Takimi Chance dashuri e vërtetë


Sa këngë, poezi dhe novela përkushtuar për temën e dashurisë së përjetshme! Por në kohën tonë cinike nuk është aq shumë njerëz besojnë në atë dashurinë e një personi mund të zgjasë një jetës, siç thonë ata, "ata jetonin në lumturi pas dhe vdiq në një ditë." Çfarë mund të jetë yyazytsirnist kryesore të përmbushur dashurinë e vërtetë?
Ndoshta çdo grua mendohet një njeri mund të jepet vetëm për një grua dhe dashurinë e saj deri në fund. Gjithkush e di se burrat nuk janë gjithmonë të hapur të shprehur emocionet dhe ndjenjat e tyre të dhëna në mënyrë të hapur. Ndryshe nga gratë, burrat dhe interesin e tyre në fshehjen frutin e ndaluar sa më shumë të jetë e mundur. Dhe shumica e grave shpesh mendojnë për ekzistencën e dashurisë mashkullore në përgjithësi, dhe nëse njerëzit mund të jenë në dashuri me një grua.Të gjithë zemra dhe shpirti i nënshtrohen ndjenjave të tilla si dashuria. Ata që nuk besojnë në dashuri, nuk besojnë në ekzistencën e tij, dashuria për të përfshirë sëmundje mendore apo varësisë, edhe kur ata janë të dashur apo dashuri tani. Arsyeja është se, shumica e të gjithë, dashuria e tyre ishte nevzayemnoyu, të pakënaqur, dhe tani ata janë duke u përpjekur për të fshehur prej saj, fshehin emocionet e tyre të vërteta, të frikësuar për të lënduar përsëri. A ka dashuri përgjithmonë? Në botë ka njerëz të cilët janë quajtur partygoer. Ata janë duke jetuar si vetëm një person. Midis tyre janë dy gratë dhe burrat. Dashuria pashpërblyerë për ta, si e ndarë jashtëzakonisht të dhimbshme. Për shumë vite ata jetojnë vetëm, ata janë shumë të zënë me vetëm një të dashur, ata me të gjitha mjetet të përpiqen për të rifituar dashurinë arritur reciprocitet. Hypersensitivity të tilla më të këqija se të mira. Në këtyre njerëzve që vuajnë të duken të mira, jo duke kërkuar deri dhe të admiruar, në një film.


Relive një jetë më pak romantike yyazytsirnosti takohen në dashuri. Është e vështirë për të parë se si një sy shkrirjes, të vrarë nga indiferenca objektin e dashurisë së tij. Kjo gjendje mund të çojë në çrregullime mendore. Po, meshkujt mund të jenë dashuri të përjetshme pa reciprocitet, por do ta ndihmojë atë të shpëtuar nga prangat e dashurisë, ose, përndryshe, jeta e tij mund të jetë shumë më e shkurtër. Dhe jo për shkak të tentim vetëvrasje. Ky ankth të vazhdueshëm, duke vuajtur një efekt negativ në zemër dhe gjendjen mendore. Dhe se shoku juaj nuk ka marrë një sulm në zemër, u vu në një spital psikiatrik, të gjitha mjetet e nevojshme, e mundshme dhe e pamundur, për të dhënë atë që dashuria e vërtetë shkon dhe kthimit. Sigurisht kjo do të jetë shumë e vështirë, ai ka nevojë për ndihmë të mëtejshme për këto ndjenja nuk shkojnë në qarqet, të cilat do të ngurtësojnë dhe shkatërrojnë atë.


Dashuria - kategori e përjetshme. Por vazhdimisht ndryshon formën e saj. Dhe në qoftë se nuk e theksoj fokusin e saj në personin jo përgjegjës për ju në kthim, ajo do të gjejë gradualisht forma të reja të dashurisë. Dashur pa reciprocitet, nuk duan të shikoj, dhe vazhdojnë të vuajnë nga një dashuri të tillë për shumë vite. Sigurisht, jo të gjithë njerëzit që vuajnë nga mungesa e reciprocitetit në dashuri. Nuk është një dashuri reciproke përgjithmonë? A mundet një njeri të gjithë jetën e tij të duan vetëm një grua, nuk i kushtuar vëmendje të grave të tjera dhe yyazytsirnist përballë? Besoni mua, kjo është, por në këto raste gruaja luan një rol të rëndësishëm.


Disa femra gradualisht mund të vrasin dashurinë për njeriun. Për fat të keq, kjo është! Vazhdueshme kodrina-gjendje histerike, marrëveshje skandale, skena e xhelozisë, mohimi i marrëdhënieve seksuale, mosbesimit dhe pika të tjera të çojë njerëzit në zhgënjime grua të dashur. Gradualisht është akumulimi i reagimeve negative dhe dashuria shkon së bashku me interesin e përgjithshëm dhe mungesa e të kuptuarit. Nëse burri dhe gruaja janë të urtë, do të gjejnë një kompromis dhe për të kuptuar njëri-tjetrin, njerëzit do të mbajnë jetën e tyre dashuri. Dhe kjo nuk ka të bëjë me pasionin që ekziston në një palë e marrëdhënieve të hershme. Pasioni është gradualisht dhe ndjenjat e dashurisë shkon në një nivel tjetër. Nuk është besimi në njëri-tjetrin, miqësisë, mbështetjes reciproke, një ndjenjë të angazhimit. Shumë thjesht të marrë pasion për dashurinë, pasionin dhe kur diçka vdes, besoj se dashuria venitur.


Dashuria ka shumë forma, por thelbi mbetet i njëjtë. Vetëm nga dashuria nganjëherë merr forma më të larta të marrëdhënieve. Kjo formë jo të gjitha conjunctions mund të arrijnë është. Shikoni në çiftet që festohet martesën e tyre të artë, sepse mes tyre nuk janë aq pasion që ishte në fillim të marrëdhënies së tyre, por ata kujdesen për njëri-tjetrin si tenderly vënë së bashku, si ecin në park. Por të gjitha këto ndjenja origjinën në rininë e tij. Pastaj pasioni i tyre, dëshirat fizike, zhvilluar në një miqësi, dhe ata janë bërë një pjesë integrale e njëri-tjetrit - një. Ato nuk mund të imagjinohet se ata kurrë nuk do të mund të takohen. Ata kanë dashurinë e vërtetë nuk mund të të shkatërrojë, të shkatërrojë. Ata e shohin njëri-tjetrin si pjesë të veten.


Në fakt, si një grua për jetën e aftë për çdo njeri. Por ata nuk gjithmonë të përmbushur ato gra të cilët mund të duan gjithmonë. Jo rastësisht, ne të gjithë janë në kërkim të një shoku shpirt. Ndonjëherë ne kemi bërë gabime, por nuk e pranojnë këtë, si rezultat, disa kohë ne të mjerueshme së bashku dhe pastaj të ndarë. Ne thjesht nuk gjysmat e njëri-tjetrit. A mundet një grua të vetme burrë jeta dashuria? Secili ka përgjigje e vet për këtë pyetje. Ne mbështetemi në përvojën tonë, në situata që kemi përjetuar. Por ata që arritën të shpëtuar dashurinë e tij, duke thënë se ajo nuk zhduket, por thjesht u zhvendos në një nivel tjetër. Të gjithë njerëzit mund të duan dhe të ndjehen dashurinë e vërtetë. Pyetja është, ne do të takohen njerëzit tanë është i denjë për dashurinë tonë. Nëse është kështu, dikush do të takohet ndjenjën se të hedhur në të gjithë jetën time.