Resveratrol - një mënyrë për jetëgjatësi


Gjithkush herë në jetën time të kërkuar për të gjetur burimin e rinisë, të njëjtin mjet që plakjes ngadalshëm dhe të çojë në një jetë të gjatë pa probleme dhe sëmundje. Shumë shpesh, jetëgjatësi varet nga lloji i njeriut, dietë e tij, mënyrën e jetesës dhe zakonet.


Si studiuesit gjetën, faktori më i rëndësishëm dhe është themelues i jetëgjatësisë është dietë e duhur, R3r3r337. sidomos të ushqyerit e ekuilibruar dhe minerale të rëndësishme për trupin dhe substancë. Një nga faktorët më të rëndësishëm në jetë e gjatë, është një resveratrol substancë. Kjo në mënyrë të konsiderueshme forcon sistemin imunitar dhe çon në aktivitetin njerëzor pigmente organi përgjegjës për rezervat e saj rezervë.Vetëm rasveratrol ka veti anti-inflamator, redukton tumoreve malinje duke përfshirë, pengon zhvillimin e kancerit, zvogëlon sasinë e glukozës në gjak. Shumë rasveratrol mirë pretenduar të jetë zhyroszhyhatel efektive, sepse rrit prodhimin e adrenalin, e cila është duke luftuar me qelizat e yndyrës. Shkencëtarët kanë kryer disa studime dhe identifikuar ushqimet kryesore që përmbajnë rasveratrol.


Produkti i parë dhe më themelore në të vërtetë është rrush, varietetet sidomos errëta vonë. Kjo shpjegon sekretin e jetëgjatësisë së francezëve, sepse ata shpesh përdorin verën që më dhemb, por më tepër e forcon trupin e tyre.


I dyti në listë, por jo vlera e dytë është quajtur një produkt si granata. Ajo rasveratrol përmban në sasi të mëdha dhe të absorbohet më lehtë.


Kohët e fundit, kjo nuk e tillë një listë të madhe, dhe i shtoi edhe një fabrikë japoneze - geto. Kjo fabrikë i takon familjes xhenxhefil dhe është shumë i dobishëm për trupin e njeriut. Ghetto ka numrin më të madh rasveratrola.


Shkencëtarët kanë treguar se në qoftë se ju shkruani në dietën tuaj të përditshme është një prej këtyre produkteve, përfitimet e një veprimi të tillë do të jenë të mëdha. Ju jo vetëm që do të forcojë sistemin tuaj imunitar dhe shëndetin e përgjithshëm, por edhe të zgjasin jetën e të paktën si 5 vjet të vjetra!


 
R3r3r375.