Vitamina padobishme


Si rezultat i veprimeve të testimit të kërkimit shtojcave dietike për pacientin zbuloi se multivitamina dhe minerale të siguruar një efekt neutral në trup dhe nuk kontribuojnë në parandalimin e kancerit dhe sistemet kardiovaskulare.


Ekspertët testuar tri studime në shkallë të gjerë, çdo rezultati ishte zero, por kjo nuk është e ndaluar shitjen e shtojcave dietike.


Marrja në konsideratë e rezultateve të hulumtimit të parë tregoi se multivitamina dhe minerale multi që janë marrë nga njerëzit pas transferimit infarkt miokardi, përveç drogës standarde nuk e reduktuar ngjarjet negative kardiovaskulare në to. Përvoja zgjati pesë vjet.Punë të tjera shkencore është bërë katër vjet. Shkencëtarët studiuar se si përdorimi i zgjatur i plotësim multivitamin ndikon në funksionet njohëse. Në 6000 njerëz morën pjesë nga 65 vjet. Rezultati është i ngjashëm me punën e parë: një efekt pozitiv me kusht, duke marrë shtojcave nuk u gjend.


Përdorimi Dobia e multivitamina në parandalimin e kardiovaskulare dhe kancerit është hetuar në një operacion të tretë. Vëzhgimi i 275.000 vullnetarëve kryer tetë vjet.


Gjatë punës, shkencëtarët nuk ka dëshmi të mirë të fizibilitetit, vlefshmërisë dhe përfitimet e marrjes së këtij lloj vitamina dhe minerale shtojcave për të parandaluar sëmundjet e sistemit kardiovaskular dhe kanceri. Ushqim normal do të sigurojë të gjitha mineralet e nevojshme njerëzore. Këto shtesa nuk janë në gjendje për t'u përballur dhe për të parandaluar zhvillimin e sëmundjeve.


 
R3r3r360.