Femrat shikoni në problemin e dobësisë


Pafuqi është një diagnozë e tmerrshme. Reklamat televizive pretendon se gjithçka është shumë e thjeshtë, ka pilula mrekulli nëse do të pijnë, problemi zgjidhet vetë. Në skenën e ardhshme ne jemi tashmë shohim fytyrën e një grua e lumtur dhe shpatullën fortë mashkullore. Por në jetën e vërtetë nuk është aq rozë, reklama fsheh detaje të tilla si stresi dhimbshme frustrimit që merr njerëzit të kuptuar dështimin e tyre.
Femrat shikoni në problemin e dobësisë, nuk është më pozitiv, ajo ka frikë se një partner i disfunksionit erektil (ngacmim) dhe derdhje (derdhje). Pse është ajo manifestohet? Burri im nuk ka, në masë të duhur, penis tensionit dhe derdhje nuk ndodh fare ose mund të jetë i parakohshëm. Sipas statistikave, 50% e meshkujve mbi 45 vjeç vuajnë nga impotenca.Mosfunksionim ngrerë është term i përdorur në mjekësi për të mos shënuar aftësinë e njeriut për të arritur dhe mbajtur shkeljet e tij gjatë gjithë raportit seksual. Qëllimisht nuk shprehem - impotencë të mos dëmtojë psikikë mashkull. Çdo njeri duhet, të paktën një herë në jetën e tij u përball me një problem të tillë.

Femrat shpesh fshehin qëndrimin e tyre të vërtetë ndaj dobësisë pa treguar atë vështirë përjetuar këtë situatë të pakëndshme. Pikëpamja e tyre është se ata fajësojnë, fillojnë të dyshojnë se një shkelje e sjelljes seksuale të burrit të saj fajtor dhe besojnë se ata kanë humbur ankesën e tyre në sytë e tij. "Kjo është më fajtor!" - Mendimi i parë që kalon nëpër kokën e tyre, sepse kjo është më afër që kodin e tij partner hera e parë që ai nuk ishte në gjendje për të arritur një mbledhje. Kjo qasje femërore për problemin e dobësisë, por ky supozim nuk ka asgjë edhe nga distanca i ngjan të vërtetën.


Shumë gra, si burra, janë ende konsiderohet si një problem i pafuqi thjesht seksuale, por kjo nuk është kështu, në fakt, kjo çon në një numër shumë të madh arsyesh, sëmundjeve të organeve të brendshme dhe sistemeve. Kjo mund të jetë stresi, problemet me organet seksuale. Sëmundjeve somatike: diabeti, përçarje e kancerit tiroide, dështimi kronik i veshkave, truri dhe tumoret e palcës kurrizore e lokalizimit ndryshme, dehje kronike (alkooli, droga, duhani), pielonefrit, cystitis, prostatitis, etj Shkelje e sjelljes seksuale: afat-gjatë mbajtjes dhe masturbim , ekseset seksuale dhe zvetënime, dhe arsyeja ndonjëherë të dukshme nuk mund të jetë në të gjitha. Shkelja e funksionit erektil mund të shkaktohet duke marrë medikamente të caktuara, si efekt anësor i tyre, për shembull, në trajtimin e hipertensionit, depresioni ose neurozë është antidepressant somatike (eglonil, reksetyn etj), etj


Problemet me derdhje në disa njerëz mund të bëhet i përhershëm, në të cilin rast diagnoza është e ekspozuar: papërkrahje.

Injoranca nga shkaqet e vërteta të dobësisë mashkullore, çon në faktin se gratë ndjehen fajtor, ajo shkakton atyre konfuzion dhe panik, dhe ndonjëherë edhe zemërimi dhe acarim.

Për fat të keq, gruaja u përball me impotencë mashkull, ndjenjë faji, prekur dhe poshtëruar, ajo fillon të kërkojë partnerin e tij në një numër të madh të çuditshme dhe të dyshojnë atë, ose pyet nëse ai nuk e ka humbur interesin e saj seksuale, duke forcuar dhe gjendja tashmë e pasigurt e njeriut lë të kuptohet se fyese. Njeriu, në këtë situatë, mund të interpretojnë këto pyetje dhe ton e keqe, të cilën ata e përcaktuar si një sulm, ai në mënyrë të pandërgjegjshme i mbyllur në vetvete dhe mënjanë edhe më shumë. Rezultati i këtij konfuzioni mund të jetë shumë i pikëlluar, nganjëherë ajo kthehet në një situatë të madh të konflikteve dhe çifti mund ta ndalojë komunikimin jo vetëm në shtrat, dhe kriza në marrëdhëniet nuk ka marrë, rezultati përfundimtar - një palë mund pushim deri. Natyrisht, që problemi i dobësisë nuk është zgjidhur. Por heshtje, duke pretenduar se asgjë nuk ka ndodhur në një situatë të tillë delikate, gjithashtu, një grua ka. Kjo ka të ngjarë të rezultojë në këputje e marrëdhënieve, tjetërsimi një partner, nuk mynuemo është për të eliminuar të tjera, ajo mund të çojë në katastrofë. Në fillim të burrit dhe gruas mos flasim për seksin dhe për çdo problem atje, atëherë të ndaluar të bisedojnë me njëri-tjetrin nuk është e dukshme për veten e tyre të dy e gjejnë veten të bllokuar në ndjeshmëri dhe kujdes të tyre.


Taktika insistimin e tepërt të njëjtat të parëndësishme si injoranca e çështjes, ajo do të ketë asnjë efekt. Gjëja kryesore është të mos bien në ekstreme. Disa gra janë larguar nga një anije fundosje "dhe të marrin" timonin "në duart e tyre dhe siguroj partnerin tuaj që ju mund të rregullojmë, ne vetëm duhet të përdorin mjaft e përpjekje të përbashkët, duke e bërë një tërheqje muskulore pak më shumë për të nxeh një partner, se kjo taktikë nuk është efektive , për më tepër ajo madje mund të dëmtojë në masë të madhe.

Pyetja "Çfarë duhet të bëni dhe si të veprojnë?". Në fund të fundit, sy femërore burrë impotent, dhe duhet të zgjidhë problemin. E pra, së pari, mos harroni se meshkujt nuk kanë kapacitet jo fajësuar gratë, në shumicën e rasteve. Nuk ka nevojë të ndjehen të tradhtuar apo harruar. Së dyti, për të kapërcyer pengesën psikologjike, e njohin ekzistencën e problemit dhe për të diskutuar së bashku. Psikologët këshillojnë për të filluar këtë bisedë e vështirë nuk është në dhomë gjumi, dhe në çdo rast menjëherë pas dështimit të seksit. Më mirë të presë për një kohë disa ditë ose javë. Gruaja në fillim rozyazyka duhet të bindin njerëzit se, në pafuqi e mendimit të tij, kjo është e njëjta sëmundje dhe ky problem mund të zgjidhet, por ajo e do atë që ai është. Atëherë të kuptoj se ndoshta kjo diçka dhemb apo pengon jo ndërhyrës këshilluar që të kërkoni ndihmë mjekësore dhe të përcaktuar shkakun pafuqi e vërtetë. Ju nuk mund të ndalojë komunikimin me një partner, ose në çdo rast, të dëgjoni për veten dhe për zemrën tuaj dhe pastaj çdo pengesat që ju të kapërcyer së bashku.