë dhe të krijojë. Për çdo të zakonshëm trupin bukuri grua - një qëllim të cilin ata janë të gatshëm për të arritur ndonjë gola, duke injoruar ndalimet dhe kufizimet, duke kaluar shuma të mëdha parash dhe kushtonte shumë kohë të lirë. Dhe për këtë ata e duan meshkujt!


Çfarë grua vidyazykatsya përjetojnë teknologjinë e fundit dhe mjetet, në qoftë se ata janë në gjendje për të dhënë një efekt rinovimin? Nuk do të gjendet. Në mënyrë të ngjashme metoda më e re e përtëritje dhe shërimin e trupit, në gjendje të merret me shumë probleme kozmetike janë darsonvalization procedurë. Sot në sallonet kozmetike e di se si për të kryer personi darsonvalization si kurë me këtë procedurë celulitin, hiqni venat me variçe, baldness luftarake dhe defekte të tjera të lëkurës së kokës.

Metoda darsonvalization mori emrin e vet nga autori që e shpiku atë - Jacques Arsene d'arsonvalya. Ai sugjeroi se një herë teknikë, të cilat ai i zhvilluar, të japë efekt në lëkurë dhe pulsin ndryshueshme trupit me frekuencë dhe tension të lartë, por fuqi të ulët. Duke përdorur këtë procedurë për pastrimin e fytyrës, beauticians mësuar për të përballuar me puçrra fytyre, puçrra fytyre, puçrra fytyre dhe sëmundje të tjera që shkaktojnë defektet personi. Lëkura Problemi është pastrim të thellë, e cila rezultoi në enët e gjakut janë restauruar shkatërruar bakteret që shkaktojnë inflamacion, është zgjeruar capillaries dhe retinal vendosura në shtresa nënlëkurës. Të gjithë këta faktorë janë arsyet e shfaqjes së defekteve në fytyrë, veçanërisht fytyre.


Beauticians rekomandojmë se si të shpenzojnë darsonvalization: ajo është administruar pas procedurave themelore të pastrimit në fytyrë. Pajisja ka shërbyer Darsonvales aktuale elektrike në mënyrë të dobët që nuk mund të shkaktojnë ngrohje të rëndësishëm në indet. Që nga e tanishme është e ndryshueshme në natyrë, dhe ata nuk janë të shkaktuara nga ndryshimet në indet jonik membrana, që do të thotë se nuk është shkaktuar nga kontraktimet e muskujve dhe spazma ndodh.

Për të kuptuar se si për të kryer darsonvalization, konsiderojnë teknikat themelore që përdoren sot në sallonet e bukurisë. Grupi i parë - një teknikë e ndikimit të largët. Midis lëkurë fytyrë gjatë procedurës dhe ndikon elektrodë mbajtur një distancë që nuk tejkalon dhjetë milimetra. Nëse hendeku është rritur, ai do të ndihet më shumë ndjesi shpimi gjilpërash nga niveli aktual. Nëse hendeku rritet më shumë se dy centimetra, ajo do të jetë terapi pryzhyhayuschaya synon të ndalojë vendet proceset trofik. Darsonvalization largët mbajtur metodë të qëndrueshme që nuk lëvizin në fytyrë sipërfaqe elektrodë.


Një tjetër lloj i procedurës darsonvalization përfshin lëvizjen e vazhdueshme të elektrodë kur i nënshtrohen identitetit. Zonat e dhimbshme dhe problemeve trajtohen me talk dhe pastaj të kryejë atyre një lëvizje rrotulluese, duke ndaluar për disa sekonda pajisjen në një zonat veçanërisht të dhimbshme. Së pari Procedura darsonvalization e tillë nuk mbahet më shumë se pesë minuta, atëherë ka një rritje në kohë dhe seanca provuar për njëzet minuta në një kohë. Numri i përgjithshëm i procedurave të kryera në një normë të mos kalojë njëzet seanca. Nëse rezultati i dëshiruar nuk është arritur plotësisht, ajo është e lejuar për të përsëritur kursin.


Për shumë, nuk është e vështirë për të mësuar se si për të kryer darsonvalization dhe në shtëpi pa vizituar sallonet e bukurisë. Telecommuting është e nevojshme për të vëzhguar një numër kërkesash për sigurinë. Së pari, kur ju jeni duke punuar me pajisje, ju askush nuk duhet të prekë. Po shkëndijë shkarkimin mund të ndodhë me amperage mjaft të lartë. Para se ndikimi nuk mund të përdoret për të fshirë locion fytyrë, e bërë nga alkooli, sepse ajo mund të shkaktojë zjarr flash dhe djegur lëkurën. Nëse ju doni për të arritur efektin e shtrëngimit të lëkurës, ajo duhet të kryejë procedurën me të largët me një distancë prej jo më shumë se 05 centimetra. Duke rritur distancën mes lëkurës dhe pajisje mund të ndikojë problemit të lëkurës, duke eliminuar puçrra fytyre dhe pimples. Mos trajtuar zonat rreth syve - lëkura është shumë delikate dhe të ndjeshme, si rregull, edhe në qoftë se puçrra fytyre shfaqet në fytyrë, zona përreth qepallë më të ulët të mbetet i pastër.


Ju mund të mësoni se si për të kryer darsonvalization jo vetëm për probleme të lëkurës, dhe për të tërhequr për të eliminuar rrudhat në lëkurë, fytyrë butë. Me ndihmën e Darsonvales edhe eliminimin e lythat, duke ndikuar pajisjen e lëkurës larg nga gjysmë deri në dy centimetra.

Ajo është e mirë për të kryer procedura e shtrirë, më mirë akoma, nëse ka dikush që do të të ndihmojë. Shtrihem, të pushojnë, të bëjë veten në mënyrë që koka nuk ishte shumë e braktisur dhe e ngriti pak.

Darsonvalization çon në vdesin shumë lloje të mikrobeve dhe baktereve. Për fat të keq, performanca e saj është efikas vetëm për infeksionet Staph, sepse trajtimi i sëmundjeve që lidhen me të, ju duhet të hiqni kryesore fokusi - infeksion Staph. Procedura tej shërim lëkura do të jetë jashtëzakonisht e dhimbshme, sepse ndaloi zhvillimin e mikroorganizmave nevojë për të tërhequr jashtë lëkurës. Një metodë shumë e efektshme, por neyyazytsirno të dhimbshme, në mënyrë jo të përshtatshme për njerëzit me ndjeshmëri të lartë.


Në përgjithësi, darsonvalization është një metodë moderne dhe shumë efektive për përtëritje dhe ndërrojë pamjen, pastrimin e saj dhe dezinfektimin.