Magnet duhanit


Sot shpikur shumë mënyra për të hequr qafe e duhanit - varësisë, e cila shkakton dëm të madh të trupit. Për të lënë përdorur nykotynozamenytely, droga të ndryshme që shkaktojnë neveri ndaj tymit të duhanit dhe të pastruar trupin e toksinave, hipnozë, kodimin dhe kështu me radhë. D. Për disa këto teknika do t'ju ndihmojë të shpejt, të tjerët të lënë duhanin, si rezultat i gjatë dhe pastaj kthehen në të dëmshme zakon, por një e treta nuk ka gjetur një mënyrë të përshtatshme për të lënë duhanin.


Kohët e fundit, ndër mjetet që kanë për qëllim për të ndihmuar ata që kanë vendosur të lënë duhanin, një i ri - duhanin magnet veshit. Si të përdorni magnet nga pirja e duhanit, dhe në qoftë se ata të ndihmojnë, ne do të flasim më tej.

Magnet Ear kundër pirjes së duhanit - thelbi i metodës


Magnet për veshët e pirjes së duhanit janë një grup i dy byomahnytov me ar praruar emrin tregtar Zerosmoke. Parimi i operacionit është efekti terapeutik në pikat biologjikisht aktive e veshit përgjegjës për mall për pirjen e duhanit.
Metodat e bazuara në aurykuloterapyy - Drejtimi i akupunkturë, i cili e konsideron veshin e njeriut si një embrion lokacionit projektimi në mitër, dhe ndikimin në çdo pikë në sipërfaqen e veshit - ndikimin ekuivalent në strukturat e ndryshme të brendshme të trupit.

Studime të shumta kanë treguar se stimulimi i zonave të caktuara të veshëve lëkurës provokon neveri për pirjen e duhanit erë duhanit dhe kështu me radhë. Z. dhe nxit tërheqjen nga zakonet e dëmshme. Në vend të hala akupunkturë tradicionale në pirja e duhanit është sugjeruar që të përdorin magnet si nxitës aktive, e cila çon në aktivizimin e lezioneve të veçanta në tru.

Magnet veshët kundër pirjes së duhanit - një udhëzues për aplikimin


Magnet për ndërprerjen e duhanit e rekomanduar për 2 - 4 orë në ditë. Shumë preferojnë të veshin magnet 1 - 2 orë në mëngjes dhe e njëjta në pasdite ose para gjumit.

Magnet nuk janë të njëjtën madhësi në diametër. Një magnet i vogël i projektuar për vendosjen në frontin e veshit, dhe më shumë - në anën e pasme. Për shkak të tërheqjes reciproke magnet janë bashkangjitur fort për veshin.
Sequence fiksimin magnet për vesh si vijon:

 • Tërësisht larë dhe duart thatë.

 • Të qëndrojë para një pasqyre dhe vendin e magnet në veshit të djathtë (për të majtë handers - majtas), sipas udhëzimeve të magnet.

 • Nëse ju bashkëngjitni magnet që kanë dhimbje, ju pak mund të ndryshojë vendndodhjen e tyre në bazë të lehtësuar parehati. Ose, ju mund të lëvizin magnet në këto zona alternative në vesh tjetër ose plotësisht të hequr ato për një kohë.


 • Në një periudhë kur ju nuk veshin magnet, por ndjeni dëshirën për të pirë duhan apo emocionet negative të tilla si ankthi, frika dhe kështu me radhë E., mund të masazh dhe butësisht shtyjë thelbin në vesh për 30 -. 60 sekonda.
  Magnet tym duhet të përdorni 6-7 ditë gjatë së cilës ju mund të vazhdojë duhanin si zakonisht apo reduktuar numrin e tymosur cigare apo lënë duhanin plotësisht. Por në çdo rast krejtësisht të ndaluar pirjen e duhanit duhet të në fund të ditën e shtatë veshur magnet vazhdojnë të përdorin ato. Rreth katër javë pas përfundimit të magnet rregullta përdorimit mall për të pirë duhan zhduket.

  Magnet pirja e duhanit - Kundërindikimet

 • shtatzënisë;

 • stimuluesve kardiakë vendosur, defibrillators dhe pajisje të tjera эlektromedytsynskye.


 • Vlerësimi komente në internet në lidhje me përdorimin e magnet nga pirja e duhanit, ne mund të konkludojmë se pjesa më e madhe e këtij mjeti ndihmon - mall për pirjen e duhanit gradualisht zvogëlohet dhe zhduket tërësisht brenda një muaji.