Ushtrime për kufizimin këmbët


Pjesa më e madhe e gjysmës femërore, ka këmbët shumë curvy, dukshëm kompleksuye në lidhje me këtë. Pra bezvylazno ecin në cepat e rrobave të gjata dhe në një farë mënyre të fshehur këtë "defekt". Gjithashtu, vajzat dhe gratë me këtë problem nuk e ka lënë stereotipin e ideale këmbët hollë dhe të hollë. Por mos menjëherë dorëzohej në dëshpërim. Pas të gjitha, ju mund të ndihmojë në ushtrime të veçanta që janë pastruar me centimetra vëllim këmbë shtesë. Ky artikull do t'ju tregojë për ushtrime për të zvogëluar volumin poshtë.
Modës moderne nuk ka shkuar larg dhe ofron "ndihmë" femrat me këmbë të plotë - me funde të gjatë u ndez, pantallona të lirshme, stockings errët, takë të lartë mund të fshehin mungesën e këmbëve të plotë. Dhe kjo nuk është e gjitha që këshilluar që të veshin në qoftë se keni këmbë të plotë për të zvogëluar volumin. Por herët a vonë aty vjen një kohë kur një grua dëshiron të ndryshojë jo vetëm stilin e tij të veshjeve, por edhe në pamjen e tyre. Shumica e grave dhe vajzave të cilët ankohen nga këmbët e rëndësishme plotësi, duke çuar një mënyrë jetese i ulur. Për shembull, sekretar i ulur puna në zyrë. Sigurisht ka raste kur këmbët plotësi "mori" nga natyra. Në këtë rast, pasi që natyra është shumë e vështirë për të ndryshuar duhet të bëj ujë në djersë dy herë. Por në qoftë se ju zgjidhni ushtrimet e duhura për këmbët, ju do të ketë sukses. Këtu faktori kryesor është saktësia e zbatimit të tyre për të zvogëluar volumin dhe zell në punën dhe rregullsinë. Ky artikull do të përshkruaj ushtrimet në mënyrë efektive forcimin e muskujve këmbë të plota, kështu që ata nderë.Shumë mund të thonë se në të njëjtën kohë, si në qoftë se këmbët pompë muskujve për të zvogëluar volumin, ata mund të bëhen edhe më të mirë. Ne menjëherë hedhin poshtë këtë mit, duke thënë se kjo ishte akuza të pabaza. Këmbët tuaja në të kundërtën, bëhet formë elegante dhe të arsyeshme. Kështu, një grup i ushtrimeve për këmbë. Ushtrimet e mëposhtme për këmbët mund të bëjnë çdo ditë, si në mëngjes dhe në mbrëmje, me muskujt duke u përdorur për të ushtruar gradualisht duhet të rrisë ngarkesën.

1. Get up drejt, këmbët janë "së bashku", duart duhet të vendosen në hips. Pas këmbës së tij të djathtë, si në qoftë se ajo bën një hap të gjatë. Tani e parashikimit disa herë këtë këmbën (ju vidstavyly) në gju të përbashkët. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Tani ndiqni hapat e njëjtë me këmbën tjetër. Ne filloni duke bërë këtë ushtrim me 7 herë për çdo këmbë, gradualisht në rritje për 10 herë. Gjithashtu, për çdo këmbë.


2. Qëndroni drejt, duart mbi ijet mbështetemi, pastaj këmbët tuaja së bashku dhe të bëj ato pak në gju. Ana e vetë në dysheme, vendosni një jastëk të vogël në formën e rul mbështjellë. Tani postrybayte përmes këtij jastëk hedhur krah. Kjo duhet të jetë hedhje tuaj të majtë - të djathtë. Filloni këtë ushtrim 10 herë, gradualisht arrijnë 15 ushtrime.
3. Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj në dysheme. Duart direkt nga supe raskydыvaem larg. Këmbët Vpyrayemosya në dysheme, këmbët përkulem në gju. Më shumë lëvizjet e shpejta dhe të mprehta nga ana e rritur këmbët. Në këtë ushtrim, gjëja më e rëndësishme për ju do të jetë i sigurt se kur heqjen këmbën ishte i përfshirë vetëm muskujve që shkon nga gju në këmbë. Filloni me 15 herë për çdo këmbë, gradualisht në rritje për 20 herë.


4. Gënjeshtra në katin mbi kurrizin tuaj, armëve përgjatë trupit, këmbët vendosur në gju dhe këmbët janë në dysheme. Mes këmbët duhet të jenë në hapësirë ​​prej 10 centimetra. Tani nuk do të zbres këmbët nga gjunjët kat të fillojnë të shtyjnë njëri-tjetrin, ashtu si goditjet. Kjo duhet të bëhet shpejt dhe në mënyrë dramatike. Duke filluar për të ushtruar 25 herë për çdo këmbë, gradualisht në rritje për 35 herë.
5. Gënjeshtra përsëri poshtë në dysheme, krahët përgjatë trupit. Duke filluar për të ngritur këmbët mbi shpatet në drejtime të ndryshme. Trupi gjatë kryerjes së këtij ushtrimi duhet të jetë fikse, të jetë këmbë dhe këmbë muskujt e përfshira. Gjatë kryerjes së këtij ushtrojnë muskujt këmbë tendosje duhet të forcohet. Duke filluar për të ushtruar 10 herë, të sjellë në 15 herë.


6. Qëndroni drejt, këmbët së bashku, krahët përgjatë trupit. Tjetra, të qëndrojë në shkoj vjedhurazi, të fillojë normalisht dhe sinkrone kërcejnë. Podprыhyvaem alternuar në këmbët e ndryshme. Duart gjatë një kërcim duhet të ndryshojë pozicionin e saj - u hodh për shembull, këmbën e majtë dhe dora këtë herë kthehet në të djathtë, dhe anasjelltas, u hodh mbi të drejtën - majtë. Duke filluar për të ushtruar 30 herë për çdo këmbë, të sjellë 35 herë.

7. Gënjeshtra në shpinë në dysheme, krahët përgjatë trupit, këmbët vendosur në gju, pjesa tjetër këmbë kundër murit. Pastaj të përpiqet të shkoj vjedhurazi sikur për të shkuar deri maksimale nuk është bërë këmbët drejt. Zbritur, kështu që Hold 5 sekonda dhe të kthehet në pozicionin e fillimit. Filloni me 15 herë për çdo këmbë, duke rritur për 20 herë.


8. Dhe në fund squats, duke bërë tre grupe të 10 herë, hendeku midis përcakton 10 sekonda. Nga tre qasjet për të rritur pesë qasje.

Përveç ushtrimit, ju keni nevojë për të ngrënë një dietë të veçantë dhe të përputhen. Kur ushtrimi me dietë të kombinuar, ju do të arrijë rezultate të shpejta dhe pozitive. Dhe më shpesh se të shkojnë në këmbë.