Si për të ndërtuar një marrëdhënie me një burrë të martuar


Shumë gra përpiqen të shmangin marrëdhënie me një burrë të martuar, kaq të çuditshme të mjaftueshme sot, por dashuri - një ndjenjë të dobët mendje kontroll. Ndodh që një grua bie në mes të saj dhe një burrë të martuar lidhur marrëdhënie, por ata rrallë çojnë në një fund të lumtur, veçanërisht për gratë. Ai hedh ose të familjes për një dashuri të re, ose çfarë ndodh më shpesh, duke gëzuar marrëdhënie në anën, përsëri me gruan e tij, duke e lënë gruan vetëm me mendime - si për të harruar një të dashur?


Si për të ndërtuar një marrëdhënie me një burrë të martuar, dhe çfarë duhet të bëjmë në këtë situatë? Pavarësisht nga propaganda e marrëdhënieve të lira për ndryshime themelore në shoqëri në lidhje me revolucionin seksual, në ditët e sotme shumë gra si edhe burrat, nuk kërkojnë për të marrë në një trekëndësh dashuri. Arsyeja dhe sens të përbashkët janë të tij.

Zakonisht një trekëndësh dashuri në të cilën një nga qoshet është një burrë i martuar, i ndarë mjaft shpejt. Shpesh ajo është shkatërruar pothuajse menjëherë pas shfaqjes. Megjithatë, zbulimi i tradhtisë në familje ka arritur një pikë kthese dhe shpesh, pasi familja prishet dhe e lë burrin e saj. Shumë rrallë, që marrëdhënie me një burrë të martuar zgjati për vite me rradhë. Kjo mund të ndodhë në qoftë se të tre janë në dijeni, por vazhdojnë të heshtin. Në këtë luftë për njeriun në strukturën e marrëdhënieve mund të zvarritet për vite, por për gratë që nuk do të jetë një situatë fituese, të përfitojnë nga një marrëdhënie e tillë në vend të vetëm të merrni njerëzit. Thyerja e trekëndësh dashuri dhe mund partia e vetme që është në pakicë.


Prandaj, në qoftë se në këto pranga trefishtë përfshirë një burrë i martuar, vetëm ai mund të vendosë - për të thyer me njërën nga gratë, apo "potomytysya" në këtë trekëndësh.
Për gratë kjo është shumë e vështirë për të ndaluar një kohë të tillë të gjatë të ndërtuar marrëdhënie, nëse marrëdhëniet me një burrë të martuar vonuar. Më shpesh e bëjnë të vështirë psikologjikisht për shkak të dashurisë së madhe të njeriut, dhe për faktin se një grua shumë vite aksionet e tij nga ana tjetër, i cili ndikon në masë të madhe vetë-respekt. Por ende nevojë për të mbledhur forca dhe thyejnë këtë marrëdhënie të pashpresë. Një grua ndërtimin e një marrëdhënie me një burrë të martuar, zakonisht ndjek disa parime. Prandaj, ka disa rekomandime, pas të cilit një pushim me burrin e saj, dhe sidomos në qoftë se ai është i martuar, do të jenë më pak të dhimbshme.


Në përgjithësi, jo çdo grua mund të fillojë dhe për të ndërtuar një marrëdhënie me një burrë të martuar. Është e nevojshme që të shohim mbrapa në të kaluarën, risjell dhe analizuar qëndrimin e prindërve ndaj njëri-tjetrit. Ndonjëherë fjala "dashuri" nuk shkakton emocione pozitive dhe lidhur me shkaktimin e dhimbjes, nga shkatërrimi. Për shkak të kësaj ju gjithmonë psikologjikisht trazuar zgjedhin njerëzit të cilët janë në gjendje për të riprodhuar një foto për ju nga fëmijëria. Kjo ndodh në rastet kur shembulli i prindërve nuk korrigjuar një shembull i marrëdhënieve të mira familjare nuk sollën konceptin e ndjenjave të lehta brenda familjes. Dhe nga zakonet e tilla vetëm duhet të heqin qafe e. Në këtë rast, është e dobishme që të kërkojë këshilla nga një psikolog me përvojë për të ndihmuar të merren me këtë problem të brendshme. Tjetra, ajo që duhet t'i kushtojë vëmendje të gruas që ka një marrëdhënie me një burrë të martuar - është duke u rritur vetë për veten e tyre.


Pas marrëdhënie me një njeri, i cili tashmë është i martuar, i shkakton goditje e rëndë për ego. Shpesh ndodh që një grua që është duke pasur një marrëdhënie me një burrë të martuar, fillimisht ka vetëbesim të ulët. Për shembull, e konsiderojnë veten mjaft tërheqëse, budalla, jointeresant dhe i padenjë të jetë i njëjtë për të zgjedhurit e tij. Dhe, sa më shpejt që të mosbesimit në vete, si probleme më të kulturuar i cili vetëm forcon këtë mosbesimin. Sepse kjo është pothuajse një rreth vicioz - një grua me të ulët vetëbesim zgjedh man "problematike".


Natyra e njeriut është e tillë që ai i bën lajka vëmendje për gratë, dhe ai i pëlqen të mburrem për përparimet e tij amorous. Rritja Polihamnist të disa marrëdhënieve me gratë, e cila ngre vetë për veten e njeriut, por ndikon fuqimisht gratë, duke nxitur pakënaqësi. Prandaj, në asnjë rast nuk duhet të poshtëruar veten e tyre në sytë e tyre, ju duhet për të sjellë dashuri dhe respekt. Për ta bërë këtë, ju duhet të shikoni me kujdes për njerëzit rreth jush, dhe të bëjnë dy lista. Le lista e parë do të jenë ata më afër që ju japin gëzim dhe ngrohtësi, kështu që ju kuptoni se ju jeni të sinqertë dhe të hapur.


Dhe në listën e dytë shkruajnë ata që mendojnë Vampires energjisë që ushqehen me energjinë tuaj, duke i ekspozuar ty para syve të të tjerëve jo në dritën më të mirë, duke marrë kënaqësi nga siklet tuaj dhe duke u përpjekur të duken më të mirë në sfond tuaj. Me përfundimin e marrëdhënieve me një burrë të martuar, duke përdorur këto lista, të përpiqen për të filtruar me kujdes të gjithë ata që është në mjedisin tuaj. Kjo do të ndihmojë për të rritur vetëbesimin dhe për të fituar mbështetje shpirtërore nga njerëzit të cilët janë më të ngushtë dhe të sinqertë me ju. Me njerëz nga lista e dytë të përpiqen më për të komunikuar, për të kaluar nga qarqet e tyre dhe për të shmangur vendin e ardhshëm të Vampires energjisë, në dyshimin më të vogël se ju përdorni shpirtërisht - duke shkuar nga dialogu.


Perspektivat marrëdhënie me një burrë të martuar në drejtim të mirë për ju, zakonisht të papërfillshme. Kam përjetuar në fillim të marrëdhënieve risi dhe të gjitha kënaqësitë e dashurisë, më vonë ju mund të merrni një shumë të pikëllimit dhe dhimbjes patregueshme. Pra, të përpiqet të shmangë çështje me një burrë të martuar, si në qoftë se ju vetë nuk janë ngritur, të humbur dhe të gjetur lirinë e brendshme nga trekëndësh varësisë është shumë e lehtë dhe pastaj të marrë me ankth.