Pse marrëdhënie me një burrë të martuar


Në fakt, jo një herë ose dy herë vërejmë se disa gra gjithmonë bien në të njëjtën situatë, kur është fjala për privatësinë e tyre, dhe ata si një magnet për të tërhequr meshkujt e martuar, si dhe të vetëdijshëm se kjo është shumë më tepër se disavantazhet përfitime. Pse dhe pse? Në shikim të parë, përgjigja është e thjeshtë - dashuri dhe kjo ndjenjë mund të ekzistojë veçmas pa një vulë në pasaportë, por kjo është e vërtetë vetëm nëse ndjenja është reciproke. Atëherë nuk duhet të torturës "gjysmave dytë" shumë më të mençur për të lënë dhe për t'u dhënë edhe një shans për të filluar një jetë të re, por në jetën e vërtetë kjo është një gjë e rrallë.


Pse marrëdhënie me një burrë të martuar? Kjo pyetje është e vështirë për t'iu përgjigjur. Ka dy kategori të grave. Për disa lidhje me një burrë të martuar "tabu". Për të tjerët kjo është një objektiv isha i vogël, ata panë një njeri në gisht unazë, menjëherë nxitojnë në luftë për të, për ta kjo është një lloj "shenjë e cilësisë". Këto gra mendojnë se burrat e martuar më lehtë, ata nuk dinë asgjë dhe se ata duhet të mësohen, por në fakt ajo është një gabim i madh.

Shumë gra pa marrë parasysh nëse ata janë të martuar apo jo me vetëdije shkojnë marrëdhënie me një burrë të martuar. Një njeri, nga ana tjetër, nuk mendoj edhe për të lënë të tyre plotësisht të kënaqur me jetën që ata jetojnë, jetën e të qëndrueshme, praninë e gruas dhe fëmijëve të tij të dashur, ai është i gatshëm për ta për të madhe, dhe partia mund të dhe të argëtohen, të organizojmë një të ashtu-quajtur " pushim. " Martuara burrat shpesh janë marrëdhënie të rehatshme, ata nuk mendojnë për faktin se dikush lënduar, dhe pa mësuese çështje apo gruaja, e cila nuk është gjetur në kohë për të kapur anën e burrit të saj. Psikologët besojnë se njerëzit janë poligame dhe ata kanë nevojë për shumëllojshmëri. Dhe në mesin e kafshë të egra shpesh mund të gjenden polihamnist, kaq të çuditshme të mjaftueshme ujq monogame, sepse ata janë grabitqarët, dhe i njohur, zogjtë e bukur - mjellma.


Me meshkujt pak a shumë e kuptueshme. Por gruaja pse ajo kishte nevojë për marrëdhënie me një burrë të martuar, për atë arsye ajo me vetëdije bëhet mësuese dhe ajo mund të presim nga kjo? Sepse natyra qëndron ajo që një grua është kujdestar i vatër, ajo ka nevojë për stabilitet, jo aventurë. Përgjigjja është e thjeshtë, një grua nuk i pëlqen veten, sigurisht kjo është e diskutueshme se dashuria e konceptit vetë nuk është i qartë dhe i ndërlikuar, dhe shumë kohë për të provuar se sa mirë një grua për të trajtuar veten, por veprimet e saj flasin ndryshe.


Se bukuria është në rrugë, me sa duket ajo ishte shumë i suksesshëm dhe të sigurt, puna e saj e mirë dhe ajo është e lumtur, por është e mundur për shell e jashtme fsheh një shpirt të prekshme dhe të vetmuar. Femrat kanë më shumë gjasa se meshkujt të pakënaqur me veten e tij dhe jetën e tij, ajo çon në frustrim dhe vetëbesim të ulët dhe ajo është duke u përpjekur të gjitha mënyrat e mundshme për të provuar për veten time se gjërat nuk janë aq të këqija dhe kjo është më mirë se të tjerët.

