Në dispozicion marrëdhënie pa dashuri


Pas disa viteve të martesës, shumë burra e gra janë në kërkim marrëdhënie rëndë. Jeta e përbashkët është e plotë të nënrryma, duke përfshirë edhe momentet më të pakëndshme janë vështirësitë e brendshme. Bëhet fjalë për pengohet jetës jetën familjare, nuk përballuar vështirësitë rutinë dhe logjistike. Kur marrëdhënia e hapur dashuria e lirë janë ndjenjën e mëtejshëm të ekzistencës, të mprehtë ndjenjën e perceptuar. Sidomos në sfondin e kujtimeve të mangësive gjysma e dytë.
Sjellja Modeli ndryshuar rrënjësisht, pasionin e përparme. Në fillim të çdo marrëdhënie njeriu është udhëzuar të tërhequr burime të jashtme, duke përfshirë idealeve të përcaktuara më parë. Por pastaj më qartë dhe aspekte thellësisht negative të natyrës është partner i qartë. Liria në marrëdhënie ka përparësi të shumta, por herët a vonë dashuria pa obligime reciproke fillon barrë.Tendenca për të analizuar se imazhet ideale. Karakteristika më parë dukshme pozitive të japë rrugën për perceptimin e kundërt. Në veprim të lirë lind një tendencë për të minimizojnë realitetin, duke përfshirë edhe qëndrimin e vërtetë të pasionit objektit. Përveç kësaj, sjellja e të ndryshme të lartë vetë-respekt dhe dëshira për të treguar veten më të mirë se ajo në fakt është. Si rezultat i kësaj, pala tjetër të mashtruar dhe disqet marrëdhënie të hapur nën imazhin tuaj të përsosur. Por disa kohë kalon, Nacala pasion subvencione dhe vjen pasqyrë, ku dashuria nuk është dashuri, por në vend të kësaj kanë qenë splashes vetëm emocionale. Marrëdhëniet pa detyrime reciproke zakonisht zgjedhin ata që nuk duan të jenë të detyruar nga ndonjë lidhje dhe konventat, si dhe ata të cilët janë të zhgënjyer në dashuri në përgjithësi ose të një personi të caktuar në veçanti.


Në një marrëdhënie të hapur partnerët fillojnë të përballojë që nuk është lejuar më parë. Nga njëra anë - kjo është një plus, siç është njohja e një shumë të të dhënave të reja në lidhje me seksin. Nga ana tjetër, nuk ka zbrazëti që pengon të ndërtojë marrëdhënie të tjera të rënda. Pa dashuri kërkon përpjekje të vetëdijshme dhe investim kur pairing imponon një sërë detyrimesh që kërkojnë pajtueshmërinë me rregullat e caktuara të sjelljes. Përveç kësaj, ekziston një realizim se veprimet e tyre janë një shembull për anëtarët e tjerë të qelizave sociale. Sot, brezi i ri i dashurisë së lirë zgjedh për të përmbushur nevojat e natyrës. Megjithatë, 30 - 40 vjeç, që është, punojnë deri, burra dhe gra që kthehen në traditat e vjetra të familjes dhe të martesës. Marrëdhëniet janë të bazuara në pasione, nuk zgjati shumë.


Pasi partneri dëshiron një lidhje të fortë dhe të gjatë pastaj menduar pushon për të kërkuar marrëdhënie seksuale. Martesa të qëndrueshme është e ndërtuar në tri shtylla: respekti, mirëkuptimi dhe të mbështesë këtë bashkëpunim. Pini këtë, të dyja palët duhet të jenë në gjendje të falin dhe të pranojnë njëri-tjetrin si negativ. Harmonia është arritur nëpërmjet përdorimit të kërkimit dhe kompromisit. Para së gjithash ju duhet të fillojë me veten, që të kuptoni dëshirat dhe qëllimet e tyre për të ndërtuar arritjet e tyre. Nëse ju tregojnë më shumë ngrohtësi dhe respekt, ne nuk do të duhet kontakte rëndë dhe të shkurtra, shko vetminë dhe zbrazëti. Kështu, ju mund të shpëtoj nga dhimbja e humbjes dhe ankesave reciproke, trishtimin e ndarë me jetën e kaluar. Disa burra dhe gra besojnë se vetë-mjaftueshmërinë dhe aftësia për zgjedhjen e partnerit mund të zëvendësojë lumturinë me dikë afër për gjysmë. Në fakt mbetet një nevojë për marrëdhënie të forta, dhe pavarësia dhe vetë-mjaftueshmërinë do të jetë vetëm një plus në martesë.


Si rregull, të pengojë të dashur dhe të dua një përvojë të keqe në dashuri. Në fund të fundit, truri kujton mirë dhe të gjatë informacione negative, si dhe duke u përpjekur për të siguruar një shumë opsione për të ardhmen e zotërisë së tij, se ai nuk e përsërisë gabimet lënduar zemrën ranyaschey dhe shpirtin. Rezultati është një pengesë psikologjike, e cila ka për qëllim për të parandaluar situata të rrezikshme. Ku më e lehtë për të marrë kënaqësi e çastit sesa të përjetojnë ndjenja të larta dhe dhimbje nuk do të imponojë trurin. Por për t'iu përshtatur kushteve të reja të jetesës nuk mund të plota. Pavarësisht nga fakti se dashuria e lirë është pothuajse i lirë nga ndalimet sociale ende mbeten në kujtesën e rregullave që pengojnë të zhytet në fund në impulset pasionuar. Sigurisht, marrëdhënie afat-gjatë do të duhet të investojë gjithçka vetë. Por kthimi i një partner i vlefshëm i cili duket të njëjtën gjë dhe dëshiron të jetë absolute.


Ju duhet të shikoni brenda vetes, për të vlerësuar hapat e sigurt drejt një marrëdhënie të re. Thjesht të krijojë një roman që nuk të çojnë në krijimin e bonove të forta, ju gjithmonë mund të bëni atë. Por koha pashmangshmërisht shkon larg dhe ka më pak mundësi të simpati të ndërsjellë, respekt dhe dashuri. Pas eksperimente të lira në mbarë botën mund të duket i mërzitshëm, por kjo është mashtruese. Në qoftë se ju mendoni kështu, atëherë ne mund të humbasin përgjithmonë pjesë marrëdhënie të rëndësishme dhe të mrekullueshme serioze. Përvojat negative kaluara mund të jetë ndihmë e madhe për të kuptuarit të ri të dashurisë dhe lumturisë. Ajo duhet të trajtohet si një burim i vlefshëm i informacionit që mund të ndryshojë veten e tyre për të mirë, dhe për të ndihmuar të ndërtuar një marrëdhënie për një kohë të gjatë.