Ushtrimet për të rritur rritjen e gjirit


Çfarë vajzë nuk ëndërrojnë të gjoksit ideale elastike. Një fat të bëhet pronar i formës madhështore e gjirit nga lindja, ndërsa të tjerët gjithmonë vuajnë nga problemi që zemrat e tyre nuk janë madhësia e përkryer dhe të vogla. Nuk është sekret që zemrat e mëdha, si bukurisë femërore, dhe shkakton një interes në rritje nga ana e meshkujve. Ne analizojmë ushtrime më të efektshme për zgjerimin e gjirit dhe duke rritur seksualitetin e tyre. Ushtrimet për të rritur rritjen e gjirit do t'ju ndihmojë të gjeni formularin seksual dhe të jenë edhe më të bukur!


Poetë dhe artistë të të gjitha kohërave bërë bukuritë Pishnogrudoy bukuri. Dhe tani shumë i popullarizuar në mesin e njerëzve e përdorin gratë me madhësi bra dukshëm, ose më mirë përmbajtjen e saj. Vajzat Etalon - 90-60-90. Jo të gjithë janë të lumtur top 90. "Si mund të merren me madhësi të vogël të gjirit?". Përkundrazi çështja është zhyvotrepeschusche për vajzat nga forma jo-ideale e gjirit. Sot ndonjë mangësi dhe mangësitë mund të korrigjohet me kirurgji plastike. Ju mund të shtoni, kur është e nevojshme, dhe mund të hiqet shumë. Ne përpiqemi për të shmangur kirurgji plastike dhe të përpiqen për të sjellë në shtëpi formularin tonë të përsosjes.


Për të zgjidhur këtë problem, ka shumë ushtrime specifike për të ndihmuar në rritjen e vëllimit të gjirit. Dhe pastaj pushtuar, krenari frymë në thellë, popullsia zemra mashkullore. Futja ushtrime efektive për zgjerimin e gjirit. Këto ushtrime për të rritur rritja e gjirit forcon muskujt e gjoksit dhe, për këtë arsye, zemrat tona bëhen më të zhdërvjellët. Struktura e indeve femër bustit, muskujt si i tillë nuk është, dhe kjo nuk ka kuptim për të pompë e tyre duke përdorur shtangë dore. Shkoni direkt në ushtrimin. Ju duhet ta dini se para se të trajnimit kërkohet stërvitje të shkurtër të lehtë. Kjo listë nuk duhet të bëjnë ushtrime çdo ditë, por dy ose tri herë në javë.


1. Push-ups nga dyshemeja. Unë duhet të shtrihem në dysheme, duart ligët në dysheme, këmbët lidhë së bashku. Ne bëjmë pesëmbëdhjetë te njëzet pushups, të përhapur më të madhe të ngarkesës në muskujt e gjoksit. Ky ushtrim i dobishëm për të forcuar muskujt e gjoksit.

2. Ushtrimi për të rritur rritjen e gjirit duhet të bëhet duke përdorur karrige. Kryen gjashtë herë në tre qasje. Uluni në një karrige. Pryslonyaemsya përsëri në karrige, të marrë nga këmbët në 45 gradë, pastaj ngadalë bëj duart dhe të heqë trupin e tij poshtë dhe ngre.


3. Vër në anën. Për të kryer këtë ushtrim duhet të ulet në një karrige, shpjegoj, vënë duart mbi ijet dhe në vazhdimësi kthyer trupin në drejtime të ndryshme. A tri grupe të pesëmbëdhjetë herë.

4. Ushtrimi me shtangë dore. Duhet të theksohet se kjo është një metodë shumë efektive për shtim të gjirit. Është e nevojshme që të shpjegoj shpinën. Marr shtangë dore. Pesha trap nuk duhet të kalojë 5 kilogram. Ne të fillojë lëvizjet e thella dhe të shpejta të dorës, duke mbajtur shtangë dore. Ushtrimi i ardhshëm me shtangë dore - vidtyskannya veten. Duhet të shtrihen në dysheme mbi kurrizin tuaj, të mbajtur shtangë dore në duart dhe tensionin e muskujve gjoks, ngrenë duart tuaja deri në veten e tyre dhe rënie. Të dy ushtrime kryer tre grupe të tetë herë. Ushtrimi i tretë duke përdorur shtangë dore për këtë kategori ka për qëllim të shtrihet muskujt e gjoksit. Ajo duhet të bëjë dy herë dymbëdhjetë qasje. Ne kemi nevojë për t'u ulur në një karrige. Përsëri e mbante drejt. Në duart e tij, ende mbajnë shtangë dore. Edukuar dorë për dore me një ngarkesë me një flamur të madh të jetë e mundur


5. mur. Çohu kundër murit, prytyskayemosya përsëri në mur. Shpjegoj shpinën. Të mbajë duart në nivel gjoks, pëllëmbët së bashku. Pikat në dhjetë, me të mëdha duart stulyayemo fuqi para se të ushqyerit. Marrja e një tensioni të madh të muskujve. Për të kryer deri në fillim të ndihen muskujt e tyre. Në mënyrë efektive një tjetër ushtrim. Qëndrimi përballet me murin, mbështetur duart në mur, shtytje-ups me duart e tij në mur. Mjaft pesë qasje.

6. Në pozicion ulur në tryezë. Ulen në tryezë, të vënë duart pëllëmbët poshtë në tryezë. Dhe çdo 10-15 sekonda. klikoni në desktop duke përdorur gjoksin. Krijo presion me dorë në tryezë.


Ne udhëhequr ushtrimet më të efektshme për të rritur rritjen e gjirit. Në qoftë se ju ndiqni këto ushtrime ju mendoni muskujt tuaj gjoks, dhe ata janë pak pobolyuyut pak poschypuyut - kjo do të thotë se ushtrimet pasur një ndikim pozitiv. E di se ju duhet të fillojë me ngarkesa të vogla në muskuj. Këtu, si në sport, rezultati është i rëndësishëm, jo ​​sasia. Gjëja kryesore është të mos shkuar shumë larg, muskujve shtyrë "në një qoshe". Për të rritur ngarkesa duhet të vazhdojë me shkallën e habituation me ushtrime muskujt e gjoksit për të rritur rritjen e gjirit. Gjëja kryesore është të bëjë atë të butë, pa mprehje. Para së gjithash, këto ushtrime janë projektuar për të punuar me sistemin e muskujve gjoks të grave.


Ky ushtrim kompleks ndihmon për të rritur tonin e gjirit dhe për të arritur rritjen e tyre të dukshme. Megjithatë, ne duhet të jetë i durueshëm, pasi kornizë muskulare po rritet më ngadalë se sa ne duam. Ne nuk duhet të konsumojnë gjithmonë ushtrimet fizike. Kjo do të çojë në lodhje të qëndrueshme. Muskujt si veten pas punës së madhe, kanë nevojë për pushim. Rritja dhe forcimi zhvillohet në mes të klasave. Ushtrojnë ato inkurajon, drejton dhe përcakton parametrat që ata kanë nevojë për rritjen e muskujve. Pra, siç është thënë, ne duhet të angazhohen çdo dy ose tre ditë. Ju vetëm duhet të përcaktojë një kalendar të qartë dhe të identifikojnë ditët e seancave javë. Ne tani duhet të përpiqen që të rrinë në këtë orar. Dhe, si një shpërblim, pasi zbulon madhësinë e bra tuaj ju nuk jeni të përshtaten. Ti do të admirojnë një surprizë në kërkim në pasqyrë.