Ndihmojë i dashuri im njeri mikun tim


Shumë gjëra në jetë nuk mund të zgjidhen, dhe kemi marrë atë si ajo është. Por ndoshta më e dhimbshme dhe në kundërshtim me sens të përbashkët, është të mos dashuri njeriun.
Si të përballen me fatin e tij duke qeshur, dhe e kuptojnë se kjo e mirë, i fortë, i bukur, i dashur dhe vetëm populli yt martuar. Dhe për të cilët? Në mikun tuaj më të mirë! Këtu, një kohë për të bërtas: "Ndihmë burrin tim dashnor i të dashurën time!".

Shpesh ky realizim është shumë i ngadaltë, ndërsa ju të dëgjoni ankesat e të dashurën e tij në kuzhinë dhe kyvaesh në kokën e saj, edhe pse në zemër të vërtetë të saj dhe për të ardhur keq, por veten. Provoni "Vecherkom" në gjithnjë e shikoni në atë, ndërsa atë në punë dhe të ulen me fëmijët. Një shpërthim i emocioneve mund të ndodhë papritur kur u kujdesur duart mbështetje, nuk do të bie apo buzët e ngrohta prek faqen, duke përshëndetur ditëlindjen. Ka një gamë të tërë të ndjenjave, emocioneve dhe dëshirave, të cilat shpesh kundërshtojnë njëra-tjetrën, marramendës zemrën - ndoshta dashuria ashtu si edhe të përshkruhet ndaluar.Në mënyrë të qartë, dikush tha: "lover im, burri i të dashurën time - të ndihmojë" të turpshme, e frikshme dhe e pakuptueshme. Por fshehur nga vetja, nuk është një mënyrë për të dalë. Faji juaj në këtë, që takova më vonë, në kohë të gabuar dhe në vend dhe për të gjetur atë disi të veçantë. Kjo ka ndodhur me shumë njerëz besojnë. Në këto rrethana është e arsyeshme për të pranuar si një fait accompli dhe të kërkojnë një rrugëdalje nga kjo situatë, si të jetojnë.

Miku juaj, çfarë është ajo? Zgjuar, e bukur, nënë e mrekullueshme dhe gruaja? Në këtë rast, ai ishte me fat që ai e donte, ngrohur, i qartë, dhe ju, jashtë tepërt. Fshikullimi, gjithashtu, nuk do të shkojnë, kjo nuk ka kuptim. Mos u mundoni të jetë një kopje e të dashurën e tij. Për ata që e vënë në kryq, është një opsion - miqësi që përfundimisht do të jetë me të dashurit e tyre, ndonjëherë edhe e shohin atë. Të shpërndarë në një familje të huaj dhe lumturi jashtë, duke përcaktuar rolin e një asistent vullnetar në asnjë rrethanë dhe në të gjitha rastet. A është ky fat? A keni ndonjëherë fati mohon lumturinë e njeriut të dashur.


Ajo mund të jetë se shoku juaj nuk është një model i përsosmërisë, dhe ju mund të vënë larg jetën tuaj, çfarë ishte i lumtur tuaj të preferuar! Të vetëdijshëm për këtë, shpirti fillon acarim në rritje në të dashurën e tij, i cili nuk ka edhe njoftim burrin e saj është duke u përpjekur për të dhe familjen, dhe ajo mendon vetëm për veten e tij, i bën gjërat pak probleme të mëdha, duke u ankuar për pak gjëra që as nuk mbani mend . Cila është e dashura juaj ishte, lover juaj ende burri i saj, kështu që të ndihmojnë veten e tyre. Realizimin e dashurinë e tij për atë, ju do të jetë ende i lumtur për të folur për gjëra me një të dashurën. Mençur do të komunikojnë më vete, por në territorin e saj. Me një mik do të takohen më rrallë se më parë, kurrë duke i kërkuar asaj në lidhje me burrin e saj. Kështu, pa shkaktuar dhimbje për veten e tyre ose të saj.


Më e vështirë, është të shohin ato se bashku ose me fëmijët e tyre. Ajo mund të jetë momentet e lumtura apo, anasjelltas, aksident. Ata mund të përpiqen, as nuk përqafohen, kjo është familja, kjo duket si një mozaik, por një i huaj nuk e di ligjet e saj. Nga pamja e jashtme, çifte mjaft i lumtur, nganjëherë kriza e thellë në marrëdhënie. Ne duhet të kujtojmë se zgjidhja e vetme e pavarur do të jetë e saktë, por rruga për të - një rrugë e gjatë. Kjo do të ndikojë në të gjitha tre. Ju nuk mund të marrin vendime të bazuara vetëm në atë të dashurën tuaj dhe burri i saj, lover tuaj, grindur dhe fyer njëri-tjetrin, kjo është vetëm një rast dhe kjo nuk zgjidh asgjë. Të ndihmojnë veten e tyre, të presim, le situatën "zgjidhur" në mënyrë të pavarur, një gjykatës i madh dhe një mjek, ajo do të love it në të gjitha si ajo e thellë. Por vendimi nuk mund të jetë e lehtë. Break mprehtë të gjitha marrëdhëniet të kthehet rreth dhe të shkojnë në drejtim të kundërt është një metodë radikale. Në një skenar të tillë të aftë për vetëm disa njerëz janë të fortë dhe të vendosur, ata përpiqen për të gjetur lumturinë diku tjetër me personin tjetër.


Pra, përmblidhni rezultatet. Si për të ndihmuar veten nëse lover tuaj njeriu mikun tuaj?

- në qoftë se ju jeni një grua e martuar, kaloni vëmendjen e tyre për burrin e saj;
- nëse jo i martuar, do të përpiqen për të gjetur në mesin e miqtë apo të njohurit e partisë së tij të dashurën e tyre përkatëse;
- në rast ende nuk ka ndodhur ndreqshëm, dhe lover tuaj u bë burri i mikut tuaj, pastaj të gjejnë forcën për të ndaluar të gjithë komunikimin me të dhe mikun tim dhe majë takime në minimum pa pyetur atë në lidhje me burrin e saj;

- Shënim njerëzit rreth jush, ndoshta në mesin e tyre janë ai i cili gjatë hedh si flakë pikëpamjet.

Natyrisht, nga të lehtë për të dhënë këshilla, kjo është shumë e vështirë të pranojë ndjenja të tilla. Për çfarë do situata nuk ka shkuar larg dhe nuk bëhet një të vdekur-fund - vidstoronytesya. Ju nuk mund të ndryshoni rrethanat nën të podstroytes nuk përballen me ndjenjat e tyre, të krijimtarisë: barazim, shkruani poezi. Shprehni emocionet tuaja në asnjë mënyrë të përshtatshme për ju.

Nuk është një tjetër e vërtetë - lufta për dashurinë e tij. Por ky argument është i vlefshëm vetëm nëse sigurohet se ndjenjat tuaja e ndërsjella dhe ju do të merrni çmimin lakmuar - lumturi për ju të dy. Por përpara se të vendosni për të marrë këtë hap, dhe peshojnë të gjitha pasojat e mundshme. Yyazytsirno, kjo është vetëm teka juaj dhe si të gjithë rezultat do të jenë të pakënaqur. Por yyazytsirnyy një tjetër alternativë, të gjithë psherëtimë me lehtësim, nëse ju jeni një nyje prerë. Këtu ju do të jetë në gjendje për të ndihmuar veten e tyre, mendojnë që ju jeni më marrëdhënie me të dashurin e tij ose lumturi dashurën vetëm. Sepse secili prej nesh është arkitekt i lumturisë së tij.