Formidron përdorimit të drogës dhe përshkrimi


Qëllimi i drogës

Ilaçe "Formidron" - është një ilaç antiseptik bazuar në formaldehyde, efekti i cili ka për qëllim tharje sipërfaqe të lëkurës dhe vrasin bakteret që shkaktojnë aromat. Ndikimi i komponentit kryesore e medikamentit në mjekësi ka qenë i njohur për më shumë se një hijes. Dhe kështu që efekti i drogës "Formidron", përdorimi i të cilave ka një gamë shumë të ngushtë, nuk duhet të shkaktojë dyshim, për shkak se rezultatet pozitive të përdorur këtë ilaç provuar. Ky mjet është në dispozicion si një zgjidhje 10% e formal substancave biologjikisht aktive me një erë të athët dhe të pakëndshme që avullohet shpejt. Buy it në çdo farmaci pa recetë nga një mjek, duhet të drogës, brenda 15 rubla dhe për të gjithë që copes me detyrën e tij.
Veprimi Përshkrim

Për të kuptuar se si funksionon ky mjet, ju duhet të kuptojnë veçantitë e komponentit të saj kryesore. Substanca përbëhet nga formal do të thotë "Formidron" aplikimi është vlerësuar tashmë ysprobovalo dhe shumë njerëz që mund të vrasin bakteret që jetojnë, të cilat shumohen mbi lëkurë dhe çojnë në djersitje me erë. Kur përdorni këtë produkt vjen era tape sasi të madhe të kohës dhe gjëndra dhjamor, dhe disa janë plotësisht të pushojë të funksionojë për shkak të cilat efektin e dëshiruar është arritur.


Metodat e aplikimit

Drogës e jashtme "Formidron" përdorimi i cili është përshkruar në nenin është shumë e zakonshme në mesin e njerëzve që vuajnë nga djersitja e tepruar. Dhe lehtësinë e përdorimit - një tjetër plus avantazhet e shumta të këtij produkti. Ekspertët thonë se për efekt maksimal, të mjaftueshme për të vënë një zgjidhje për zonat e problemit vetëm një herë në ditë. Përdorimi i drogës "Formidron" për sqetull, të cilat janë zona më problematike, dhe këmbët ku bakteret e dëmshme që shkaktojnë aromat, race shumë shpejt, veçanërisht në këpucë të mbyllura.Rezervë

Për shumë njerëz, drogës "Formidron" u bë një shpëtim të vërtetë, por ai, si droga të tjera, ka një numër të contraindications dhe madje edhe ndalesat. Në fakt, përbërës aktiv i kësaj zgjidhje është një kancerogjen dhe helm të shpejtë celular. Dhe droga aplikimet në natyrë me këtë komponent mund të shkaktojë acarim të rënda të lëkurës, syve dhe traktit respirator. Prandaj, njerëzit që vuajnë nga reaksione alergjike ndaj drogës duhet të trajtohen me shumë kujdes testuar atë në një zonë të vogël të lëkurës. Kjo është e vërtetë edhe kur ju duhet të përdorni drogë "Formidron" këmbë të, sepse edhe në lëkurën e tillë të ashpër mund të shfaqen skuqje dhe pezmatim i lëkurës. Prandaj, aplikimi i parë për t'u siguruar për të provuar dorën në dore. Nëse reagime të tilla për një trajtim duhet të ndalet dhe të kërkojnë ndihmë nga një dermatolog, duke vënë në dukje se reagimi i dukshëm për të barnave "Formidron." Përdorimi i kësaj zgjidhjeje është rreptësisht e ndaluar, nëse lëkura është e dëmtuar dhe inflamacion. Gjithashtu, të drogës nuk është përdorur në fytyrë dhe mukozës. Vini re se ju nuk mund të vendos një zgjidhje në zonën underarm menjëherë pas depilim apo rroje. Duke pasur parasysh faktin që përbërës aktiv është substanca toksike, të shpëtuar Formidron do të thotë "duhet të jetë jashtë të arrijnë të fëmijëve. Të dhënat mbi mbidozë dhe ndërveprimet e barnave me droga të tjera që udhëzimet bashkangjitur atje, dhe për shkak të pyetjeve në lidhje kombinuar këtë ilaç me të tjerët duhet të shihni një mjek.