Si për të vendosur marrëdhënie të dëmtuara me shefin


Kur keni ardhur për të punuar, unë dua të në orën e ardhshme dy ju nuk e prek dhe nuk e prishin disponimin. Megjithatë, siç fat vjen përpara krerëve dhe fillon të ju kujtoj se vendi juaj nuk është aq e lartë, dhe ju duhet të punojnë në mënyrë më aktive dhe të ketë të ndaluar për të ndihmuar punonjësit e tjerë. Dhe një herë ju mori zemëruar dhe shkoi në zyrën në një tjetër punonjës të them se shefi juaj mërzitur tashmë me pretendimet e tyre. A ju pëlqen të mirë, derdh shpirtin mik i vërtetë dukej për ju, dhe për të dëgjuar mendimin e tij. Por më vonë doli se ky mik besnik ka qenë prej kohësh miq me kokë dhe për shkak se pasi që e larguan nga salla, ai menjëherë tha shefi i dialogut. Si rezultat, pretendon se nuk kanë ndalur, por është rritur vetëm, dhe këto fjalë janë zgjedhur shumë jo e këndshme. Në mbrëmje, ju tani duhet të qëndrojnë në detyrë dhe të drejtuar për tre. Me pak fjalë, puna e "Hirushja" ishte që të ketë një test të përhershëm të forcës. Si për të vendosur marrëdhënie të dëmtuara me shefin? Kjo mund të gjithë të kuptojnë apo më shumë dhe të ketë gjithmonë rri pezull në punë, ndërsa të tjerët të festuar lumtur për të dhënë dhe përkushtimin e tyre për familjen?


Gjëja e parë që duhet të fillojë, ajo do të pajtohen se faji i takon për ju. Nëse besoni se gjithçka ka thënë në mes jush dhe shefit të sjelljes së dytë është e gabuar, ju nuk mund të vazhdojë të hap numrin dy. Është e kotë që të argumentojnë me ata që ju mori për të punuar me të, gjithmonë duhet të pajtohen dhe nuk i vë në dukje ato të publicitetit. Përndryshe ju duhet për t'u ulur këtu tani për të lexuar këtë artikull, një bërryla brejtje. Kuptuar se marrëdhëniet janë prishur fajin tuaj, mendoni se si ju mund të bisedoni me kapitenin në mënyrë që duke folur për askënd tjetër e dinte. Nëse ju shkoni në zyrë dhe të fillojnë në derë për të thënë pastaj se u deklarua fajtor, dhe në këtë kohë, punonjësit e tjerë do të vazhdojnë të bëjnë punën e tyre në terren, ose të vendosë për të përkohësisht të marrë një pushim, ne nuk do të shkojnë gati për të marrë ju dhe të vënë dritë jo shumë të mirë në frontin e kolegëve. Ju të bëhet përshkuar, të lodhur, nervoz dhe nahovoryte edhe më të panevojshme. Pra, marr një kohë apo ditë kur ju do të jetë më të rehatshme për të biseduar me të parin, zalahodyvshy grindje dhe rivendosjen e marrëdhënieve të dëmtuara.


Numri i hapi tre, nuk e mbajnë atë në zyrën e pijeve alkoolike, ushqim ose të holla. Të krijojë një marrëdhënie, atëherë vetëm të dështojnë. Ai mendon se ajo është thjesht një ryshfet dhe mund të vazhdojë të përpiqet përsëri për të bela me ju dhe marrëdhëniet e tjera të stafit, që ata, si ju, solli dhurata e saj. Ju do të gëzojnë këtë rezultat e ngjarjeve? Ndoshta jo. Prandaj, me qëllim për të shkuar në zyrën e shefit-së. Pryodentes më të mira në mënyrë që të duken si hije punonjës inteligjente dhe besnik.


Numri i hap katër - të marrë të gatshme mentalisht. Nëse shoku juaj ofron për të pirë për guximin, të heqë dorë. Vështirë Bosi do të ndjeni aromë të këndshme e alkoolit nga goja e dikujt i cili erdhi për të rrëfej fajin e tij. Së pari, ju demonstrojnë mungesën tuaj të kulturës, dhe së dyti, të prishin marrëdhëniet edhe më shumë, pasi ajo është vetëm mosrespektimi për pleqtë në post, dhe të merrni edhe një gjobë për pirjen e alkoolit gjatë orarit të punës dhe vendin e punës. Kjo situatë do të çojë në pasoja si në një libër "xhybe." Që do të duhet të vuajnë për një kohë të gjatë dhe mendoni se si për të vendosur marrëdhënie të dëmtuara me kokë, atëherë e dini që ju janë falur, por nuk e besojnë atë dhe përfundimisht të shkojnë çmendur, ose më keq. Për të bërë disa gjëra të trashë, është e rëndësishme që të përqëndrohet mendore mendoni me çdo gjë që ju të flisni me shefin e tij dhe nuk merrni humbur. Kur shkoni në një zyrë, sillen kulturore, mbylle derën, mos thoni, dhe gjithashtu nuk të ulen në një karrige. Tani për tani, ju nuk jeni një mysafir, por njeriu që duhet fajësuar për faktin se shefi nuk ju beson dhe nuk ka dëshirë për të ndihmuar të ardhmen.


Kur shefi juaj bën pyetje, e cila përmban "çfarë doni?", Pastaj të fillojë me më të rëndësishme - Unë duhet të them se do të pranojë fajësinë e tij dhe të kërkojë falje. Mos falni, bien në gjunjë tuaj dhe lot tregojnë. Kjo nuk është duke vepruar shefin, por i zemëruar dhe forcat për të nënshkruar një deklaratë mbi eliminimin e të punësuarve që i kishin në këtë moment. Ajo është e mirë për t'u ulur në një karrige, të shkojnë për të parë në sy dhe të thonë se ju keni kuptuar gabimet e tyre dhe janë të gatshëm për të korrigjuar dhe për të parandaluar ato në të ardhmen. Tregoni atyre se ju e vlerësoni komunikimin dhe bashkëpunimin që nuk do të duan për të humbur personin në mënyrë interesante dhe të mirë. Pa marrë parasysh se kush është në krye të një institucioni, është e rëndësishme që ai përdori për të perceptojnë veten qendrore, dhe në këtë mënyrë për të mbajtur të gjithë fuqinë dhe autoritetin. Ju - vartës dhe për këtë arsye duhet të kuptojnë se duke argumentuar me kokë dhe nuk ka nevojë të besojnë çdo punonjës, edhe në qoftë se ju e dini se një kohë të gjatë. Sepse në mënyrë që të merrni një pozitë më të lartë, ata janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë, madje edhe për tradhti. Pra, të jetë besimi në vetvete dhe mos harroni që i kishte mashtruar, ju keni nevojë për një doze dhe kërkoni falje prej atyre që ti ke bërë padrejtësi.


Pasi imazhi juaj është harruar, ju do të fillojnë gradualisht të hyjnë në besimin dhe komunikimin relaksuar me shefin, të krijojë kontakte me miqtë e tij, përsëri do të tregojë atij komplimente ose për të kërkuar. Nëse ai nuk e falë menjëherë, thjesht shkoni dhe të lënë atë për të reflektuar mbi fjalët e tua. Ndonjëherë ndodh që shefi nuk menjëherë të njohin që ju kanë merituar falje. Kjo do të thotë se ju duhet të jetë i durueshëm dhe të presin për një përgjigje. Gjëja kryesore për të bërë me mendje dhe pastaj marrëdhëniet e dëmtuara do të përmirësohet.