Nëna dhe vajza se si për të përmirësuar marrëdhëniet


Ajo do të duket se njeriu dy familje, jetojnë së bashku, njohim njëri-tjetrin pothuajse çdo gjë, por marrëdhëniet nuk dele. Nëna e kupton bijën, dhe e bija nuk e kupton nënën e tij. Sepse atëherë ka një konflikt? Si të dal nga një situatë të vështirë? Është e mundur për të ruajtur veten kundër mundësisë së një argument me një të dashur? Të gjitha pyetjet kanë përgjigje, dhe tani ne e konsiderojmë ato.
"Nëna dhe vajza se si për të përmirësuar marrëdhëniet" - Kjo çështje është adresuar në psikologji, është ende e rëndësishme, që të rinjtë sot kanë pushuar për të dëgjuar pikëpamjet e lartë dhe kanë nevojë për këshilla e mençur. E gjithë kjo çon në një ndarje të anëtarëve të familjes nga njëri-tjetri. Për shembull, në qoftë se vajza e vogël, ajo është e detyruar shpesh për të mësuar mësimet e saj para se ajo të lë në rrugë ose të shkojnë në kinema me klasë dhe kafenetë. Megjithatë, mosha e tij e re, e bija nuk e kupton se mësimet më të rëndësishme të çdo komunikimi. Në të vërtetë, fjalët e thjeshtë përdoret për dialog me mikun e tij, shok klase, nuk mund të bëhet njohuri të dobishme. Sigurisht, për dikë për të dëgjuar se Dima ra në dashuri me Olga, dhe Pasha Drita është interesante dhe e dobishme, por kjo nuk ka të bëjë me edukimin, dhe mësime për këtë arsye kryesisht duhet të jenë të preferuar. Dhe tani, vjen për të duhet të pyesni se çfarë të bëjë me vajzën dhe ajo nuk ka nevojë për ndihmë në zgjidhjen e problemeve në matematikë. Dhe çfarë bëri ajo të parë? Një vajzë qëndron në para pasqyrës duke u përpjekur në kostume, duke ngritur qerpikët e tij. Kjo është e gjitha detyrat e shtëpisë. Natyrisht, pas kësaj ndeshje lejoj nënën e saj për të shkuar jashtë për aq kohë sa mësimet nuk janë përmbushur dhe për këtë arsye testuar. Për shkak të mosmarrëveshjes dhe sy të gjithanshëm, nënën dhe vajzën betohem. Për të marrë nga një konflikt njëri prej tyre duhet të marrë iniciativën, ose mësime, apo për të lënë një fëmijë për të shpëtuar së pari, dhe pastaj punët e shtëpiake vendim uyazykaty.Kështu, arsyet kryesore për të cilat nëna dhe vajza nuk mund të krijojë marrëdhënie:

- Dallimi në shije. Për shembull, vajza e madhe zgjedh funde të shkurtër dhe do të paraqitet në shkollë në formën e një vajze të lirë që ka absolutisht asnjë komplekset, që, nga ana tjetër, do të duhet të insistojnë në një veshje më modeste.
- Kuptuarit të ndryshme të botës. Vizioni. Në qoftë se kjo duket se është e pamundur për të trajtuar, tjetri e konsideron atë mend të keqes nxitim dhe agility. Kjo sidomos ka të bëjë me zgjedhjen e burrit të ardhshëm. Nënat shpesh nuk e pranojnë atë që e donte vajzën e saj. Ata mund të përjetojnë sugjeron se duhet të kërkoni më mirë, por zemra thotë mjaft bijën e fjalë të tjera. Dhe kush është dëgjuar? Përvoja apo zemra? Për shkak se të dyja janë të rëndësishme për njerëzit.

