Barna antivirale për ftohjet


Trajtimi i sëmundjeve të tilla si ftohjet, parashikon një sërë masash për të reduktuar temperaturën dhe redukuar inflamimin. Megjithatë, në qoftë se sëmundja është virale në natyrë, ka yyazytsirnist e komplikimeve, kështu që pacienti është bërë obligim barnave antivirale për ftohjet që kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në trup grimcës ynfytsyruyuschuyu.

Barna antivirale për ftohjet - listaPranimi i këtyre barnave lejon për të forcuar sistemin imunitar dhe për të parandaluar komplikimet. Ata rekomandojnë marrjen si parandalimin e shumë sëmundjeve. Mjekët këshillojnë ftohjet e përdorin atë për të agjentëve antivirale, të mos antibacterial për të luftuar virusin që e ka shkaktuar sëmundjen. Trajtim me antibiotikë është kryer në prani të komplikimeve bakteriale.

Droga më popullore antivirale për ftohjet janë fonde që kanë emrat në vijim:

 • Relenza;

 • Kagocel;

 • Tamiflu;

 • Hryppoferon;

 • Arbidol;

 • Amizon;

 • Remantadin;

 • Cyclopheron:

 • Hroprynozyn.


 • Si dhe barnave homeopatik antivirale për ftohjet:

 • Anaferon;

 • Aflubin;

 • Otsyllokoktsynum


 • Konsideroni disa prej barnave të paraqitura:

 • Ribavirin përshkruara për sëmundje që lidhen me grupe aktiviteti virus A0 dhe A2 për të përballuar në mënyrë efektive me rinovirusëve.

 • Arbidol përdoret për të hequr qafe të sëmundjeve të shkaktuara nga viruset A dhe B. Gjithashtu, adenoviruset dhe mjetet pengon efektive në larahryppe.

 • Hroprynozyn viruset e krijuara redukton stresin në trup, stimulon sintezën e interferon, duke përmirësuar rezistencë ndaj sëmundjeve.

 • Inosine Pranobeks veçanërisht të efektshme në trajtimin e sëmundjeve të lidhura me ekspozimin ndaj rinovirus, viruset dhe adenoviruseve grup. Gjithashtu, përdorimi i ilaçeve ndihmon për të përballuar me parainfluenza dhe virusin e gripit.


 • Droga lirë antivirale për ftohjet


  Ndër mjetet më të lirë e asgjësimin e grimcave infektive lëshojnë:

 • Amizon ynterferonohennыm ka efekt të dukshëm. Përveç avantazhin e saj me kosto të ulët është mungesa e efekteve anësore, duke përfshirë reagimet alergjike;

 • Anaferon , Aktiviteti i dëshpëruar i viruseve të gripit, parainfluenza, rotavirus, adenovirus, mbështet sistemin imunitar. Medikament përdoret gjeresisht me medikamente të tjera në trajtimin kompleks të sëmundjeve të shkaktuara nga virusi herpes.

 • Amixin stimulon sistemin imunitar, ka një kohëzgjatje të veprimit. Shumë herë në javë është e mjaftueshme për të pirë një tabletë.


 • Droga të forta antivirale për ftohjet


  Më e fuqishme e të gjitha mjeteve të janë frenuesit neuraminidazës që dobësojnë përgjegjës për zhvillimin e enzimë virusit. Këto përfshijnë zanamivir, dhe Tamiflu.
  Droga pengojne rritjen e viruseve përfshira në grupet A dhe B. Përdorimi i tyre zvogëlon kohëzgjatjen e fazës febrile me 50%, zvogëlon yyazytsirnist e komplikimeve dy herë. Avantazhi kryesor i këtyre fondeve është se ata janë të humbur efektin e tyre për kohëzgjatjen e sëmundjes. Megjithatë, për shkak të efekteve anësore të shumta nuk janë të përshkruara për fëmijët nën moshën dymbëdhjetë vjeçare.

  Droga më efektive antivirale për ftohjet


  Forma më e përshtatshme dhe efektive është interferon. Këto komponente janë aktive të gjitha viruset, pasi ata nuk se si janë të kufizuara. Interferoni sintetizohet në trup, kështu që efekti kryesor anësor është intoleranca e proteinave të huaja. Droga e preferuar antivirale për ftohjet këtë kategori janë: Cyclopheron, qirinj Laferon - Kypferon, hundë bie - Hryppferon.