Mëso se si, kur dhe çfarë të shtyjë Alflutop


Alflutop - një droge me origjinë natyrore, përbërësit aktiv për të cilat janë marrë nga peshqit cekët të detit, të tilla si të shumta, Merlot OE Detin e Zi, puzanok Detit të Zi, açugat Detit të Zi. Në mënyrë të ngjashme, në një përgatitje përmban minerale, amino acidet esenciale, proteoglycans, sulfate chondroitin japin efektin e dëshiruar e drogës. Ekscipientëve Produkt: uji dhe fenol. Bazuar në të dhënat në përgatitjen manual, Alflutop kur thikat, duket që jep drogës rezultate pozitive në dyzostoze traumatike, periarthritis, paradontopatyy, эndohondralnыh dhe kockëzim hondralnыh shkelje, osteoarthritis, osteokondroza, spondylosis dhe fibromyalgia. Vetëm Alflutop medikament përdoret në periudhën postoperative në operacionet në nyje. Efektet farmakologjike të analgjezik dhe drogës anti-inflamator, ndërsa Alflutop aktivizon procesin e shërimit, si dhe pengon degjenerim e kërc, duke përmirësuar metabolizmin në të efekt chondroprotective e drogës Alflutop bazuar në efektin e reduktimit aktivitetin e enzimeve që kontribuojnë në shkatërrimin e indeve lidhës. Medikamente të veprimit nuk rrëzohet këto indet, duke stimuluar proceset e shërimit në to, duke vepruar, si dhe në kërc. Efekti i drogës në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon simptomë dhimbje. Ky veprim i jep atë si në pjesën tjetër dhe në lëvizje. Veprime të tilla, me dhimbje prapa si rritje dhe prejardhje shkallët, nën ndikimin e drogës nuk janë të shoqëruara nga dhimbjet e zakonshme. Edemë dhe ënjtje e nyjave në zonë, reduktuar po ashtu. Nyje të bëhen më të lëvizshme dhe vëllimi i lëvizjeve të tyre.


Vetëm Alflutop drogës të destinuara për qëllime parandalimin e komplikimeve të mundshme në traktin gastrointestinal, gjithmonë lindin gjatë terapisë zgjatur nonsteroidal droga anti-inflamator të përcaktuara për sëmundjet e joints. Drogës Veprimi drogës pengon Ulçera dhe lezione erozive e mukozës, duke shkaktuar një efekt që kontribuon në Prostoglandin që mbrojnë mukozën nga lëndimi. Përgatitja dispozicion Alflutop, ampula e zgjidhjes për vëllime injeksion prej 1 ose 2 mg. Në kutitë e 5 shishe prej qelqi të errët. Le të gjetur se si për të shtyrë Alflutop. Ne futjen droga ne trajtimin e osteoartritit ose poliosteoartrozu, intramuskulare. Trajtimet duhet të jetë të paktën 20 injeksione të 10 mg në ditë. Për trajtimin e joints prekur, mjekimi duhet të administrohet brenda. 20 injeksione mg duhet të jepet në joints prekur çdo tre ditë. Pas marrjes së gjashtë injeksione brenda Alflutop zgjat aplikuar intramuskulare. Pushim para përgatitjes ardhshëm sigurisht, duhet të jetë gjashtë muaj. Duke iu përgjigjur pyetjes: "Çfarë thikat Alflutop? "Shqyrtime mjekët thonë se Alflutop kombinimi drogës me droga të tjera për trajtimin e osteoarthritis, sjell vetëm rezultate pozitive dhe të arritur faljen qëndrueshme. Por ajo duhet të mbahet mend, dhe të marrin në konsideratë se kombinimi dhe dozen e drogave të tjera Alflutopop, ju duhet të zgjidhni dhe të emërojë vetëm nën mbikëqyrjen e një mjeku. Tolerability mirë konfirmuar pacientët të marrë atë. Çmimi i drogës varion nga 1.500 deri në 2.000 rubla, por me një çmim të tillë të vogël, cilësinë e duhur. Drogës parë pozitiv ka kuptim pas javës së parë të aplikimit. Alflutop drogës është i kundërindikuar gjatë laktacionit, si dhe gjatë shtatzanisë. Alflutop ndaluar metodë nën ndjeshmëri të veçantë ndaj këtyre përbërësve të preparatit. Mos përdorni këtë drogë në trajtimin e fëmijëve dhe adoleshentëve. Kjo është për shkak se të dhënat e këtyre studimeve nuk ekzistojnë aktualisht. Që hlyukozaminohlikany ndikojnë në prodhimin e insulinës, me shumë kujdes gjatë trajtimit duhet të kontrollojë të sheqerit në gjak në pacientët me diabet. Në këtë përgatitje nuk është unik, si droge e-nje-lloj përbërjen origjinale. Kjo gjendje për të rivendosur kërc dhe droga të tjera që chondroprotectors gjenerike emrin. Këto barna përfshijnë: hondrolon, chondroitin, glucosamine, rumalon, chondroitin, si dhe disa droga të tjera. Alflutop mbidozë, praktikisht e pamundur. Por mund të shkaktojë alergji, dhe madje edhe të rënda, në qoftë se predispozicion e pacientit për ta. Në këtë situatë, të drogës është propozuar për të anuluar dhe të caktojë terapi simptomatike. Alflutop e drogës, efektet anësore të mundshme të tilla si kruarje, reaksioneve alergjike të tilla si skuqje të lëkurës, skuqje. Ajo është vënë mbi injektimit mund të kthehet të kuqe. Ndoshta paraqitja në një periudhë të shkurtër kohe dhimbje në muskul dhe arthralgia. Me futjen e intra drogës ndonjëherë vërejtur dhimbje në rritje. Arsyeja është se ajo është më e ndjeshme, rritjen e fluksit të gjakut në vendin e injektimit. Mbajtur mjekim Alflutop t'u mbrojtur nga femijet në një temperaturë prej 8 deri në 15 gradë celsius. Mos e merrni ilaçin, për doza të dhe duhet të ndjekim rreptësisht udhëzimet për marrjen e Alflutop.