Shkaqet e meshkuj dhe femra tradhti


Nuk është thënë: "Zinxhirët e martesës, ata nganjëherë kanë për të kryer tre prej nesh, në mënyrë që ata janë të vështira." Sipas statistikave, më shumë se gjysma e martesave thyen përmes tradhtisë së bashkëshortit.
Shkaqet e meshkujve dhe tradhtisë femra të ndryshme, vuri në dukje se gjatë këtyre "aksidenteve" gjysma e bukur e njerëzimit duke u mbështetur në ndjenjën rreth 80%! Një gjysmë i fortë i vetëm 30%. Keqardhje, çështje shumë e ndjeshme, këta njerëz vuajtje jo të gjithë marrin pjesë vetëm ata që tradhëti zbuluar, dhe madje edhe atëherë. Në gratë, shifra sostavlyaet13%.Tradhti burra dhe shkaqet e tyre
Lloji i Don Juan. Ky çrregullim neurotike, ata nuk do të vuajnë një përqindje e madhe e njerëzve. Ajo karakterizohet nga dëshira e sëmurë për të mbroj veten duke u angazhuar në marrëdhënie të shumta seksuale. Shumica e këtyre individëve nuk martohet. Por në qoftë se ata janë, megjithatë, ka filluar një familje, ata nuk janë në gjendje për të kontrolluar sëmundjen e tyre. Edhe përkundër faktit se ata kanë marrëdhënie të mira familjare, feminist vazhdojnë përzier.


Avengers. Personalitet interesant, secili prej tyre në një fazë të jetës së tij u ofenduar gruan dhe ajo i detyroi burrin e saj që të ndjehen inferior, në thelb insekt. Nuk ka rëndësi nëse ai kishte marrëdhënie seksuale me të apo jo. Kjo mund të jetë një koleg, i cili kursyer atë nëpërmjet radhët, ose dashuria e parë, posmeyavshayasya mbi të. Ndonjëherë, kështu që i sunduar nga gruaja burrat, ata panik frikë nga gratë e tyre dhe vidihrayutsya për të dashuruar. Shumë shpesh "Hakmarrësit" ka pasur një familje dikur, por gratë e tyre nuk mund të qëndrojë ngacmimi, të shkojnë ata, Ky njeri fillon një romancë "dhe të shpejtë të jetë e mundur, publikuar atë, duke u përpjekur për të lënduar ish-gruan.Meshkujt të cilët dëshirojnë për të larguar mërzinë. Ata zakonisht i martuar, por duan të diversifikuar jetën e tyre. Kjo aventurierë meshkuj që duan të rrezikut, trillime dhe preferojnë të luajë rolin e një fitues. Ata vuajnë nga një qetë dhe rregullsinë në martesë. Hiking "majtë" përmbahemi rreptësisht konfidenciale dhe janë me kohëzgjatje të shkurtër, dhe martesat bie përveç, vetëm nëse gruaja e tij aksidentalisht mëson nga një tradhëti.


Izolimi emocional. Shumica e njerëzve në familje luan një rol udhëheqës dhe të fokusohet në kryerjen e detyrave dhe të mbijetuarve marrës. Gruaja dhe fëmijët e tij kanë tendencë të mos "ngacmojnë" atij probleme të vogla (mendore ose emocionale) veten e tyre, zgjidhjen e tyre. Gruaja, në këtë rast, nuk e kupton se ajo merr hapin e parë për shkatërrimin e lidhjes emocionale midis njeriut dhe familjen e tij. Njeriu percepton taktika të tilla, karakteristike të mjaftueshme. Ai beson se "përdorimi" e tij dhe askush nuk kërkojnë për të ndarë me të as brengë, as kënaqësitë. Çfarë do të rivendosë afërsinë emocionale të mjaftueshme për të njohur gabimet e tij, bëri një përpjekje për t'u bashkuar në jetën e anëtarëve të familjes së tyre, e cila është mjaft e vështirë. Ky lloj i njerëzve preferojnë të fajësojnë familjen në vetminë e tyre. Është shumë më e lehtë që të zgjedhin për marrëdhëniet me dashnor financiarisht të pasur të cilët do të vlerësojmë atë cilësitë vetëm shpirtërore. Në qoftë se në fund të pushojë të admirojnë atë, lidhja menjëherë të pushojë. Dhe njeriu u përhap me një mik, kohë tretyuZ ai pushon të besojnë në unselfishness dhe sinqeritetin e një gruaje, do të jetë tërfili ëmbël.Fluturim seksuale. Shumë njerëz kanë probleme nuk kanë të bëjnë me jetën familjare apo seksi. Kjo mund të jetë një problem me moshën, me kolegët apo eprorët, kështu që disa prej tyre, arsyet Njerëz të tillë nuk e pranoj këtë me gruan e tij, dhe do të kërkojnë ngushëllim në anën. Mjeshtre kurrë nuk të tregojnë pakënaqësinë e tij në ndonjë mëkat, më shumë gjasa, ajo pryholubyt dhe rehati, Gruaja, nga ana tjetër, mallkuar dhe duhet të kujtojmë se ajo është paralajmëruar rreth zgjidhjeve të tilla.


