Shenjat e para të pabesi femra


Shumë shpesh burrat dhe gratë në martesë po e shtyn të tradhtojnë pakënaqësinë psikologjike ose seksuale. Kjo mund të ndodhë në çdo familje, kjo varet nga shumë faktorë, natyra e të dy partnerëve, marrëdhëniet e tyre me njëri-tjetrin. Por psikologët thonë njëzëri se një gjë të tillë si tradhti femër - një rast të veçantë. Meshkujt reagojnë ndryshe ndaj lajmit të pabesi e gruas së tij. Disa njerëz të vënë me këtë, të tjerët e perceptojnë jashtëzakonisht të dhimbshme. Por si rregull, shumë pak njerëz të cilët janë në heshtje duke kërkuar në tradhtinë e gruas së tij. Kjo zakonisht shkakton një ndjenjë e zemërimit dhe siklet, madje edhe urrejtje. Cilat janë shenjat e para të pabesi femër?


Tradhëti grave i nënshtrohet ligjeve të caktuara. Sexologists prirur të mendojnë se një grua kurrë nuk do të ndryshojë për asnjë arsye, ndryshe nga meshkujt. Në mënyrë tipike, tradhti e gruas shtyjnë kërkimin për diçka që mungon në burrin e ligjshme. Meshkujt nga natyra e fokusuar kryesisht në marrëdhëniet e ndërtuar mbi seksin, por përkundrazi një grua, duke kërkuar për romancë, respekt, gratë kanë nevojë të admirojnë atë. Gruaja e tij nënshtruar tradhti zakonisht përpiqet të ringjallë aftësinë e tij për të dashur burrin e saj dhe të ndjehen dëshirën, dëshirë. Por kjo, nëse një grua nuk është i kënaqur me martesën në përgjithësi, sigurisht, ajo mori pjesë dhe pakënaqësi seksuale.


Shumë shpesh, në qoftë se një grua duket lover, ajo bëhet më e vëmendshme ndaj burrit të tyre të ligjshme, për fëmijët, është më mirë për të kryer detyrat e tyre rreth shtëpisë dhe është më e organizuar në punë. Në ndryshimet e tilla zakonisht shtyn grua ishte faji që ajo ndihet, dhe kështu që ajo përpiqet të kompensojë ose korrigjuar gabimin e tij. Disa vuajnë fajin, dhe për disa gra, prania e një çështje në anën është e zakonshme. Kjo grua dukej me kujdes, të butë, sistemi i saj veprimet dhe shumë e vështirë e saj për të ekspozuar. Për gratë, ky lloj i tradhtisë është pozicioni shumë emocionuese dhe ekstreme që është i lidhur me një stuhi e emocioneve dhe të rrezikut. Për marrëdhëniet e saj me disa njerëz në një herë është kuptimi i jetës, ajo është si një gjë e natyrshme. Nga rruga, këto gra janë të kënaqur me tradhtinë e njeriut dhe shenjat e para të pabesi, ata nuk do të ndjehen një ndjenjë të xhelozisë që drejton gratë që të kontrolloni xhepat dhe telefonin celular. Dhe kështu ata me të vërtetë duan burrin e saj dhe mund të jetojnë me të për vite me rradhë.


Për disa gra anën marrëdhëniet dhe tradhti femër nuk përfshijnë seks. Ato janë marrëdhënie të rëndësishme platonike - flirtim shpërthim i emocion, një ndjenjë e dashurisë, dhe kur unë dua të qesh dhe qaj në të njëjtën kohë. Kjo seksi në formën e saj të pastër ata nuk janë të interesuar në të gjitha, dhe shpesh si vjen puna për shtretër - ata thyejnë këto marrëdhënie. Ata thjesht nuk e gjejnë flirtim tradhëti, gabim ose tradhëti. Edhe pse, natyrisht, një anë e tillë fun nuk është natyra e padëmshme. Është në shenjë e parë - rrezik, dhe sidomos për gruan. Dritë të tilla në marrëdhëniet e hershme me kalimin e kohës mund të vonohet dhe të kthehet nga argëtim në një makth të këndshme.


Disa gra përdorin çdo mundësi për të mashtruar burrin e saj. Shpesh një sjellje e tillë tregon praninë e grave në një kompleks inferioriteti, është si një lloj sëmundje mendore. Novela e tyre në anën e mbush shpejt dhe me shpejtësi, por edhe pushim të shpejtë. Këto gra nuk ndjehen në një ndjenjat normale të nënës dhe të bëjnë sipërfaqësisht edhe fëmijët e tyre. Prandaj, martesa me grua është një fatkeqësi për njeriun normal, veçanërisht në qoftë se familja ka fëmijë. Prania e fëmijëve i bën disa njerëz vuajnë në heshtje tolerojë tradhtinë për hir të martesës për shkak të fëmijëve që të mos të të besuar prindër nënën tillë pavlerë. Kështu që njerëzit vetëm mund të vjen keq. Por gratë e kësaj përbërje janë ende jo shumë shpesh.


Shumë shpesh ndodh që marrëdhëniet gratë përzier seksuale janë rezultat i pranisë së kompleksit të saj për shkeljen në shenjën e parë të tradhtisë. Rrënjët ai daton në fëmijërinë. Nëse prindërit e vajzës solli deri në ashpërsi, goditje me çekan atë me idenë e ruajtjes virgjërinë përpara martesës, dhe ajo ka humbur virgjërinë e saj më herët, faji është i pashmangshëm në këtë situatë. Që kjo ndodh në një nivel nënndërgjegjeshëm, ajo është gruaja e vështirë për t'u marrë me të. Gratë me një ndjenjë të fajit nuk mund dhe nuk duan të heqin dorë nga seksi, duke marrë pjesë në aventurat e ndryshme. Kështu, ata përpiqen për të ndëshkuar veten për shkelje të rendit, humbjen e hershme të virgjërisë. Dhe forcuar në besimin e tyre se ata janë të pamoralshme dhe meriton vetëm të kësaj jete.


Gratë e zakonshme, duke u martuar çështje në anën konsiderohet sjellje e papranueshme, sepse koha që ajo shpenzon me të dashurin e saj, vjedhin kohën në burrin e saj dhe fëmijët. Për shkak të kësaj pabesi femra shpesh sjell shumë probleme në jetën e saj familjare. Nëse ajo përpiqet për të mbajtur martesën e saj, ajo do të jetë i lumtur në krahët e një dashnor, sepse ajo ka një shtëpi, fëmijët, përgjegjësitë në shtëpi. Për më tepër, është e vështirë për të justifikuar argumentet e saj vonesë që mund të përfitojnë njerëzit. Pra, nëse një grua e kap me të vërtetë fort dashurin e saj, ajo nuk do të jetë e gjatë për të mbajtur marrëdhënie të fshehta në anën, dhe vendos për divorc. Burrat të shpjegojë faktin se gratë janë më pak të ngjarë të ndryshojë faktin se ata thjesht nuk ka zgjedhje në këtë kohë. Në fakt, përveç punës është gjithashtu duke u kujdesur për fëmijët dhe punët e shtëpisë. Dhe shpesh parime morale e zakonshëm nuk do të lejojë që të ketë një marrëdhënie me një koleg në punë. Por nëse një grua nuk ka marrë vëmendjen nga burri i saj, dhe dikush filloi duke i dhënë asaj të tregojë shenja të vëmendjes dhe të interesit, kjo mund të shtyjë atë të shkelë kurorën.