Sa më shpejt të përmbushur një të dashur


Shumë çudi se si për të gjetur se i vetmi që do të donte jo vetëm për të jetuar për fat të mirë, por pa shpenzime të rënda psikologjike dhe konfliktet botërore? Një person i tillë të cilët ju mund të besimit plotësisht, duke qenë pranë të ndiheni të relaksuar dhe të rehatshme. Të afërmit dhe të dashur për pjesën tjetër të jetës së tij. Shumë të kuptojë se në botën e sotme, ku marrëdhëniet njerëzore ishin të paqarta dhe të kushtëzuar, dhe shumë ëndrrat e rritjes shpirtërore, kjo detyrë është duke u bërë gjithnjë e më e vështirë dhe pothuajse e pamundur. Megjithatë, ata të gjithë duan të gjejnë një person i cili do të përmbushë të gjitha dëshirat tona.


Njeriu është në gjendje të mendoj gjendjen e mendjes tonë, për të përshtatur për disponimin tonë ndryshon shpesh shpesh flasin vetëm atë që ne duam të dëgjojmë dhe të bëjë vetëm atë që ne duam. E megjithatë, ky njeri duhet të jetë i fortë dhe trim. Kjo nuk është ironi, një person i tillë nuk ekziston! E pra, pothuajse të ngjashme. Sa më shpejt të përmbushur një të dashur dhe ku ta gjejnë atë?

Në psikologji kjo quhet "plotësuese" apo "të dyfishtë". Është pritur se çfarë ju mund të merrni dhe të ndajnë si vetvete. Dhe paralelisht me këtë ka karakteristikat që ju të butë. Ju mund lehtë të gardh njëri-tjetrin në cilësitë e dobëta, si ju keni këto cilësi më të theksuara. Ju harmonike do të plotësojnë njëri-tjetrin, personalitetit tuaj do të lindin si një puzzles qarta foto të jetës. Dhe si çdo gjë rreth jush do të duket harmonike, si marrëdhëniet tuaja të ndërsjella. Dhe jeta, profesioni dhe fëmijët. E gjithë kjo është e papërsosur, komplekse dhe të diskutueshme, por në të njëjtën kohë harmonike dhe të qarta. Kur kanë të bëjnë me një person të tillë, ajo na inkurajon që të jetë vetë nuk frikë; vijnë si ne hedhur natyrën.


Shumë dakord se guximi për të vepruar si komandat qenien e brendshme, e cila është gjithmonë e kushtueshme dhe do të kushtojë për shkak se ata nuk gjithmonë punë, të eliminojë frikën e saj të brendshme, dhe kjo na jep një shans për të plotësuar sa më shpejt një të dashur . Por në sajë të ndihmës së dyfishtë të tij do ta bëjë shumë më të lehtë, pasi ajo mund të marrë një hit në të dobëta tuaj si veten e tyre. Që nga ajo është një shans për t'u çlodhur, të hapur dhe do të lulëzojë. Dhe ne subconsciously kërkojmë të provoni këtë shkak, dhe kërkojnë në mesin e marrëdhënieve njerëzore janë marrëdhënie të cilat me siguri do të na ndihmojnë për të mbijetuar në këtë botë të diskutueshme, komplekse moderne.


Konfliktet e rregullta, pakënaqësia e brendshme konstante që në ikin kritika, irritim, dhe përfundimisht divorc. Gruaja - kurvë, ju shihni audienca dënojnë. Në fakt, heroina është e nevojshme dhe mund të kuptohet. Pas të gjitha, ajo duhej të jetë gjithmonë i afërt me njeriun, ai nuk përshtatet, kështu që gjithmonë u rrit një konflikt për shkak të mosmarrëveshje nuk shpërthen në tipare më të mirë të natyrës. Por shikuesit të shohim se sa ai tallet protagonist që butë dhe lloj.


Dhe martuar me një njeri tjetër mund të bëhet idealin e saj, ajo e pyet atë - "nëse çdo gjë fillojë gjatë, do të bien dakord?". Dhe ish-burri ende nuk e kuptoj pse gruaja e tij e la atë përgjegjës - "dakord për të, dhe ju?". Çfarë një grua e lumtur bërtiti - "Dhe unë e bëri, sepse unë vetëm tani ka filluar të jetojë" dhe e kuptuan se sa shpejt të përmbushur një të dashur, por jo njeri. Ish-burri nuk e sheh atë të ndryshojë, por ne shohim se si ka ndryshuar, ajo është bërë një ëmbël, i dashur, i lumtur. Sigurisht, ajo ishte egoist, por ajo është e lumtur dhe dualyzovanna! Çfarë ka ndodhur në të vërtetë? Si gjërat kanë ndryshuar? Përgjigjja është e thjeshtë - ata vetëm gjetur njëri-tjetrin. Por si ju mund të në një shikim se ky njeri është fakti njeriu juaj i vetëm? Për të vazhduar të mos jetë i zhgënjyer në të dhe të mos largohen. Por nëse do të ishte e lehtë, bota nuk do të jetë aq shumë çifte të pakënaqur një martesat e detyruara dhe divorcet. Shumë gra të gjeni se një marrëveshje e mirë e "martesës" nuk do të quhet, në asnjë ngut për të lidhin himenit nyjë. Shumë çifte janë të frikësuar për të bërë një gabim, për shkak se jetojnë në një martesë dhe nganjëherë jo në një nxitim për të pasur fëmijë. Ndërkohë, jeta shkon ngadalë.


Sigurisht, të gjithë kanë barometër e tyre e marrëdhënieve, megjithatë, ka disa pika të përgjithshme që janë të përshtatshme për të gjithë dhe të na ndihmojë të mësojmë atë me mijëra dhe për të kuptuar se si të shpejt të përmbushur një të dashur. Një nga pikat kryesore është fakti se ky njeri është e lehtë për të komunikuar. Ndonjëherë ajo mund edhe të duket se për ne njeriu është i qartë dhe i thjeshtë. Nuk ka asgjë që goditi imagjinatën tonë do të na donte, duket e njohur dhe e natyrshme. Kjo shpjegohet lehtë me faktin se vlerat tuaja dhe reagimet kryesore janë të njëjta. Ne dukej në gjendje të mendoj se është e nevojshme në disa rozyazyka pikën që nuk duken si.


Por ka njerëz me të cilët sa mund të duket në shikim të parë, çdo gjë dhe gjithmonë e lehtë për të komunikuar. Këta njerëz janë me takt, i sjellshëm, i qetë dhe si ironike dhe qesharake. Por njerëz të tillë duhet të jetë tepër i kujdesshëm, sepse kjo është vetëm imazhin universale e ideale person mesatar përpiqet përshtatur me shumë kujdes për të moderne amerikane.

Ajo lehtë mund të hyjnë budalla ju. Personi që ju me të vërtetë plotëson lehtë të komunikojnë jo vetëm në rozyazyka minuta e parë, dhe jo sepse njeriu është i zgjuar, i gëzuar, i sjellshëm dhe i butë. Dhe për shkak se ky person ju plotëson. Ai nuk mund të buzëqeshni dhe të mos them ju komplimente, duke folur pakuptimta, i zemëruar, por kjo do t'ju japë një tipar i karakterit të tij. Kur ju mund të lehtë pa lodhje, mund të jetë me njeriun i cili është në shkelje zemërim në shumën nayiyazytsirnishe atëherë, ky është njeriu juaj. Pika tjetër është se ajo është e bukur dhe ka një dëshirë për të prekur atë.