Rritet ose zvogëlon presionin Korvalol


Korvalol - Ky medikament, i cili është i njohur në ish-Bashkimin Sovjetik, dhe e cila ndalohet shitja në shumë vende perëndimore. Në qoftë se ne kemi këtë mjet është shumë popullor, për shkak të pronave të saj qetësues, në disa vende në rast komponentëve të tij të barabartë me drogë dhe e ndaluar për importimin.
Analoge Korvalol West - valokordin. Ajo është përdorur në situata ku për shkak të një personi nervoz lodh ndjen ankth, panik dhe dridhje.
Ne ilaç ka një popullaritet të lartë jo vetëm për shkak të pasurisë së saj, por i lirë - kjo është përdorur si një qetësues të lira, dhe për këtë arsye shpesh njerëzit me çrregullime depresive, çdo herë e detyruar të marrë në rritje dozë, sepse Korvalol Addictive në të zhvillon tolerancën. Mënyrë të lehtë dhe të njohur në shikim të parë, Korvalol mund të shkaktojnë pasoja të rënda si çdo drogë tjetër, dhe për këtë arsye kanë nevojë për të shqyrtuar më nga afër - çfarë ndodh në trup kur një person merr Korvalol.


Si Korvalol ndikon në presionin?


Për t'iu përgjigjur pyetjes ngre ose ul presionin Korvalol nevojë për të studiuar përbërjen e tij.
Pra Korvalol është një droge kombinim që tregon efektin antispasmodic dhe qetësues. Ai përbëhet nga Peppermint ekstrakt është e pranishme e cila suppresses sistemin qendror nervor. Në veçanti, për shkak të mente ndihmon të bëjë Korvalol gjumë të thellë dhe të qetë. Mint gjithashtu i njohur për efektin e saj antispasmodic në trup.
Etil eter - një tjetër komponent i rëndësishëm Korvalol - substanca ka një efekt valeryane të ngjashme, dhe si dhe nenexhik ka efekt antispasmodic.

Fenobarbytural - i njëjti përbërës nga e cila Korvalol ndaluar në disa vende (si Polonia dhe Lituania). Ajo zbatohet në disa vende të drogës - rrit efekt qetësues të komponentëve të tjerë, zvogëlon sistemin qendror nervor dhe kontribuon në fillimin e shpejtë të gjumit.
Kështu, në bazë të substancave që përmban, mund të themi se kemi një qetësues efektiv, i cili zvogëlon sistemin nervor qendror. Në këtë drejtim, ndoshta ne mund të themi se nëse Korvalol dhe redukton presionin, vetëm më të ulët. Duke vepruar mbi normën e zemrës, Korvalol ul normën e zemrës, e cila redukton presionin.

Nëse shkalla e presionit nervore të shkaktuara nga overexertion apo kushtet e motit (nëpërmjet vvd), Korvalol në këtë rast të kontribuojë gjithashtu për të ulur presionin e efektit qetësues.

Korvalol në presion të lartë


Pra, ne mund pozitivisht të përgjigjet në pyetjen - redukton ose presioni Korvalol - Po, për shkak të efekteve mbi normën e zemrës dhe efekt qetësues të përgjithshëm. Por, ju lutem vini re se Korvalol në gjendje për të reduktuar vetëm figura të ulët presion të lartë, ndërsa presioni i lartë pas marrjes Korvalol shumica e dyqaneve të kuptoj, dhe ndryshoi vetëm pas marrë pilula për hollimin e gjakut hipertensionit dhe posedojnë diuretik.

Korvalol në presion të lartë për të pirë në doza të përcaktuara në udhëzimet - 15 deri 30 pika 3 herë në ditë. Ajo duhet të marrë një gjysmë gotë me ujë për të holluar dhe sende.

Korvalol në presion të ulët


Si Korvalol ul presionin e gjakut, është e nevojshme të marrin në konsideratë njerëzit me hipotension. Nëse ju merrni Korvalol, ju duhet të marrë një dozë minimale - 15 pika. Në qoftë se ju pini mjaft Korvalol, ajo mund të çojë në humbje ndjenjash.
Njerëzit të prirur për presion të ulët, nuk do të marrë sistemin Korvalol - ka shumë qetësuesve që nuk janë të siguruar efekt të dëshpëruar dhe nuk ka efekt në presionin e gjakut.