Femrat shikoni në një lidhje të rastit


Ajo është konsideruar se lidhjet aksidentale priren të vetëm burrat, dhe se si ato lidhen me ta, kjo është e gjitha ata e dinë. Por pikëpamja e gruas e marrëdhënieve të rastit pak njerëz e dinë se çfarë po ndodh në mendjen e saj se ajo vetë gjen justifikim. Le të përpiqemi të kuptoj atë.
Ka krahë shprehja "Burri dhe gruaja qenie nga planete të ndryshme," kështu që kjo është ndoshta e vërtetë. Ne jemi nga fëmijëria, prindërit, mësuesit, të afërmit e të përpiqet të bindë ata që janë të ndryshme. Define përgjegjësitë tona, çfarë duhet një djalë dhe një vajzë. Përzgjedhur dhe literatura të ndryshme që ndikon në formimin e personalitetit. Kjo është e theksuar sidomos në adoleshencë, kur qëndrimi ynë për jetën nuk është përcaktuar për të në mënyrë të lehtë për të ndikimit. Dhe ne në 12-13 vjet, kështu që pak kreu nevojën e mbushur me romancë dhe aventura. Librat Dumas Sabatini, Zola, Kaverina, kjo është e gjitha përvoja e fituar prej tyre. Marrëdhëniet duket të jetë rreptësisht në bazë të statutit: takimi, duket zjarrtë, lamtumirë domosdoshmërisht sekrete, deklaratat pasionuar të dashurisë, dëshirojnë së bashku dy zemrat dashur, kapërcimin e pengesave martesë madhështore, të gjitha të përcaktuara. Dhe në letërsi dhe përralla për një tjetër nuk është.Si praktikë? Ajo është shumë e ndryshme nga teoria, shpesh çdo gjë ndodh në mënyrë të kundërt, duke filluar armëve, pa edhe një aluzion e një martesë, madje edhe "civile". Tejkalimi i pengesave është një shpjegim i gjatë në lidhje me mungesën e melodramatychnыm njeri me dorë wringing. Të gjitha këto përpjekje për të ndërtuar një vend të plotë në shumë fund tragjikisht. Grua të lodhur, të pakënaqur dhe të zhgënjyer, edhe një herë, është për mbështetjen e miqve, për mendimin e saj se kjo është alternativa më e mirë që do të gjeni atje simpati, mirëkuptim dhe ngushëllim, por nuk ka gjasa, nuk e gjen. Në rrjedhën do të jetë i aftë bisturi "kirurgji psikike" raskromsayutsya aventurë pak nga pak, ata u shpërndanë për bankat, dhe çdo gjë që do të jetë në pamje të dashurën, edhe një grua, obozvanы marrëdhëniet rastësor seksuale. E cila, nga rruga, përbuz ata, që nuk e pengon atë për të marrë një bindje pozicion.


Përsëri, filloni të kërkoni njeriu shumë të veçantë, përmes gjykimit, gabim dhe marrëdhëniet seksuale të rastit. Një grua është vendosur gjithmonë për martesë, madje edhe në qoftë se është vetëm çështje.

Pjesa më e madhe e të dy burrat dhe gratë duke bërë seks në anën, jashtë martesës, ose ata kanë dy partner të përhershëm paralel se seksi rastësor. Femër për trajton të veçanta seksit spontan.

Femrat të shikoni për seks rastësor pse:

- Për të njëjtat arsye si në gjysmën e fortë e njerëzimit, ashtu si. Hasura djema tërheqëse dhe sexy reagojnë hormonet dhe trupin janë tërhequr me njëri-tjetrin.


- Jo i matur, alkoolit, e kombinuar me kompaninë dhe "Gjendja për të vrarë askënd," mund të bëmat e tilla në krevat shpejtë nga kategori "është diçka për të kujtuar, por turp për të treguar nipër e mbesa." Argumentojnë me trupin tuaj të padobishme, fiziologji merr. Ne vetëm mund të marr nga mjedisi qëllimin përkatës.

- Me motive hakmarrës janë vajza të cilët sinqerisht besojnë se me komunikim të rastit të provojë të dashurin e saj që i detyrohej atyre, dhe për një dhe veten e tyre se ata mbahen si një person dhe të dëshirueshme për të tjerët. Kjo ndodh më shpesh pas zbulimit të njeriut tradhëti apo këputje e avullit.


- Pas dy ose tre javë pas pushimit, kur mendimet e hakmarrjes ulet në sfond, ka një tjetër arsye për marrëdhënie rastësor seksuale, uri seksuale nuk është gjithmonë pas prishjes me të dashurin e zëvendësuar me sa duket e mirë, dhe adrenalin duke kërkuar nga trupi.

- Dëshira për të qenë quajtur "zemrat meshkuj razrushytelnytsey.

Seksi rastësor është e keqe. Pse?

- Arsimi është, sipas kësaj force babai tmerrshme dhe presionit. Ata me siguri na mësojnë një shumë të dobishme dhe të mirë që ne i përdorim në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë jetës, por edhe për të marrë nga axhami, mendjet e fëmijëve dhe përvojat e tyre negative. Disa nënat vajzat e tyre të ndjell mendime se meshkujt është e kafshëve të pista dhe epshore, të uritur për një grua vetëm një gjë - seksi është vetëm për të dhënë rritje, si ata në mënyrë të pashmangshme forcuar në shtrat ose. Kjo ishte me siguri pasoi shkatërrimin e reputacionit, të paturit e një fëmijë të cilët do të rriten pa baba, vështirë se vыklyanchennыe ushqim. Të gjitha të përfundojnë moshën vetmuar të vjetër, pas vdekjes së dikujt nuk do të sjellë lule në varr, të gjithë tallaze nga rrjedhat e lot.


- Përvoja Custom negative, ishte një njeri që ai bëri në një derr, përfunduar në shtrat, pastaj hodhi. Tani ajo ulet natë të gjatë dhe të vetmuar, mallkuar të gjithë njerëzit, duke u përpjekur për të zam zemrën e tij thyer. Kjo çon në faktin se njerëzit që kanë arritur vendndodhjen e saj duhet të rri pezull rreth një kohë të gjatë për të dhënë lule, për të çuar në restorante etj

Seksi rastësor është e mirë. Pse?

- Ashtu si seksi, jo partneri.

- Shumica e miratojnë seksit me personin e panjohur.


- Duke pasur libra të lexuar, të gjeni se seksi është i rëndësishëm në marrëdhëniet (Frojdit), dëshirë të jetojnë të provoni seks me një partner të ri dhe për të përcaktuar përputhshmërinë e tyre me të.

Në shikim të parë, një marrëdhënie rastësor seksuale është një turp, por ideja vetë është nën një kuptim. Këto marrëdhënie duhet në një farë mase, të gjithë të tjerët se si do të gjejmë një partner, në qoftë se jo nga gjykimi dhe gabim, natyrisht, duke respektuar të gjitha masat. Sëmundja transmetohet seksualisht, SIDA, sifilizi, hepatiti, etj, ende nuk është anuluar.


Nëse gruaja ndryshon partnerët e tyre seksuale çdo ditë, dhe shtatë herë në javë, kjo është e pështirë, edhe pse disa ndjenja duhet të jetë. Ose veshur nga një njeri në tjetrin, apo një ditë sportive me vete se nuk do të emërojë, dhe ndjenja është jashtë gjuhës.

Në fakt, e mirë apo e keqe për të angazhohen në seks rastësor, të zgjidhë çdo grua veten, në varësi të arsimit, preferencat dhe pikëpamjet mbi jetën e saj.