Në qoftë se një njeri i kërkuar dhe egoist arrogant


Çfarë nëse njerëzit kërkuar dhe egoist arrogant? Kjo pyetje është bërë një grua që dëshiron një të thjeshtë njerëzore, lumturi familjare, dashuri, vëmendje dhe integritetin. Për fat të keq, njerëzit që posedojnë këto cilësi, ajo bëhet më pak dhe më pak. Së pari, duket se ju keni gjetur dikë që do të jetë dhe burri juaj i saj dhe vëllai, dhe një tjetër dhe një tjetër po aq e rëndësishme, por ajo rezulton keni qenë i gabuar përsëri dhe asgjë, por egoizmi dhe kërkesat nuk vijnë të gjithë në jetë.
Natyrisht, të jenë të vetëdijshëm për këtë të dhimbshme dhe të pakëndshme, askush nuk dëshiron të hysh në jetë me një burrë nuk e kuptojnë, nuk është i sinqertë, në mënyrë të fshehtë dhe shkurt për të cilat vendi i parë është imazhi dhe statusi. Për shkak të asaj që burri juaj ka ndryshuar në mënyrë dhe si të luftohen kjo? Le të fillojmë me faktin se njerëzit nuk mund të fillojnë të pretendojnë për të dashurën e tij. Ndërsa në një takim me një mik për të dëgjuar se njëri prej tyre u përgjigj: "Që unë nuk e kuptoj se sapo ka filluar për asnjë arsye, asnjë arsye! Ashtu si kjo! "Më besoni, kjo nuk ndodh, pasi ne nuk do të donim të shihnim bezprychynnist veprat dhe dëshirat e njerëzve, ajo është gjithmonë diçka për shkak. Në qoftë se ai nuk ka humor, mund të jetë për shkak të një vonese të pagave, me një grindje me shefin, keqkuptimi i miqve dhe prindërve, dhe në fund - - të gjithë dukeshin lajmet dhe i mërzitur. Nëse ju merrni nën dorë e nxehtë, ju nuk duhet edhe çudi.Supozojmë që ju jeni duke punuar në një punë, që është zona juaj e interesit është në linjë. Dhe tani, pas tuaj të preferuar mësuar se firma fqinj merr të ardhura më shumë për shkak se sekretari i tyre ose shefi kontabilist vjen rëndë për të punojnë shumë dhe të vazhdojnë të bëjnë biznes, pavarësisht kritikave. Ai pastaj analizon se mund të ndryshohet në firmën tuaj që gjërat shkuan përpjetë dhe kështu është rruga që shtrihet përpara jush. Nëse keni qenë kontabilist shefi apo sekretar, atëherë njerëzit do të jenë egoist kërkuese dhe ndonjëherë arrogant. Megjithatë, ju duhet të tërheqë veten së bashku dhe për të kuptuar, dhe ndoshta e vërtetë gjatë orarit të punës duhet të shtyhet faqe interneti në lidhje me shokët e klasës, të vënë fotografi gozhdë të paraqesë dhe të bëjë vepra?


Kur njerëzit filluan të kërkonin qëndrim për çdo gjë që ju bëni, nuk do të thotë se ai është i zemëruar me ju për diçka apo dëshiron hakmarrje. Kjo do të thotë se ai brengoset për ju dhe dëshiron që ju të keni humbur punën e tij, dhe ai me ju, në qoftë se firma do të marrin të ardhura kaq pak. Përveç kësaj, ka edhe një arsye tjetër. Nëse i pari nuk ju përshtaten, atëherë kthehet në rastin e dytë. Një njeri mund të jetë duke kërkuar dhe arrogant egoist nëse ai papritmas ka një qëllim të ri - për të fituar një grua tjetër, nëse ai të sheh ty në diçka ajo postupayetesya, atëherë ajo fillon të ndërhyjë në punët tuaja dhe të vënë më e ulët se ju. Kjo është më e keqja, por në këtë mënyrë ju mund të ketë një kartë atu në duar. Nëse ju zminytesya, ju mund të dalë përpara një njeri në një formë të re, dhe në këtë mënyrë të tregojnë se ju jeni më të mirë, por jo ndonjë sekretar të ri apo intern.


