Dallimi në moshë për gratë


E pra, mendoj se kjo është rritja më e ulët, dhe në bazë të dashurin e tij. Është e rëndësishme kur ndjenjat e sundimit të botës? Martesa e pabarabartë është e njohur vetëm në të kaluarën dhe të refuzuar nga të gjithë. Sot ne mund të sigurtë të marrë frymë dhe të bëjë kështu. Si ai e sheh të arsyeshme. Pasi ka marrë lirinë. Ajo mund të veprojë me vendosmëri dhe pa kushte.
Pse ende e dënojnë martesat pabarabarta? Çiftet që vendosin të shkojnë në një hap të tillë, gjithmonë në sytë e qartë. Ata diskutojnë për shpifje dhe të shumta mosmarrëveshjet vetëm rritet në vëllim, kur ka dashuri në shoqëri. Për më tepër, kjo nuk do të thotë se vetëm yjet janë në qendër të vëmendjes, edhe ne, njerëzit e zakonshëm duan vlerësim thashetheme dhe komentoni mbi lajmet më të fundit. Por tani disa nga prioritet u bë më e qetë se sa në të kaluarën: Mos harroni, për shembull, jetonin si çifte "të mirë" në fshat. Të gjitha shtëpitë ishin të ndara nga njëra-tjetra nga një gardh të ulët prej druri, e cila ishte zhdukur shumica e bordeve. Bazuar në gjykatë, fqinjët gjithmonë fun dhe miqësore tundnin me njëri-tjetrin të ndryshme. Pranë dritaret e shtëpive ishin të ulëta dhe shpesh e hapur. Kjo na lejohet të lehtë të dëgjuar çdo gjë që ndodh në shtëpi. Si për të transferuar një lajm i ka ndodhur? Një grua e moshuar dëgjuar më vonë në mbrëmje, snapping pak familje në stol, i dha një tjetër dhe kështu zinxhiri mësuar tërë fshatin. Rinj shpejt ndarë ose shkuan në një fshat tjetër.Tani, ne kemi fshehur nga fqinjët gjatë shtatë flokët, katër dyer hekuri dhe nuk e di edhe se si për të thirrur askënd, dhe të cilët janë në përgjithësi të gjallë. Pyetni kripë ose sheqer - i turpshëm, dhe mezi në gjendje për të dhënë, edhe në qoftë se unë mund të kërkoni. Tani çdo gjë ka ndryshuar. Por një gjë mbetet e sigurt - dashuria e thashethemeve dhe diskutim në favor të të cilit të njëjtin ndryshim moshe?

Kur gruaja e tij jetojnë në martesë, e cila në mënyrë të qartë tregojnë dallimin në moshë, kjo dukuri është sociale. Edhe në përrallat djem të rinj shpesh ra në dashuri me femra, të vërtetë, të fortë dhe grave të sigurt. Mund të themi, pra, se diferenca e moshës për gratë? Sigurisht, avantazhet e saj janë forma të shijshme femër tërhequr për burrat, dhe të lënë askënd indiferent. Modelet aktuale traversë catwalk, me standardet e "të shkëlqyera": 90/60/90. Megjithatë, shpesh për shkak të faktit se jo të gjitha vajzat mund të ndalojë në kohë, parametrat e tyre janë parametrat fëmijë 10-vjeçar. Burrat nuk janë mbajtur në kockë, dhe si mish. Dhe kjo është e vërtetë. Prandaj, njerëzit e kënaqur që të dini se jetojnë pranë tyre grua e vërtetë, në gjendje për të lindur, të rritur një fëmijë, gatuaj ushqim e shijshme dhe të takohen njerëzit, pavarësisht nga diferenca e moshës.


Cili është faji i një gruaje të lindur para se të dashurin e saj të tanishme? Gjëja kryesore është që të dy gjysmave u takuan dhe kuptuan se për njëri-tjetrin, tani ata duhet të mos frikësohen vështirësi dhe rreth besimit dhe mbështesin njëri-tjetrin. Çdo grua e re nuk do të duan dashuri dhe ëmbëlsi të ri, plot forcë dhe njeriut besimit. Ata janë tërhequr nga modestia lehta, ndonjëherë drojë, fëmijëria. Duke qenë pranë një djalë i ri, lady përsëri në gjendje të lulëzojë dhe për të fituar respekt në mesin e njerëzve të moshuar.


Sipas statistikave, shumica e atyre që u ndamë me të dashurit e tij, duke kërkuar për një të rinj, duke supozuar se hera e parë që e bëri hapin e gabuar, duke zgjedhur si një njeri më të vjetër se veten. Kështu, diferenca në moshë mund të luajë një rol të rëndësishëm në jetën e një gruaje. Dhe kështu, të sjellë vetëm dobi.

Pse është ajo që gratë 30 ose 40 ndjerë ndikimin e një të fortë djemtë e rinj? Cili është sekreti i bukuri e tyre, bukurinë dhe besimin?

Sot, 40 vjet - ajo nuk ka moshe. Koncepte të tilla si "Balzac Epoka" shkoi nga buzë rruge. Kjo grua është vetë-besim, vendimtare, i qëllimshëm, karrierë të suksesshme, personalitet të zhvilluar tërësisht, kështu i pasur në aftësitë intelektuale dhe prek rreth aftësive të tyre. Ata kanë një përvojë të pasur, dhe për këtë arsye në gjendje që menjëherë të dalluar burrat. Disa gra kanë gjetur një përfitim të rëndësishëm për moshën e tyre: ata e dinë më shumë dhe të përdorin këtë njohuri dhe aftësi për të adresuar çështjet që lidhen me kënaqësi partnerin tuaj, të ndihmojë në biznesin e tij, zgjidhjen e problemeve të brendshme. Njohuri krijon urtësi të jetës, dhe për këtë arsye ajo është këshilltar i dobishëm dhe respekt.


Shumë njerëz janë duke përjetuar për shkak të anën seksuale të martesës, ku ka një dallim të madh në moshë. Në fakt, djemtë të cilët jetojnë me vajzat e reja mund të zili ata që ia kanë kushtuar jetën e tij të gjatë për këtë grua. Ndërsa një i ri duke u përpjekur për të ofruar e tij "hudыshke" kënaqësi, duke bërë çdo përpjekje dhe kohë, jo shpesh polchaya asgjë në këmbim për shkak të modestisë së saj dhe mungesës së njohurive të shumë aspekte të seksit, burra të tjerë ", u vu edhe mbi dafinat e tyre." Pra, nuk do të marrë vendime të shpejta, pa marrë parasysh problemin përmes.


Është e rëndësishme që të japin disa këshilla për femrat që guxuan për të lidhur jetën e tyre me djemtë e rinj:

- Nëse ju nuk mund rregullisht vizitojnë sallonet e bukurisë. Pastaj caktoni trajtimet në shtëpi duke përdorur produkte te kujdesit më pak të shtrenjtë dhe metodat e mjekësisë alternative.
- Duke u përpjekur të imitojë vajzat e reja, ju vetëm thirrje të qeshura.
- Xheloz për vajzat, të moshës veten e tyre - nuk ia vlen. Pasi të keni arritur atë, atëherë ajo është në duart tuaja, vetëm të mbajë poshtë një pak më e vështirë dhe çdo gjë.

Sigurohuni që diferenca e moshës ishte vetëm për gratë! Mos lejoni mundësi të ju udhëzojë njeriun dhe përlëvdova atë me vëmendje dhe kujdesin e tyre.