Njeriu u ndal për të i kushtoj vëmendje të pas martesës


Dasma, fjala është e lidhur festim, detin shampanjë, vello, shumë fytyra të lumtur rreth, miqësore "hidhur." Tani çdo gjë pas: posmotrenы numëronin paratë dhe dhuratat. Ju nuk jeni vetëm një palë e burrit dhe gruas dhe familjes, "qelizë e shoqërisë". Pa marrë parasysh se kush i pari e kishte idenë për të vënë një unazë në gishtin e tij, dhe sa kohë më parë ka ndodhur, një muaj apo një vit më parë.
Syze dielli Pink Pas dasmës marrë jashtë nga sytë, nuk ka realitet. Ajo është vetëm në përrallat e shkruara: "Ata jetuan gjatë dhe për fat të mirë në një moshë të pjekur e vjetër. Këtu kazochtsi fund "- të gjithë skazanya simpatik ketë një fund të lumtur. Së paku histori jeni duke e lexuar një fëmijë gjatë natës. Kec ra në gjumë, dhe ju shkoni dostyrыvat malin e lavanderi pista, larë enët, dyshemetë dhe rrëmujë domыvat dovaryuvaty. Dhe pastaj një njeri të lodhur dhe kërkon pjesën e tyre të vëmendjes, birrë dhe seksi në volitshëm, dhe ju nuk keni dashuri për ju dhe shushuritje dhëmbët e tij në përgjigje. Nuk është një situatë konflikti dhe ju jeni duke pyetur: "Pse njerëzit nuk i kushtoj vëmendje të pas martesës"Shumë çifte nga muajt e parë të njoftimit bashkëjetesës që ekzistenca e tyre të lumtur me një zhurmë thyen realitetin e ashpër. Rinj papritmas e kupton se me unaza me ngjyra të ndezura ato fituar të afërmit të reja që nuk janë gjithmonë të këndshme, ka pasur një bandë e rasteve të pazakontë të llogarive në shtëpi, ata duhet të paguajnë. Vizatim dhe të plotësojë një buxhet të përbashkët familjare, ajo duhet të marrë parasysh dëshirën e çdo anëtari të familjes. Këtu, gruaja fillon të kuptojë se burri i saj kurrë nuk mësojnë për të pastruar deri çorape të pista në lavazh, dhe do të vazhdojë varrosje e tyre në të gjitha të çara. Dhe miqtë ai gjithmonë do të jetë i pari, ai do të provojë gjysmën e tij të pasuksesshme dytë i atij "orën miqësia konceptit" dhe "birrë e premte" është ligji. Gruaja, nga ana tjetër, i njëjti paraqitet para burri i saj nuk akkuratystkoy bukur dhe të mërzitshëm "chystoplyuykoy." Maska Para elegante të fillojnë të largohem, dhe mbetet një realitet i ashpër në formën e monotonia e jetës së përditshme. Kjo nuk ndodh për shkak se burri dhe gruaja nuk përshtaten me njëri-tjetrin, dhe thjesht duhet të kalojnë nëpër me nder dhe dinjitet gjatë rëndë dhe në çdo rast pushojnë t'i kushtojnë vëmendje njëri-tjetrit pas martesës.


Jeta familjare nuk është kaq e thjeshtë, u martua dhe filloi të jetojnë së bashku, njerëzit ndryshojnë. Se njerëz të mrekullueshëm, të këndshme dhe të shijshëm me të cilin ju u takua, menjëherë bëhet një "përbindësh", ai gjithmonë dlubayetsya në supë, ngjitet ty, nuk çorape të pastra dhe këmisha. Nga ana e saj, njeriu humbi gjithashtu në conjectures: "Për të shkuar larg dhe zonja e sapun, gjithmonë shikuar përsosur kuptim, obdayuschaya shkëlqyer të humorit?" Por në vend të kësaj u shfaq një grua me flokë të shprishur, pothuajse inat, gati për skandalin zeroja. Fakti se martesa duhet të jenë të përgatitur paraprakisht dhe në mënyrë të qartë të kuptojnë një punë të vështirë punën, përpiktë e përditshme të dy, përshtatje të ndërsjellë me njëri-tjetrin. Kjo ka ndodhur të gjithë, ju i martuar të njëjtën "përbindësh" që keni zgjedhur dhe kjo nuk është edhe aq keq dhe burri juaj u ndal për të i kushtoj vëmendje të pas martesës. Ne duhet të vazhdojë nga fakti se ka dhe për të ndërtuar marrëdhënie të reja, linjë taktike të sjelljes.


