Kurë e mirë për të ftohtë të përbashkët


Me fillimin e ftohjet motit të ftohtë ekspozuar ndaj një numri të madh jo vetëm fëmijët por edhe të rriturit. Dhe çdo herë pamja e ftohtë, kollë dhe simptoma të tjera, ne të fillojmë të shikojmë për mjekësi të mirë për ftohjet.
Parandalimi ftohjet
Thotë urtësi - sëmundja është më e lehtë për të parandaluar se sa për të kuruar. Pra ilaç më të mirë për të ftohtë të përbashkët është imuniteti vështirë. Në një jetese aktive dhe dietë e duhur që përmban vitaminat e nevojshme për të ruajtur imunitetin për ftohjet sezonit, janë të stimuluesve. Kjo droga të tilla si: • Hryppferon (interferoni bazuar drogës);

 • Tretësirë ​​Xhensen (imuniteti natyral);

 • tretësirë ​​e Siberian xhensen (imuniteti natyral)

 • Immunal (përgatitja e natyrshme bazuar në Echinacea);

 • Bronhomunal (produkt që përmban një kombinim të disa lloje te bakterieve lysates);

 • Viferon (interferon në bazë të drogës).


 • Ato duhet të zbatohen si një masë parandaluese dhe pas kontaktit me njerëz të sëmurë. Mjetet më të popullarizuara dhe të provuar e parandalimit është vaj oxolinic.

  Përgatitjet në simptomat e para të ftohtë të përbashkët
  Nëse ju keni filluar gjendja e keqe, ilaç më të mirë për ftohjet mund të quhet paqe, pirja e tepruar dhe rritur doza të vitaminës C. Përveç kësaj, përdorimi i ditëve të para të drogave të tilla si:

 • Anaferon (ilaç homeopatik);

 • Cyclopheron (imunomodulator me veprim antivirale);

 • Arbidol (imunomodulator);

 • Antyhrypin (kombinim i acidit askorbik dhe acetaminofen).


 • Ato ndihmojnë për të zvogëluar kohëzgjatjen e sëmundjes.
  Kur një kongjestion i hundës ftohtë apo të shkaktuara nga ftohjet, hundës larje të bëjë barishte të mirë apo të kripur. Ilaçe të reja për ftohjet dhe të ftohtë, të lëshuara në formën e sprays, të tilla si IRS 19 gjithashtu posedojnë pronat immunomodulatory.

  Përgatitjet e veprimit kompleks
  Nëse ju nuk keni kohë për të përballuar me të ftohtit e hershme, dhe ethe sëmundjes shkaktuar, pastaj vijnë të drogës ndihmës kombinuar. Në mënyrë tipike, në një tabletë e vetme ose kapsule, e kombinuar vasoconstrictor, antipiretik, analgjezik dhe veprimit anti-inflamator. Ky efekt ka medikamente në vijim:

 • Koldakt Flyu Plus;

 • AnvyMaks;

 • Maksyhan;

 • Ynflyunet;

 • Theraflu.


 • Por ajo që kurë e mirë për të ftohtë të përbashkët për t'u përdorur në çdo rast individual mund të këshillojë vetëm mjekun.