Konsumi i alkoolit pas antibiotikët pasojat


Çështjet pajtueshmërinë e alkoolit dhe antibiotikëve - Një nga mjekët më të shpeshta. Pse të mos i kombinuar terapi dhe të pijshëm? Çfarë kjo mund të çojë? Sot, disa njerëz mund të mburremi se ata kurrë nuk kanë marrë antibiotikë. Trajtimi i shumë sëmundjeve të shoqëruar nga duke marrë antibiotikë se jeta është më e mirë për të gjatë kësaj periudhe dhe pse? Kursi i ndonjë sëmundjeje që kërkon duke marrë këto barna është shoqëruar me një rënie të imunitetit. Kjo do të thotë se periudha e trajtimit duhet të rishikojë stilin e jetës tuaj. Ushqimi duhet të jenë të lehta, por të plotë, pirja e duhanit mirë vidyazykatysya dhe aktiviteti i tepruar fizik. Me pak fjalë, të bëjë gjithçka për të lehtësuar luftën e trupit kundër organizmave të huaj. Por shpesh gjatë trajtimit përkon me festivale dhe ngjarje të ndryshme, dhe pacientët nuk duan të mohojnë veten kënaqësinë, si për të vepruar, e cila është në përputhje me antibiotikë alkoolit dhe pasojat e pranimit të pakontrolluar? Fakti që alkooli dhe antibiotikët janë të huaja për të trupit. Dhe, kur ata e goditi të mëlçisë "hedh të gjitha forcat" në copëtim dhe prodhimin e tyre. Kur ju merrni pije alkoolike ndryshon substancave mekanizmin e tërheqjes dhe thithjen shqetësuar. Varësisht nga lloji i ngjarjeve antibiotikët do të zhvillojnë një nga këto skema. Figura 1. Alkool mund pjesërisht neutralizuar efektin e medikamentit. Kjo do të thotë se në një moment ajo pushon të veprojë dhe bakteret shndrrohet, mund të rregullojë në uyazyka ri. Vazhdimi i mëtejshëm i kursit nuk do të ketë ekspozim të duhur dhe sëmundjet mund të shkojnë kronike. Të shpëtoj nga ky problem më të vështirë, trajtimi do të jetë e gjatë dhe të vështirë të butë për të gjitha organet.


Figura 2. Pas marrjes së alkoolit që përmbajnë pije mëlçisë do të jetë e detyruar për të ndarë atë në komponentët më pak të rrezikshme. Në këtë drejtim, antibiotik do të jepet më pak vëmendje ", dhe ajo merr në gjak pothuajse në formën e vet origjinale. Kjo mund të provokojë mbidozë dhe keqpërdorimet efekt në mikroorganizmave të dëmshme. Në këtë rast, antibiotikët dhe alkoolit shkaktojnë goditje pothuajse të dyfishtë dhe nayiyazytsirnishe do të shërohen mjaft e gjatë. Jashtë një veprim i tillë mund të shprehet në paraqitjen e një reaksion alergjik, ethe, vjellje. Në raste të rënda, konfiskimet e mundshme dhe madje edhe vdekje. Figura 3. Disa antibiotikë nga formula e tij kimike të ngjashme me teturamomom, një droge të përdorur për të trajtimin e alkoolizmit. Pas kombinuar këto barna me alkool do të rrisë presionin, gulçim dhe të lehta dhimbje. Pacienti do të ndjekë nga frika e vdekjes dhe neveri për veten e tij. Pasojat e një festë të tillë mund të prishin një jetë, edhe nëse trajtimi ai u pa në konsum te pakontrolluar të pijeve alkoolike. Asnjë i skemës së propozuar nuk i përshtatet në kuadrin e trajtimit të suksesshëm. Kjo do të thotë se duke marrë antibiotikë me alkool është rreptësisht e ndaluar. Edhe në qoftë se kjo nuk do të çojë në pasoja të rëndësishme të menjëhershme, duhet të mendoni se çfarë lloj i ngarkesës do të bjerë mbi të mëlçisë, organi kryesor filtri. A është forca të mjaftueshme për të luftuar më shumë, sepse duke marrë drogë pas një kurs të jetës do të vazhdojë. Të dhënat e marra nga shumë studime. Megjithatë, eksperimenti përsëritet çdo vit për mbrojtjen e pacientëve. Sot vetëm provuar papajtueshmërinë kategorik me cefamandole alkoolit, chloramphenicol, Metronidazole, tinidazole dhe disa të tjerë. Sa për drogat e tjera kombinim pranueshmëria me alkool në mënyrë të përsëritur u përpoq të provojë, por rezultatet e eksperimenteve nuk ishin të njohura për shkak të faktit se vetëm efekt u studiuar në minj laboratori. Një numër i vogël i vullnetarëve ka një mostër përfaqësuese. Gjithashtu është e nevojshme për t'u marrë parasysh se emri produkti tregtar nuk ka gjithmonë pasqyrojnë substancën aktive. Ju mund, sigurisht, të gjithë e dimë saktësisht, por ajo ia vlen? Kështu, trajtimi i përfunduar me sukses, dhe kur ju mund të marrë një grimë që nuk është i dëmtuar? Në Annotations në çdo të drogës specifikuar gjysmë-jetës dhe datat e përafërta të largimit nga trupi. Këto të dhëna dhe për të ndihmuar të mbrojtur veten. Afati për secilin antibiotik individuale, sillet prej 18 në 36 orë mesatarisht. Ju duhet të gjeni antibiotik tuaj të veçantë, për të prodhimit të sigurta kohë dyfishuar dhe të planifikuar ngjarjen. Në këtë rast alkoolit pas antibiotikëve nuk janë shumë të lënduar të trupit. Gjithashtu, nuk e marrin pije alkoolike, ndërsa duke marrë ndonjë ilaç. Rezultati i këtij përzierjen nuk mund saktësisht të parashikojë asnjë mjek, asnjë kimist. Për shembull, analgesics grup të drogës në kombinim me hedh lëng alkoolit në gjak shumë. Kjo mund të shkaktojë një nosebleeds papritur. Dhe çdo trauma parëndësishëm bëhet kërcënuese për jetën. Nëse ka pasur një nevojë për ilaçe, është mirë të mos pini shpirtrat, trupin dhe për të luftuar në mënyrë të vështirë, dhe alkooli do të forcojë vetëm foto. Por edhe të jenë të vetëdijshëm se çdo sëmundje - një stres të rëndësishme të trupit. Edhe pas shërimit të plotë të sistemit imunitar dhe të gjitha sistemet nuk janë restauruar menjëherë. Një pijeve pritje ngadalëson procesin. Ajo është e mirë që të abstenojnë nga alkooli, yndyrore dhe ushqim skuqur për 10-14 ditë. Kjo do të lejojë të mëlçisë dhe fryrje trupin prapa dhe nëse është e nevojshme, hedhin të gjitha përpjekjet për ndarjen etanol. Ndërveprimi i alkoolit dhe antibiotikë nuk është kuptuar plotësisht. Askush nuk mund të garantojë efektivitetin e trajtimit për mospërputhje me rregullat e papajtueshmërisë. Dhe çfarë duket të jetë një rast i rëndësishëm për t'i rezistuar më mirë, shëndeti është më e rëndësishme.