Një shembull tjetër është kur një burrë fillon të tregojë mllefit dhe agresivitetit në shtëpi. Për shembull, ju larë enët. Për shkak se të vijë vonë në shtëpi, dhe drekë nuk përgatitur darkë premtuar, krevat ende nuk pastrohen, libra shpërndara momentet kate nuk janë, sigurisht, njerëzit do të kapem për jetë duke kërkuar dhe egoist arrogant. Edhe pse, në fakt, egoizmi, më shumë do të shfaqet nga ana juaj, si në qoftë se ju keni vendosur tashmë për t'u bërë gruaja e tij. Ajo duhet të jetë i ndërgjegjshëm e detyrave të tyre. Në qoftë se një njeri fiton, atëherë ju tashmë përpiqen të mbajnë vatër dhe të jetë një grua shembullore, dëgjoni atë dhe gabimet e saktë kur të bërë punët e shtëpisë. Por një tjetër gjë, nëse ju keni shpjeguar mjaft lucidly burrin tim se ju nuk ishin në gjendje për të përballuar me të gjitha punët, sepse ata vetë ishin në punë, ose ju makinë thyen poshtë në rrugë. Ju ndiheni keq dhe kështu nuk kanë kohë për të gatuaj darkë, ajo është harbut egoist vërtetë e papërgjegjshme dhe arrogante. Patjetër me vlerë të flasë përsëri dhe thonë se gjëja më e rëndësishme martuar, ju nuk doni që të bëhet një shërbëtor dhe të jetë një grua të dashur, i cili, që ra fjala, është gjithashtu një njeri dhe i ka të drejtat dhe liritë e tij.


Nëse jeni grindur apo skandali nuk ka ndodhur ende, por veprimet e tij janë të shtyrë nga ju për të marrë hak mbi të ose të flas, pastaj të marrë kohën tuaj. Për të filluar, të përpiqen për të rregulluar çdo gjë për shkak të asaj që njeriu filloi të bërtas me ju, u bë i kërkuar dhe egoist arrogant, ndoshta duke korrigjuar ndonjë mangësi që në këtë mënyrë të shpejt të kthehet harmoninë në marrëdhëniet? Ose, në qoftë se ju mendoni se durojnë janë qëndrim në gjendje të ngjashme. Bisedoni me të dashurit tuaj. Talk dhënë në mënyrë që të jetë në gjendje për të zgjidhur çështje komplekse dhe për të shmangur skandaleve lufton. Grindje Miles, por i lumtur - nganjëherë, në thelb, e gjithë kjo mund të kthehet në një skandal të madh dhe madje edhe një lamtumirë. Të shpërndarë të tillë "bombë", është në heshtje të kuptojnë se burri juaj nuk është i lumtur në marrëdhënie dhe ndoshta rregullojmë të gjitha përnjëherë. Nëse ju shihni se ajo është duke kërkuar dhe egoizmi arrogant manifestohet çdo herë e më shumë, nuk presin një goditje tjetër, vetëm të thonë se në qoftë se ajo nuk ndalet, ju do të keni për të lënë jetën e tij përgjithmonë. Një grua e lindur për të jetuar dhe gëzimin e jetës dhe kohës së kaluar pranë të dashurit në ngjashëm frazat abuzive ashpërsi dhe poshtërimit nuk është nënshkruar, kështu që të ofendojë askush nuk ka të drejtë.


Nga rruga, tani rastet kur çiftet e martuara, në të cilin aktivitet e ndryshme profesionale, dhe të saktë, ata e dinë me siguri se çdo ndryshe, ka pasur grindje të vazhdueshme, keqkuptimet dhe konfliktet që çojnë në probleme edhe më shumë. Dhe një herë ishte një hap drejt marrëdhëniet familjare, ne duhet të vlerësojmë atë që keni dhe të përpiqemi të përgjigjem atë rreth dhe të përpiqemi për të ruajtur identitetin e tyre.