Kafshëve në shtëpi - notat fëmija të larta në shkollë


Shkencëtarët thonë se kafshët në shtëpi për fëmijë të shëndetshëm. Ja pse:


Pets zvogëlon shanset që fëmija do të rritet alergji


Të gjitha gazetat e reja kërkimore tregojnë se kontakti i afërt me kafshën e fëmijës është e dobishme jo vetëm për të zgjeruar horizontet dhe pasuruar sferën emocionale. Ai redukton yyazytsirnist e alergjive, si për substancat me origjinë shtazore dhe alergeneve të tjera. Në veçanti, ajo është e njohur se fëmijët që u rrit në një shtëpi me kafshë, rrallë shfaqet ndjeshmëri ndaj alergeneve të përbashkëta, të tilla si ragweed. Kush dëshiron të zvogëluar shanset e kaloj jetën e fëmijës së tyre në afërsi me antihistamines dhe shami? Pra, pothuajse çdo prind! Çfarë duhet të bëni? Mësoni rreth shtatzënisë, mos shikoni për askënd që të japë një mace apo qen. Fëmija është më mirë në qoftë se ata qëndrojnë.
Pets të dobishme dhe për të luftuar trashje


Obeziteti nuk është më vetëm kanë të bëjnë Shtetet e Bashkuara - përqindja e të rinjve dhe madje edhe fëmijët me trashje është në rritje në shumë vende. Në këtë drejtim, të rinj dhe sëmundjeve të lidhura me trashje. Pjesë e trashje të shkaktuara nga mungesa e lëvizjes, sepse fëmijët e sotëm me dëshirë të luajnë lojëra kompjuterike në shtëpi dhe jo në jashtë reale. Një studim nga shkencëtarët australianë tregon se fëmijët që rriten në një familje me një qen pak gjasa për të grumbulluar peshë të tepërt. Ndoshta që fëmija dhe qeni luajnë së bashku - dhe nuk «World Warcraft» ose "tanket".
Kafshët të përmirësuar performancën në shkollë


Ka dëshmi për faktin se fëmijët që rriten me kafshët, e bëjnë atë më të mirë në shkencat natyrore. Ardhja në shkollë, ata tashmë kanë një përvojë mjaft e madhe personale e mbledhur në vëzhgimet dhe lojra, për të mos përmendur largimin njohur atyre nga eksperienca personale. Dhe në programin popullore amerikane që inkurajon fëmijët të lexojnë për qentë. Ajo i përfshirë fëmijët të cilët kanë vështirësi leximi dhënë, turp për të lexuar në klasë nga frika e mete dhe objekt talljeje. Ata mund të kontaktojnë organizatën dhe për të marrë mundësinë për të lexuar qentë ftuar posaçërisht. Kjo praktikë është shumë efektive - Teknika e leximit tek fëmijët është përmirësuar shumë. Megjithatë, pas dëgjimit të qenit pa bërë komente dhe nuk korrigjimin e gabimeve. Shpesh kjo është e mjaftueshme për të tërhequr deri mbrapa nxënësit.Kafshët të mësojnë përgjegjësinë


Moment këtu rrëshqitshëm - pyetje shumë e lehtë për të cilët do të ecin qen ose Bird Cage e tyre të pastër, bëhet subjekt i mosmarrëveshjeve dhe konflikteve në familje. Mos prisni shumë nga fëmija. Para-klasën nuk mund të mbani mend se uji në të pijshëm duhet të ndryshohet çdo ditë. Në të njëjtën kohë, në qoftë se fëmija është i përkryer kujdesen për kafshët, duke treguar vëmendje dhe përgjegjësinë e prindërve është e dëshirueshme vërejtur.


Kafshët që tregon një shembull të dashurisë së pakushtëzuar


Kjo ndjenjë është e njohur për të gjithë. Kafshët janë gjithmonë të lumtur për të na shohin, nuk kritikojnë, gjithmonë i gatshëm për të dëgjuar. Rritje deri - një proces të vështirë, shpesh një fëmijë ka nevojë për të folur dhe të dëgjohen. Nuk mund të imagjinohet një dëgjues të mirë se macja hungërues apo qen tund bishtin e saj. Për fëmijët e kafshëve gjithmonë e përsosur dhe dashur gjithmonë.