Procedurat për të korrigjuar fytyrë ovale


Shenjat e para të grave gravitacionale ptosis njoftim për 30 vjet. Në këtë fazë të ndryshimeve shkatërruese - fillon blurring konturet kënd mandibular, një buccal vogël lëshim, rajonit zygomatic, duke rezultuar në thellimin e ridges hundës-zygomatic dhe caktimin e folds nasolabial, zakonisht nuk shkakton siklet të rëndë psikologjike. Megjithatë, kjo është sinjalet e para të plakjes, e cila, nëse nuk merren masa adekuate në 5-10 vjet do të jetë shumë më e dukshme dhe alarmante.
Pas kohe shkon një numër të proceseve të pashmangshme: degradimin e strukturave të fibrave të lëkurës (e cila është më pak, por cilësia përkeqësohet në dispozicion) dhe substancave ndërqelizor, që shtrihen shtresat e muskujve dhe pronat dobësimi të indeve të regjistruara në mënyrë të qartë. Prandaj, mosha interval 35-50 vjet, pa pritur për indikacione për një ashensor fytyrë kirurgjikale, është e nevojshme për të gjetur kohë për trajtime periodike. Është e nevojshme për të zgjedhur cilësinë e procedurës korrigjim fytyrë ovale. Zgjedhja e metodave të korrigjimit jo-kirurgjikale të një ovale shkelje të përballet me qark është mjaft i madh. Varësisht nga natyra dhe shkalla e problemit mund të qëndrojë në lazer fototermolyze, me intensitet të lartë të lehta pulsuese, lloje të ndryshme të injektimit (kontur), formatimin e teksteve pishtari (përdorimi materiale kirurgjikale qepje). Veçmas në këtë seri janë heqjen RF dhe përtëritje fokusuar ultratinguj, më e re e këtyre teknologjive.Kur RF fytyrë ovale heqjen (Thermage) ndikimi i valëve të radios polare dërguara dermis dhe nënlëkurës yndyrë, qark moderuar heqjen dhe reduktojnë thellësinë e rrudhave mund të vërehet menjëherë pas procedurës. Nga njëra anë, kjo është për shkak të ënjtje të dermis, tjetri - reduktimi i fibrave kolagjenit shtrirë. Hapi i ardhshëm Përgjigja indeve reaktive për të ngrohur trajtim është aktivizimi i përhapjes fibroblast, pra rritjen e prodhimit të kolagjenit nga këto qeliza të rinj.


Ekspertët theksojnë rëndësinë e një efekteve të temperaturës kalibruar në mënyrë të qartë, sepse vetëm kjo mund të sigurojë shpërbërjen optimal uyazyka të mënyrës së vjetër të proteinave strukturore dhe zëvendësimin e tij me ato të reja. Neokollahenez aktive vëzhguar për disa muaj pas procedurës, dhe kështu rezultati i saj anti-moshë me kalimin e kohës bëhet më e dukshme. Sot, sidomos në përtëritje e kërkesës (zakonisht rekomandohet një seancë) në njësinë e lartë Thermage CPT me një sistem të ri të ftohjes dhe hundë të veçantë vibruese e sensorë jashtëzakonshëm që monitorojnë temperaturën e lëkurës, zona, thellësinë dhe intensitetin e ekspozimit ndaj energjisë RF.


Krahasuar me ultratinguj heqjen valë radio retorque (Ulthera) «filloi thellë", duke arritur sipërfaqësore musculo-personi aponevrotychnoyi sistemit të përbërë nga shtresa fijor dhe muskulare. Duke punuar në jo vetëm aponevrosis, por dermis, ky lloj i heqjes se zbaton dy terapeutik dhe diagnostik (sistemi proces vizualizimi punon në leckë) aspekte të manifestimit me ultratinguj të ptosis dhe për të eleminuar sagging lëkurës. Lidhur me mekanizmin e trajtimit të ultrazërit, ajo është e bazuar edhe në ngrohjen e indeve, duke shkaktuar rënien e tyre, ngjeshjen dhe procesin neokollaheneza. Një tjetër tipar i përbashkët i termolyftynhom - Efekti kumulativ i trajtimeve (zakonisht vetëm një seancë) me fitim e saj deri në fund të muajit të dytë ose të tretë pas trajtimit tejzanor.


Mendimet e ekspertëve në lidhje me efektivitetin e teknologjive deklaruar ndryshojnë, Disa thonë se metoda ka kufizime për peshën e moshës lidhur me ndryshimet (duke përfshirë tejzanor shtrëngim në krahasim me kirurgjik SMAS-ngritje) dhe pajisje të tjera ngritje rekomandohet vetëm për pacientët me fazat fillestare të ptosis, duke theksuar se në një deformime të rënda ovale treguar vetëm kirurgji plastike. Por kjo heqja hardware është një shtesë e mirë për të hequr kirurgjikale fytyrë, duke siguruar një rezultat natyror anti-moshë, mjekët duket unanim. Fakti është se me një prerje bisturi mund të bëhet dhe të lëvizin indeve, por jo rinovimin strukturën e saj shumë që është teknika e energjisë estetikë.