Kjo është për shkak se vetë gratë nuk besojnë në aftësinë e tij për bukuri dhe të kënaqur pa njeri, normale. Gjithmonë subconsciously pritur mashtrim. Në më të barabartë me vetëbesim të ulët se ata janë rritur kërkesat mbi njerëzit, por ne jetojmë në botën e vërtetë, jo një princat përrallë dhe këtu, ne vetëm duhet të mësojnë për të imponuar kërkesa krejtësisht tokësore, vetëm të ndërtojë marrëdhënie. Por kjo grua një herë, ajo është gjithmonë në ëndrrat e mia, dhe nuk ka njeri normal nuk do të mbijetojë. Por martuar, ju lutem, ajo harxhuese për atë, sepse ai tashmë e ka të gjithë familjen, fëmijët, stabilitetin dhe mësuese e gjithmonë në sfond.


Por, ndonjëherë, ju mund të gjeni pluset në marrëdhëniet me një burrë të martuar, më të rëndësishme dhe një grua e madhe plus qëndrojnë pranë me një të dashur, dhe ajo mund të ndjehen me të vërtetë të lumtur. Një tjetër plus është se seksi në jetën familjare është i mërzitshëm dhe i mërzitur, dhe mësuese e një burrë të martuar arrin, si në pushime dhe ajo ndjenja plotësisht durimin e nxehtë me fishekzjarre të ndritshme e emocionet dhe ndjenjat.

Në marrëdhënie të tilla ka bërë jeta e mërzitshme dhe roli i gruas mësuese nuk ka nevojë të qëndrojnë në sobë dhe të gatuaj ushqim, laj, duke pritur për njeriun për të punuar dhe të mbijetuar, pse ai ishte vonuar në punë ose kur u kthye nga një udhëtim pune. Martuar njerëzit për të ruajtur marrëdhëniet me dashnoren e tij do të përpiqet për aq kohë sa të jetë e mundur që të mbetet një mister, të jetë bujar, i butë dhe të fortë. Njeriu nuk ka të drejtë të kontrollojë se ku, me kë dhe si shpenzimet kohë mësuese e tij. Shumë shpesh një grua merr mbështetje mjaft të konsiderueshme financiare. Për shkak se ai dëshiron të, që do të jetë pranë tij ishte grua i mrekullueshëm.


Marrëdhënia negative anë me një burrë të martuar, ka shumë më tepër dhe ata janë të dhimbshme. Vzayeyazytsidnosyny duhet vazhdimisht të fshehur dhe të jenë të vetëdijshëm se ata janë të përkohshme. Nuk është se do të ketë dikush për të fajësuar, dhe se "njerëz të mirë" në botë dhe shumë prej tyre janë, pikërisht nguten për të ndarë me gruan e ligjshme "lajm i mirë."

Gruaja do të jetë e destinuar për të kryer pushime vetëm, ndërsa njerëzit do të jetë gjithmonë i afërt me familjen dhe fëmijët e tij. Ne duhet të pranojmë faktin se mjeshtre gjithmonë do të mbetet në vendin e dytë, dhe se fuqia e çdo gruaje. Më vonë i bashkohet ndjenjat e xhelozisë nga realizimi se njeriu tuaj të preferuar dhe amtare bie në gjumë dhe të zgjohet e ardhshme për një grua tjetër. Në fund të fundit, njerëzit gjithmonë ka thënë se marrëdhëniet e këqija në familje dhe ata janë në prag të divorcit, një grua të gatshëm të besojnë në të, për shkak se ai dëshiron të besoj.


Akordojë një njeri me një familje më të komplikuar se zahomutaty ngarkesës. Meshkujt rrallë lënë familjen, vetëm në rastet kur gruaja thjesht kishte dëbuar nga shtëpia, ose nuk sillen si duhet. Në mënyrë tipike, gruaja duke mposhtur një njeri të fundit. Në mënyrë të pavarur njerëz të rrallë të shkojë në shtëpi, dhe pastaj vetëm ata individë që rrokulliset nëpër jetën si simite nga një grua në tjetrën.

Grua e bukur për të vendosur mbi një marrëdhënie me një burrë të martuar mendoj se peshojnë me kujdes pro dhe kundrat, përgjigje për pyetjen kryesore: "Pse keni nevojë për të dhe nëse për të shpenzuar jetën e tij në burrin e dikujt tjetër?". Mëso të duash veten, atëherë ju do të dojë tjetrin, punojnë në veten tuaj, sepse ju e meritoni lumturi dhe dashuri.