Tradhëti grave, shkaqet e tyre
Pakënaqësia me seksin. Arsyeja shumë për tradhti bashkëshortore femërore, por kjo nuk vlen nymphomaniacs të cilët kanë një çrregullim mendor dhe janë në marrëdhënie me njerëzit e vetëm që ndjekin kënaqësinë seksuale. Gruaja pranon gabimin për të mos përmendur njeri që nuk ka marrë një orgazmë. Diskutuar Ndoshta këtë problem së bashku, dhe gjetja e një mënyrë për të dalë nga kjo situatë, do të ketë arsye për tradhti.


Përjashtimi nga varësia psikologjike. Duke pasur shumë vite ka jetuar në martesë, bashkëshortët të mësohemi me njëri-tjetrin dhe të fillojnë për të trajtuar partnerin si pronë e tyre, i privuar identitetin e tij. Gruaja e tij është e detyruar të shtypur tipare themelore të tyre. Përfundimisht një grua të lodhur e martesës si marrëdhënie me veten, përmes tradhtisë duke u përpjekur të heqin qafe e varësisë psikologjike të njerëzve. Duke marrë kohë, ajo lejon veten që të jetë vetë. Shumë shpesh, për këtë qëllim ajo merr disa romane në anën, dhe secili prej tyre luan një rol të ri.


Kërko komunikimit. Po, kjo është komunikimi, shumë gra janë në kërkim për në marrëdhëniet jashtëmartesore, edhe pse seksi nuk është pa kosto. Në këtë aferë dashurie grua shuan urinë tuaj emocionale që zhvillon gjatë shumë viteve të martesës. Por njeriu është gjithmonë një shtyllë në jetën e.

Hakmarrja për tradhti të burrit të saj. Pas mësimit të tradhtisë së burrit të saj, një grua në një përshtatje e zemërimit mund të shkoni në tradhti bashkëshortore. Sidomos në qoftë se ka një arsye pse ajo nuk mund divorc. Çdo grua ka bërë një hap i tillë është mbrojtja e tij. Disa njerëz kanë nevojë për mbështetje morale, i cili vepron në parimin "Është e mundur, atëherë unë do ta bëjë këtë", dhe disa gra duan të kthehen besimin se ata janë ende të dëshirueshme dhe të dashur.


Kërkoni për një partner të ri. Në fillim ne jemi hipnotizuar nga partneri i tyre, pastaj të ndryshojë kjo ndjenjë vjen zhgënjim dhe grua nuk mund të krijojë një jetë familjare. Nëse kjo krizë në fushën e tij të parë nuk është një njeri i denjë për të qenë një burrë, një grua është në gjendje për të thyer me burrin opostыlevshym dhe të fillojnë një fazë të re të jetës.

Burrat dhe gratë nuk më pëlqen aq shumë sa që ka jetuar edhe krah dekadë anë, nuk e kuptojnë njëri-tjetrin, duke u përpjekur të mbroj veten nga kënaqësitë seksuale në anën. Por për shkak se ju vetëm të dëgjojnë për veten dhe partnerin dhe nuk do të ketë asnjë arsye për tradhti.