- Arsimi i ndryshëm. "Por, koha ime", - kështu fillon frazën paralajmërues mom tuaj për një kohë të gjatë duke u përpjekur për të provuar një pikë dhe për të dërguar vajzën preferuar në drejtimin e duhur. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë zgjidhja e duhur. Për shembull, në qoftë se më parë, djali u konsiderua kissing shumë injorante në rrugë, hugging, ose në përgjithësi, të çojnë në shtëpi. Është ky rregull universale. Njeriu mund të thjeshtë - thjesht ofenduar nga tuaj vidyazyka të marrë atë një të puthur, kur ju të gjeni veten vetëm në park. Dhe gjithashtu, vetëm mund të mendoj se ajo nuk i besoni atij dhe nuk duan marrëdhënie të ardhshme, një herë frikësuar për të ftuar në shtëpi. Ndoshta kjo është shprehi në mënyrë të tmerrshme dhe të këqija, sjellje që është më e mirë dhe kjo nuk është e nevojshme për të njohur me vajzat amtare? Kjo ide shumë lehtë mund të vizitoni të dashurin tuaj.


Kështu, për shembull, ju mendoni se vajza juaj shkon të kuqe, të purpurt dhe ajo preferon dhe në mënyrë aktive duke injoruar ndonjë nga këshilla juaj në këtë drejtim. Ju filluan të vëreni se ajo ishte shpenzimin e parave në ato llojet e rrobave. Çfarë ju nuk i kënaqshëm, ose ka filluar për të ngrënë, e cila, sipas mendimit tuaj, jo shumë e mirë. Çfarë duhet të bëni? Është e thjeshtë! Duhet të ketë mirëkuptim. Kjo, mbi të gjitha. Për të filluar, vetëm të flasim në një atmosferë të relaksuar me vajzën e tij dhe të shpjegojë se për të ngrënë këtë lloj të produktit konsiderohet e dëmshme për shëndetin e vajzës. Çfarë, për shembull, kjo veshje mund të vihet në një tjetër kohë, një masa më eksplicite nuk në shkollë. Toni i qetë do t'ju ndihmojë të relaksoheni të dyja dhe pastaj të gjejnë zgjidhje pa kompromis. Ndoshta keni menduar se kjo pantallona të gjera të shkurtër, por në fakt, ajo mbulon gjunjët në mënyrë të drejtë dhe për këtë arsye, nuk prishin marrëdhëniet me vajzën e tij.


Next. Lidhur me zgjedhjen e të dashurin. Ju në një kohë bëri një zgjedhje dhe ndoshta nuk i ka dëgjuar nënën e saj, kur ajo tha se ne nuk duhet të marrë vendime të nxituara që nuk kanë nevojë të ecin mbrëmje të gjata etj Në fund të fundit, ishte ajo? Atëherë pse mërzit dekretet e tij trupi i ri që kërkon të krijojë marrëdhënie me seksin mashkullor? Vështirë se vajza do të duan të zgjedhin në mes të dy njerëzve të saj të dashur - ju dhe të dashurin e saj aktual. Megjithatë, ajo që ju të dy preferon, por në qoftë se vajza temperamentin është i varfër, ajo mund të bjerë çdo gjë dhe të shkojnë në shtëpi. Edhe ti vetë do të duhet të fajësojnë veten e tyre për atë që nuk mund të gjejnë një zgjidhje të duhur për këtë problem. Mundohuni të flisni me vajzën e saj, kur askush prej jush do të jetë i zënë, të shpjegojë bazën e të cilat, a mendoni se ky njeri i ri nuk ishte një çift, ndoshta, sytë e saj tani nën syzet rozë dhe ajo nuk e vini re se si ai twists novela në anën ose një qëndrim negativ ndaj saj. Çaj Brew, të fillojë një dialog me fije të largëta dhe gradualisht të kërkojë që ju interesojnë, dhe të japin këshilla.


Vendosja e marrëdhënieve me njerëzit e shtrenjtë është mjaft e vështirë, dhe kështu që ju duhet për të parashikuar që mund të jetë një reagim ndaj fjalëve folur paraqitur në veprim. Nëna dhe vajza - gra, kështu që në mes tyre duhet të jetë një minimum prej sekreteve dhe më shumë mirëkuptim. Kjo familje do të jetë gjithmonë një të fortë dhe harmonike.

Mos harroni gjëja kryesore - për të krijuar marrëdhënie me anëtarët e të gjithë familjen, ju duhet së pari të krijojë një marrëdhënie me veten e tij.