Dietë e Energjisë e trupit të ri një jetë të re


Vërtetuar se ushqimi nga dietën Energjisë fakt promovon humbje peshe. E plotë të njerëzve të përfshira në dietën tuaj produktet dietë të Energjisë, u kthyen në jetën normale, rënie e peshës suaj.
. Alexei Zhdanov, p Omsk "dietë Fuqia e Energjisë - Hapja e vitit!"
Dy vjet më parë unë ndjeva astma ime është bërë një problem serioz për mua, si në katin e dytë me shkallë - një detyrë e frikshme. Pesha ime atëherë ishte 109 kg. Më vonë, kam marrë një punë, të udhëhequr një mënyrë jetese i ulur, pirja e duhanit dhe madje çoi në atë që unë filloi të marrë në të njëjtën shkallë në katin e dytë për rreth 40 minuta. Gruaja ime më bëri të uritur, unë hoqi dorë nga pirja e duhanit - të gjithë dukej e padobishme.


Për gjashtë muaj kam rënë 10 kg. Ajo dukej për mua sukses, por unë nuk mund të durojnë efekte të mëdha negative urinë. Pastaj një fqinj solli një enë me dietë të Energjisë. Komente negative kam gjetur dhe vendosur sprobuvatySohodni, pesha ime është 92 kg. E vetmja gjë që më shqetëson - tendosur lëkurën. Por drejtuesit e kompanisë NL Ndërkombëtar i bindur se dietë të ushqyerit Energjisë - kjo është gjysma mënyrë. Ju duhet të kombinojnë atë me aktivitet fizik.
Genadi Gorokhov, p Barnaul:. "Faleminderit dietë të Energjisë për mi" ri-vjetër "gjëra"

Kjo kështu ka ndodhur që unë shkova në një udhëtim pune në Spanjë. Të gjitha asgjë, në qoftë se unë nuk e kishte marrë rroba të verës nga dollap dhe e kuptoi me tmerr se ata ishin të gjithë të vogla për mua! Si mund të fitojë 16 kg disa muaj?! Në përgjithësi, kam kuptuar se është koha për sportet. Running në palestër, kam kuptuar se nuk është e imja. Unë nuk e mbajnë dietën tuaj (dhe dietë e cila kur të drejtuar nëpër qytet dhe vetëm duhet kohë për të rostiçeri llojet rrotullon). Pastaj gruaja tha se ajo kishte lexuar dietë komente Energjisë. Çfarë tjetër për dietën e Energjisë? Kam lexuar, pëlqyer dhe u përpoq - kështu filloi rrugën time për humbje peshe. Marrë tashmë në pantallona të shkurtra dhe xhinse, dhe pas 2 javësh unë kam bileta!


Anna Ivashchenko, p Novosibirsk:. "Sport dhe dietë për Energji - rruga ime për përsosmëri"
Sa nuk e lexoni kritikat negative dhe dietë të Energjisë nuk është gjetur. Sipas mendimit tim, kjo është produkt i përkryer për atletët fillestar. Unë kam qenë duke bërë Taekwondo për 2 vjet, kështu ushqim korrekt për mua të parë. Trajneri im ka sugjeruar gjatë mundohem dietë të Energjisë, por unë nuk guxoj. Dhe vetëm gjashtë muaj më parë ende të vendosur për të provoni. Menjëherë e kuptova se kjo është vetëm diçka! Shumëllojshmëri të flavors por nuk mund të gëzohen. Dhe megjithatë, unë kam humor për të fituar!

Dietë e energjisë përfshin normë ditore e të gjitha elementet e nevojshme: yndyrë, proteina dhe karbohidratet. Prandaj ju shkruani kilogramë, dhe të shpenzojnë të panevojshme. Përveç kësaj, të gjitha produktet janë NL Ndërkombëtare bërë duke përdorur teknologjitë moderne, duke kombinuar shije tradicionale dhe risi.