Liposuction tejzanor contra-indikacionet dhe implikimet


Me moshë, trupi dhe ndryshimi lëkurës, ndikojnë vite duruar dhe rutinë. Për shumë gra, këto ndryshime të lidhura me moshën është një sfidë e vështirë. Shumë ndjehen edhe stresin dhe emocionet, kur ata shohin reflektuar në pasqyrë. Jeta është, dhe me të rinjtë. Lëkura humbet elasticitetin e tij ish. Jo çdo grua në moshë mund të pranojë faktin se lëkura dhe mishi plaken dhe humbin zgjuarsi e tyre dhe ish elasticitet. Me moshën, proceset metabolike janë të ngadalta, kështu që nuk ka dieta strikte apo palestër intensive nuk janë në gjendje të kthehen ish lëkurë të rinjve. Lëkura bëhet e butë, nuk janë depozitat yndyrë.


Duke parë mangësitë në pasqyrë, ajo mendon për Liposuction. Liposuction do të thotë heqjen e yndyrës nga operacioni. Kështu, ju mund të përshtateni formën. Në këtë artikull ne do të flasim për Liposuction nëse për ta bërë atë në të gjitha. Nëse keni ndonjë dyshim apo pyetje të pazgjidhura në lidhje me metodën e Liposuction, ne përpiqemi për të zgjidhur të gjithë. Tejzanor Liposuction contra-indikacionet dhe implikimet - subjekt i nenit.

Kirurgjisë ju lejon për të hequr dhjamin e tepërt në ijet, fytyrën, krahët, prapanicës dhe bark. Duhet shtuar se ky operacion nuk do të ndikojë në humbje peshe. Ju mund ta kontaktoni peshën e dëshiruar vetëm nën regjimin e rreptë të regjimit intensive stërvitje dhe dietë e duhur të shëndetshme. Trupi çdo grua individit. Në varësi të humbjes së çdo gruaje të kilogram shtesë është e ndryshme. Një nga gratë është shumë e lehtë për të humbur një kilogram pak mbipeshë, ndërsa të tjerët kanë nevojë për një kohë të gjatë, durim dhe trajnim përforcuar për të hequr një mbipeshë të lehtë. Liposuction tejzanor mund të përdoret vetëm si një metodë shtesë, dhe pjesa tjetër varet nga veprimet tuaja.


Besohet se Liposuction tejzanor është në gjendje për të hequr qafe celulitin. Kjo deklaratë është e pasaktë. Liposuction heq yndyrë të tepërt. Një celulitin duket për shkak të shpërndarjes jo të drejtë të ujit të absorbohet nga qelizat e substancave. Disa vende në trup me yndyrë, duke rezultuar shfaqet "lëvozhgë portokalli". Për të hequr qafe celulitin duhet të përdorin Mezoterapia Kjo ndihmon për të hequr "lëvozhgë portokalli", me yndyrë të bëhet shumë më pak.

Avantazhet e Mezoterapia (beauticians sipas) pa contraindications dhe efektet:

- tepërt yndyrë nënlëkurës shpërbëhet;
- yndyrë të tepërt nga qelizat yndyrë hequr;
- përmirëson rrjedhjen e gjakut në pjesë të caktuara të trupit;
- Procesi limfatik kullimit është përshpejtuar;
- ind fijor lidhës që verbuar hequr;
- është një natyrë jo-invazive;
- pas kryerjes së kësaj procedure nuk kanë nevojë për kohë për të shërohen;
- përpunuar pikërisht ato zona të trupit që janë të prirur për celulitin.

Liposuction tejzanor vetëm heq tepërt nënlëkurës yndyrë, por kjo nuk eliminon lëkurën e tepërt që mbetet në vendin ku ishte Liposuction. Nëse doni të keni një bark të sheshtë dhe elastike, ju do të pëlqen shtrëngim rrethore. Ajo rozhladyt zonat ekzistuese me probleme dhe për t'u dhënë atyre një rrugë të qartë. Gruaja i cili vendosi të Liposuction tejzanor për të hequr dhjamin e tepërt, duhet t'i përmbahen dietat caktuara dhe të ushtrojë dhe të dini kundër-indikacionet dhe implikime. Besohet se nëse yndyrë të tepërt është larguar, aq më shumë mbipeshë një person nuk është i kërcënuar. Liposuction ndihmon për të hequr vetëm një pjesë e qelizave yndyrë. Kështu që ju duhet t'i trajtojnë me kujdes, sepse yndyra të tepërta do të grumbullohen në ato zona të trupit që trajtohet, ai do të çojë për të fituar peshë.


Liposuction janë jo vetëm fizikisht, por edhe moralisht. Sipas mjekëve, vajzat që kishin Liposuction rritur shumë vetëbesim, përmirësuar gjendjen psikologjike. Megjithatë, ajo duhet të trajtojnë çështjen seriozisht Liposuction. Nëse pacienti vërejtur çrregullime serioze psikologjike, të tilla si anoreksi ose bulimia, ju duhet të mendoni rreth asaj për të bërë Liposuction. Që nga kjo procedure nuk bëjnë në çrregullime të hahet sjellje. Kjo mund të ketë ndryshime të pakthyeshme dhe global për të gjithë organizmit. Besohet se njerëzit të prirur për depresion, shpesh duke u përpjekur për të ndryshuar pamjen, pasi ajo sjell lehtësim dhe e përmirëson gjendjen psikologjike. Liposuction mund të përmirësojë kuptimin e brendshëm, por vetëm për një kohë. Të heqin qafe e depresionit, është për të eliminuar shkaqet e saj, jo pasoja. Nëse keni diçka për të sa më sipër, ju ndjekje depresion, ju vërejtur çrregullime të hahet (anoreksi, bulimia, ose sëmundje të tjera), në këtë rast, për një fillim ju duhet të konsultoheni me një terapist ose psikolog. Në një gjendje të problemeve të brendshme mendore nuk duhet të bëjë Liposuction.


A mos presin rezultate menjëherë pas operacionit, edhe në qoftë se ju e dinte në lidhje me kundër-indikacionet dhe implikimet. Zakonisht rritja e trupit të nesërmen. Mos kini frikë. Pas çdo operacioni (jo vetëm pas liposaktsiy), ndërsa trupi është i ënjtje, ajo mund të jetë disa ditë ose edhe javë. Në periudhën e shërimit pas operacionit uji mbajtur në trup, si prodhohen ënjtje. Është e nevojshme të prisni një kohë, atëherë ne do të duhet të shohim rezultatin e dëshiruar. A nuk i kushtoj vëmendje për vërejtjet absurde të njohurit apo miqtë. Ajo do të jetë e dëshirueshme në qoftë se ata ju mbështesin në qëllimin tuaj për të ndryshuar volumin e trupit.