Neurotike Depresioni Depresioni


Depresioni neurotik - çrregullim mendor emocional në të cilën forma dominuese e neurozë zgjatur. Në praktikë mjekësore çrregullim neurotik është kuptuar si nepsyhotycheskoe, personale dhe reaktive (situatës) dhe shtetit neэndohennoe. Depresioni neurotike qëndron në një kompleks ankthi-depresive, depresive hypochondriacal, astenodepresyvnoho dhe phobic - depresive syndromes. Çrregullime të karakterit neurotik mund të zgjatet dhe nuk zhduket për një kohë pas largimit situatën problemin
Shkaqet e depresionit nevrozës


Arsyet mund të bëjnë probleme në punë, vendbanim të përhershëm në situata të vështira, probleme familjare, duke iu përshtatur kushteve të reja dhe lëvizje, një punë të re dhe më shumë. Ky çrregullim është i karakterizuar trembur, njerëz të pasigurt në vetvete
Shenjat depresioni neurotike
Ruaj tiparet kryesore të personalitetit, cilësitë e tij në shenjat e para të manifestimeve neurotike të çrregullimit, dhe karakteristikë e pandarë qartë sëmundjen dhe pamjen e saj të qartë; ndërsa ka vetëdije për faktin e gjendjes së tij nevrotike pacientit; Marrëdhënia deklaruar ambivalent të sjelljes vetëvrasëse, prania e phobias, mendimet obsesive myyazytsilnyh, idetë dhe konceptet; ka sulme të rralla histerike; karakterizuar nga anosognosia, vdekja, dëshirën, idetë e fajit dhe vetë-shkatërrimit, është ashpërsia e dobët e depresionit dhe ashpërsia e apatisë konsiderueshme për çdo gjë që ndodh. Një sprint i humor negativ dhe mirëqenien e pacientëve që vijnë për pasdite

Simptoma neurotike depresioni
Manifestuar neurotike psikogjenike depresive çrregullim. Letargji, dhimbje koke, dobësi dhe dobësi - manifestimi i parë i madh i sëmundjeve nevrotike. Lidhur faktor i keq humor është i afërt me konceptin e melankolik. Gjendja e keqe e kombinuar me ndryshueshmëri emocionale, sjellja e shqetësuar, pagjumësi, mungesë e oreksit. Simptomat nuk do të jetë e qëndrueshme dhe sëmundje të shërueshme. Marrëdhënia negative është e brishtë dhe synonte vetëm në një situatë të konfliktit. Pacienti lidh gjendjen e tyre me momente emocionuese e lufton e tij për shkak të aftësive të saj me sëmundje, duke u përpjekur për të ndryshuar situatën e vështirë, duke ruajtur vetëkontrollin. Kur kalimi nga problemet personale në një tjetër temë ka një ndryshim në shprehjeve të fytyrës e pacientit dhe ndryshimet humor. Në depresion nevrotike kombinuar me sende histerike neurozë akt demonstrative, lunges dhe lojëra të tjera shprehje të ndritshme të veçantë të personalitetit histerike

Trajtimi neurotike depresioni

Vështirësitë lindin kur mjekët të diagnostikojnë depresionin si neurotike të ngjashme me simptomat dhe shenjat e depresionit dhe të maskuar rrënjësisht i ndryshëm në atë maskyrovannoho çrregullim nervor në vendin e parë të qëndrojë simptoma somatike. Si për të fituar në trajtimin e depresionit? Vetëm të respektuar të gjitha recetat e mjekut. Përdorur me sukses në trajtimin e ilaqet kundër depresionit, hipnozë, ilaçe homeopatik. Përdorur për të trajtimin e këtyre ilaqet kundër depresionit: fluoxetine (Prozac, Fluksonyl, PRODEP) Mianseryn dhe të tjerët. Efekt Wonderful dukshme kur përdoret në mjekimin e teknikave hipnotike. Pacientët me depresion pas disa seancave mund të pavarur të kontrollojë frikën e tyre dhe mendimet ngulët.

Duke përdorur mjetet juridike homeopatik tërësisht ndikon në tërë trupin dhe pacienti fillon dëshiruar shpëtimin nga depresioni. Përdorimi i tyre në trajtimin pozitivisht ndikon në trup, dhe më e rëndësishmja, nuk ka efekte anësore. Çdo njeri është i karakterizuar nga depresioni e vet dhe trajtuar ajo duhet të jetë mjeku thjesht individuale. Një Homeopati përdor vetëm një qasje individuale. Mjetet juridike homeopatik japin efekt të shpejtë dhe ndihmë efektive për depresion. Homeopaths janë për pacientët e shëndetit mendor, zgjedhjen e pacientëve organeve - objektiv. Niveli i depresionit është reduktuar dhe vitaliteti i sayazytsidnovlyuyutsya pacientit. Për shembull, depresioni pas ndarjes ose humbjes së një të dashur trajtuar me sukses të drogës Ignatia. Një ndjenjë bezuteshnosty, tradhëti, vospomynanyyayya rëndë shërohet Natrum Muriaticum. Melankolik, ankthi, trishtim, dëshpërimi, frika e së ardhmes, mendime vetëvrasjeje shërohet Aurum Metallicum.

Dhe më e rëndësishmja, mos harroni se depresioni neurotike - një sëmundje të shoqërisë sonë moderne dhe përgjigjen në kohë dhe trajtim, ajo është bërë me sukses një kujtim i keq.
Më shumë artikuj mbi këtë temë:
1. 2. kronike Depresioni Postpartum Depresioni