Modës psikologji fjalë, ai u zhvendos të gjitha dështimet dhe problemet, si dhe dhe sukses, por kjo është pak i së vërtetës dhe, nëpërmjet saj mund të kuptojmë rreth. Kjo është një palë konvergojnë dhe ndryshojnë shumë shpejt, për shkak se gjyshërit tanë janë shumë të dashur me shtëpi, mbrojtur plotësisht atë nga problemet. Dhe "jetëgjatësi" martesa e tyre vetëm mund të zili. Nuk ishte atëherë psikologji, ata mbahen vetëm sens të përbashkët dhe njerëzimit.

Disa këshilla për njerëzit nuk i kushtoj vëmendje të pas martesës.


- Përemri "unë" për të ndryshuar përemri "ne." Gratë të bëjë atë shumë më mirë se sa burrat, ata digjem për të mbajtur në pavarësinë e tyre.

- Mundohuni të bëni mirë për familjen, ndërsa për meshkujt shpesh ka efekt të kundërt, një burrë ngjitet copa "e gruas së tij. Por, kur njerëzit më në fund të bëjë një vepër të mirë, pa marrë parasysh cilat japin gjerdan brylyantovoe ose në fund, riparimin rakord në kuzhinë do të plotësojë, nga perturbations asnjë gjurmë mbetet, ju të gjithë mund të falë dhe të japë.

- Para se të ulur zemërimin e tij mbi njeriun, të ndaluar, Konsideroni situatën, të përpiqet për të kuptuar dhe, nëse është e nevojshme, për të falur.


- Në çdo situatë të konfliktit gjithmonë fajësojnë të dyja, kështu që nuk nxitojnë për të fajësuar të gjithë njerëzve mëkatet mortore. Pra, fillojë me veten sqaruar gjërat me veprimet e tyre.

- Ndërmarrë hapin e parë të pajtimit dhe të mos marrë hak në një "dhëmb për dhëmb". Pas fjalimit tuaj mirëpritur, njerëzit do të jenë të gatshëm për të sjellë edhe një kovë të mbeturinave.

- A nuk e pajis keq në fjalët e mira, edhe në qoftë se ju mendoni se ju perehvalyly atë. Burrat gjithashtu "si veshët", kështu që ndërsa ju lavdërojnë atë, ai do të jetë gati për bëmat për ju.


- Pranojnë gabimet tuaja dhe të përpiqet të mos përsëritur ato. Sigurisht, kjo nuk do një herë, por ne duhet të përpiqemi këtë qëndrim ndaj jetës.

- Besoni burrin e saj, nuk besoj vetëm atë që thotë ai nuk është e vërtetë. Një marrëdhëniet familjare duhet të ndërtohet mbi besimin. Edhe pse ka situata kur ju duhet të qëndrojnë "për shkak", në këtë rast, të bëjë atë me shkathtësi.

- Do të përpiqet për të bërë miq me miqtë e tij, ose të paktën të trajtojnë ata me respekt, atëherë ju do të kuptoni burrin e saj më të mirë.

- I kushtoj vëmendje të nënës së saj në ligj, për shkak të "përbindësh" tuaj lindi dhe ajo e solli atë. Ju dashurinë e saj nuk janë të nevojshme, por një qëndrim i mirë është detyra juaj, atëherë ajo do të respektojë. Jo domosdoshmërisht të thërrasë nënën e saj, mjaft me emër dhe patronim.

- Individualiteti Respekti dhe mendimin e njëri-tjetrit. Ndryshoni burri juaj nuk do të jetë në gjendje, në të mirë, ju do të ketë sukses, vetëm shkurtojë atë.

Natyrisht kjo është këshillë e përgjithshme dhe secili mund të gjejë një mijë kundërshtime, çdo person është personalitet dhe individualitet, ai ka pikëpamjet e tij mbi jetën. Duan njëri-tjetrin dhe pastaj të kalojë të gjitha pengesat së bashku. Në fund të fundit, fuqia e grave dhe dobësia në aftësinë për të dhënë në atë kohë.