Një më të mirë se me askënd gjithsesi
Armiqtë, miqtë prytvoryayuschyesya fakt mund të reduktojë jetën e një personi.


Mund të tilla që miqtë bujë të shkaktojnë kancer? Po, ndoshta. Një studim i kryer nga Universiteti i Kalifornisë, provoi se miqtë e këqija janë të dëmshme për shëndetin.
122 të rritur të shëndetshëm ishin ditar, i cili mbajnë të dhënat e të gjitha ndërveprimet e tyre me njerëz të tjerë për tetë ditë, dhe kjo është ajo që doli: ata të cilëve komunikimi me të tjerët ishin të pakëndshme dhe ofenduese, rrit nivelet e proteinave inflamatore në gjak. Këto proteina mund të shkaktojë sëmundje kardiovaskulare, depresionin dhe kancer. Në ato subjekte komunikimi me të afërmit e të cilëve ishte më pak stres, niveli i proteinave ishte më e ulët.


Trupat tanë besoj se përvoja negative me një situatë e vështirë dhe të reagojnë për të rritur nivelet e proteinave të dëmshme inflamatore. Për të shmangur këtë efekt të padëshirueshëm është e thjeshtë - mos komunikojnë me njerëz të pakëndshme. Nëse ju shmangur marrëdhënie, shkakton ndjenja të pakëndshme mund të zvogëlojë këto proteina të dëmshme. Ne duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për njerëzit me të afërmit sjellja e të cilit përmbush katër përshkrime të dhënë më poshtë:


Luftëtar


Këto skandale një person me të gjithë ata praktikisht nga blu, dhe ju janë përdorur për të. Por konfrontimi i vazhdueshëm me të tjerët të çon në një rritje të kortizolit, e cila suppresses inflamacion dhe ngadalëson krijimin e citokineve. Fituesi i llojit të personit dëmton jo vetëm veten, por edhe kundërshtarët e tij dhe madje edhe vetëm dëshmitarët.
Konkurrent


Konkurrenca të shëndetshme - është e mirë, ajo mban në gjendje të mirë. Por, çfarë nëse ju vazhdimisht shaka në lidhje me një mik me të cilin ju të shkoni në palestër, ose punonjësi është veçanërisht servil me klientët tuaj? Mbani distancë. Konkurrenca, në punë dhe në situata të kohës së lirë rrit nivelin e proteinave inflamatore.


Vajza prytvoryayuschayasya dispozicion. Një njeri që pretendon të zënë


Një vajzë që vetëm herë pas here përgjigjet SMS tuaj, një i ri i cili është shumë i zënë për të thirrur përsëri më mirë të harrojmë rreth tyre dhe për të ndërtuar një marrëdhënie me dikë tjetër. Studiuesit zbuluan se përpjekjet e vazhdueshme për të tërhequr vëmendjen e një partner romantik të ketë efekte negative shëndetësore.Njeriu që premton gjithçka, por asgjë nuk merr


Stresi mund të shkaktojë gjëra nëse ata grumbullohen me kalimin e kohës. Një që ju merr një pak të holla dhe jo kthimit apo premtime që ngasin në një makinë, por ju e dini se çfarë të presin që ajo nuk mund të. Nëse ju mendoni se loja është vetëm një qëllim, dhe objektivi juaj ata që janë më shumë gjasa rasti.
Si për të shmangur kontaktit me këta njerëz? Gradualisht dele komunikimit. Ju nuk keni nevojë për një armik, në vend që ju dëshironi të bëhet ai person për miqtë e largët. Pra, komunikimi mprehtë pushim nuk është e nevojshme. Rrallë telefononi. Nëse ai e quajnë, e quan përsëri nëpër një periudhë mjaft të gjatë kohore. Ndoshta ju mendoni se një person mund të shpjegojë atë që ju nuk e pëlqen dhe ai kuptojnë? Try it, por mos harroni se ai që nisi një mosmarrëveshje me argumentin kryesor të saj tingëllon për 35% më të fuqishëm se ai që argumenti më i mirë ruaj deri në fund mosmarrëveshjes.