A është e mundur për të dhënë përballet me një vështrim të dhimbshme artificialisht


Duke shpërthyer me trupin e shëndetit (nuk ligët ku "lëkura dhe kockat"), Sytë gaz, curls e dendura të flokëve të butë, lëkurë të butë me një turpërim të vogël. Që nga kohët e lashta ishte ideale për shumë artistë, poetë dhe skulptorët. Seksi i bukur me të dhënat e jashtme gjithmonë bëhet objekt i adhurimit njerëzve të mëdhenj të artit dhe të përjetësojë veprat e tyre i pavdekshëm. Kjo bukuri në një të mirë xheloz shumë se shpenzimet orë mbi të për të sjellë fytyrën dhe trupin në afërsi të shtetit ideal. Megjithatë, të ngjashme me jo të gjithë përpiqen. Jo çdo situatë në jetën e një personi duhet të duket sikur ai sapo kishte zbritur nga kopertinën e një revistë e modës për bukurinë dhe shëndetin, ose televizion, e cila transmeton në lidhje me të njëjtën përmbajtje. Ka rrethana kur ju duhet vetëm një vështrim të dhimbshme. Si për të bërë atë artificialisht (dhe në këtë mënyrë, ndoshta, jo të vërtetë të dëmtojë trupin tuaj) - janë një mister për ata që, për shembull, bindëse duhet të portretizojnë personin e sëmurë në shfaqje amatore dhe kështu me radhë Z. Sigurisht, ka nga ata që kërkojnë për të. ky lloj i transformimit me qëllim absolutisht përbuzur - "që mungon" Puna apo studiojnë apo të mbështetet në mashtrim më serioze. Në raste të tilla, asgjë si kjo nuk duhet të bëjë atë - është e kontrolluar shumë e lehtë. Një duhet të shkojë vetëm te mjeku, dhe ai madje një ekzaminim përciptë do të sjellë "imitues" në ujë të pastër.


Situata fitore të fitojë për të bërë ballë të dhimbshme - për të krijuar një të ashtuquajtur zbehje aristokratike. Në histori ka pasur raste kur ngjyra pothuajse e bardhë ishte tendenca e vërtetë. Kështu lady madh theksuar përkatësinë e tyre për të fisnikërisë, si kundërshtim me të kuqe-cheeked, tanned nga një qëndrimi të gjatë në fermer diellit. Megjithatë, më shpesh për të krijuar një efekt të tillë që ata përdorën metodat më të zakonshme. Për shembull, në shekullin e nëntëmbëdhjetë ishte e modës aristokratike - është arsenik. Duhet të theksohet se në këtë drejtim ka pasur një sërë rregullash - për shembull, që përbërja kimike vdekjeprurëse të nevojshme për të marrë një kokërr, vetëm hëna e plotë dhe fundin e jetës - ose vdekje. Megjithatë, "vjetër me një kosë" Pritet krijimi dashuruar "fisnik" Shfaqja përdorur arsenik në çdo rast - nëse jo për shkak të ndërprerjes "vit" pranimi i tij, në sajë "SAT" për këtë arsye gjëndrës tiroide. Në fakt, për të arritur zbehje patologjik në fytyrën e një shumë më e lehtë. Kjo do të ndihmojë në kozmetikë. Nëse ju vendosni në lëkurën tuaj është shumë i lehtë themeli, pothuajse të bardhë, efekti i dëshiruar është arritur. Kur në këtë rajon të vënë në tempujt dhe qepallat e ulët ton të errët, atëherë kafshët përshtypje dobësuar fytyrën. Kjo "përzierje tmerrshëm" duhet të shtohet dhe hijet kaltërosh prypudryvshy atyre të njëjtën lëkurë. Gjëja kryesore - nuk e teproj, se të gjithë nuk dukej karikaturizohet shumë. Wow kuptim të kësaj sëmundje, jo një vepër e falsifikuar! Edhe më e dhimbshme formë do të krijohet në rast të imponimit të faqet dhe mollëzat skuqem kuqërremtë panatyrshme. Atëherë njerëzit do të duket pothuajse i njëjtë si pacientit TB në fazën e sëmundjes, kur shpresa për shërim shkrihen si qiri pothuajse djegur. Plotësoni Tabloja e përgjithshme e syve të kuq. Për të marrë ato, do të jetë e mjaftueshme për një-dy netë pa gjumë (ose të shkojnë në duart e Morpheus nga vetëm disa orë, të cilat, natyrisht, jo për një tjetër). Gjithashtu, për të arritur të njëjtin qëllim mund të jetë e mjaftueshme qaj eve (dhe në këtë mënyrë fuqishëm fshij sytë tuaj) dhe / ose një numër i madh i qepë të prerë. Gjëja më e rëndësishme - që të gjithë dukej më i besueshëm. Për këtë qëllim, që shkaktojnë produktet kozmetike duhet në çdo hap për të parë efektin e prodhuar prej tyre - të paktën në reflektimin e tij në pasqyrë.