Si disa minuta për të ndryshuar disponimin keq e mirë


Lodhje kronike, stresi, lodhje konstante, sociale, familjare dhe vështirësitë ekonomike E gjithë kjo çon në faktin se humor të mirë është gjithnjë na largohet, duke i hapur udhë antipod i tij - një humor të keq.
Ajo jo vetëm që na privon nga gëzimin dhe kuptimin e jetës, por edhe na bën më të prekshëm ndaj infeksioneve dhe sëmundjeve.
Megjithatë, nuk do të heqë dorë dhe të humbasë me shpresë që edhe një herë të shkëlqejë për ne diell. Si ne mund të kthehet në një humor të mirë veten. Sidomos për këtë psikologët shpejtë zhvilluar teknika të efektshme që kanë nevojë për disa minuta.
Ushtrime të frymëmarrjes.


Mëso për të marrë frymë jo gji, pasi ne zakonisht e bëjmë, dhe stomak. Ky lloj i frymëmarrjes rrit mbushjen e mushkërive me oksigjen. Frymëmarrje të thella dhe uniforme - është çelësi i humor të mirë dhe të shëndetit.
Për të marrë frymë si duhet, Uluni, relaksohuni. Merrni frymë thellë nëpër gojën tuaj pak vypnuvshy stomak. Pas disa sekonda, ngadalë nxjerr përmes hundës.


Masazh thymus.


Thymus gjëndër - është organ endokrine e vendosur me gropën në mes të qafës dhe gjoksit. Masazh i saj ndihmon për të rritur tonin e përgjithshëm të trupit, duke sjellë gaz dhe humor të mirë. Secili prej buzëqeshje tonë stimulon gjëndër thymus.


Për të bërë atë punë në mënyrë më efikase, të ndjekin një ushtrim të thjeshtë:
Buzëqeshje sinqerisht të jetë e mundur. Rreth njëzet herë lehtë shtypni dy gishtat në zonën e uritur në gjëndër thymus. Kjo orë në mënyrë që ajo ishte e mbyllur, presion kundër shije e sipërme.


Një gotë me lëng frutash.


Lëng frutash natyral do të kemi nevojë për të shëndetësisë dhe të energjisë vitamina të mirë. Lëng tuaj të preferuar të vërtetë t'ju mbushë me forcë dhe pozitive.


Manage fantazite tuaja.Shkencëtarët tashmë kanë provuar në mënyrë të përsëritur se mendja jonë nënndërgjegjeshëm është po aq e rëndësishme sa realitetit dhe imagjinatës. Është shumë e rëndësishme që ju të imagjinuar nuk është zhvillimet më të keq dhe më të mirë. Kjo praktikë imagjinatë aktive. Imagjinoni jo vetëm imazhe pozitive vizuale, por edhe tingujt, aromat dhe ndjenjat gjithmonë lumtur që ju mendoni në lidhje me këtë.
Kjo teknikë mund të jo vetëm në masë të madhe të përmirësuar disponimin tuaj. Shumë shkolla psikologjike e përdorin atë si një mjet për përmbushjen e dëshirave: nënndërgjegjeshëm juaj është konfiguruar për sukses në ndërmarrjen tuaj konceptuar dhe, si kurdisje, ju mbart nëpër të gjitha pengesat.Ndryshuar sjelljen tuaj.


Ajo është e njohur mirë se jo vetëm që ndikon në disponimin tonë sjelljen tonë, por edhe anasjelltas. Të ndjehen të lumtur, ju duket si një njeri i lumtur. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju duhet të pretendojë. Përkundrazi, ju duhet të luajnë këtë ndjenjë si luajnë aktorë të mirë. Mos harroni se si sillen kur lumtur. Buzëqeshje, qesh, kërcejnë nga gëzimi. Ndoshta disa sekonda para apo edhe një minutë ju do të ndjeni një artifice të asaj që po ndodh. Së shpejti, megjithatë, sinjalet nga lëvizjet tuaja do të shkojnë në tru dhe ai i përgjigjet flash gëzim.

Duke zotëruar këto teknika të thjeshta, ju do të bëhet një mjeshtër i vërtetë i jetës së tij. Gjëja kryesore nuk është shuma e parave ose prania e disa arritjeve, dhe aftësinë për të ndiejmë gëzim çdo minutë të jetës së tij.