Ushtrime për të forcuar muskujt e brendshme të kofshës


Në shumicën e femrave kjo shifër është një "zonat problematike". Dhe çdo grua që ata janë të ndryshme, në disa kjo bel, disa - kofshë. Por, çfarë nëse ju jeni të kënaqur me figurën përjashtuar kofshën e brendshme, të cilat ju ngatërrojnë me pamjen e saj të butë? Rreth palestër ndoshta dëgjuar çdo grua. Disa janë edhe frikë për të përmendur atë, disa shok kjo fjalë me humor të gëzueshëm. Fitness - një teknikë që ju lejon për të rregulluar peshën dhe formën e trupit tuaj dhe rekord rezultatin për një kohë të gjatë, kështu që nuk do të jetë aq frikë nga palestër. Në varësi të asaj që ju doni të tërheqë deri trajneri do të zgjedhë ushtrimet e duhura. Në ushtrimin palestër është në duart, mollaqe, kofshë, shtypni. Megjithatë, brenda muskujt kofshë është shumë e vështirë për të pompë. Çfarë duhet të bëni, çfarë duhet të bëjmë? Do të ju ndihmojë të palestër dhe të ushtrojë për të forcuar muskujt në zonën e kofshës.


Para se të trajnimit të mësuar përmendësh rregulla të thjeshta. Para palestër - ushtrimet duhet të kryhet të ngrohtë-up dhe shtrihen - bust rrethore kthese, kreu tilts anash, prapa, përpara lunges përpara në të dy këmbët në një kohë, në këmbë për dy deri në tre minuta në anën e jashtme (brinjë) të këmbës. Këto ushtrime do t'ju përgatisë për të forcuar muskujt e brenda kofshët, dhe më të rënda të stresit të ngrohtë-up trupin tuaj. Mos harroni të përdorni gjatë ushtrimit të mjaftueshme të lëngshme - vetëm pranë për të vënë një shishe me ujë, nuk pi sode. Gjatë kryerjes palestër - frymëmarrjes ushtrimet duhet të jenë uniforme, thith hundë, nxjerr përmes gojës.


Për pjesën e brendshme të kofshëve shumë ushtrime. Ky artikull do të flasim për më të efektshme, por jo e lehtë. Pra, si për të forcuar muskujt në zonën e kofshës ishte i përfshirë në krahasim me muskujt e tjerë.

1. Stand up drejt, supet shpjegoj, duart në rripin e tij, të vënë këmbët e tij gjerësi shpatullave larg. Pesha e trupit është vënë në këmbën e majtë. Sock këmbë të drejtë, nga ana e mbi, të bëjë lëvizje skreschyvayuschee në këmbë të djathtë u ngritur 10 centimetra mbi dysheme përpara këmbën e majtë. Pastaj transferimit peshën e trupit në këmbë të djathtë, dhe tani të përsëritur me këmbën e majtë. Bëni këtë ushtrim për çdo këmbë 15-20 herë.


2. përhapur gjerësisht këmbët tuaja përveç, duart në bel, përsëri banesë, gjunjët duken jashtë. Filloni të ngadalë mbledhje, dip aq i ulët sa të jetë e mundur, por nuk duhet të konsiderohet mundësitë. Në mënyrë që të përgatiten për forcimin e muskujve brenda nga kofshët, ata nuk duhet të lënduar, ndërsa. Ky ushtrim 10-15 herë bëni.

3 këmbët e gjerë organizoni, këmbët duhet të jetë paralel me njëri-tjetrin. Ne fillojmë në mbledhje, si: mbledhje të thellë në këmbën e majtë, me këmbë të drejtë qëndron në brendësi të kofshës. Janë duke lëvizur në këmbë të djathtë, pa marrjen e lart, ngre këmbën e majtë. Për të bërë çdo këmbë 10 - 15 herë. 4. Ulur në dysheme, mbështeten në pjesën e prapme të dorës, me këmbët e zgjatur drejt para teje. Rritur të dy këmbët 10 centimetra nga dyshemeja dhe t'i hedhin në anën, për aq sa është e mundur, dhe pastaj të përmbledhur. Këmbët duke mos prekur në dysheme. Përsëriteni 10 herë. Ne nuk duhet të harrojmë se shuma e ushtrimit të përshtatura individualisht. 5. Shtrirë në anën tuaj të majtë në 90 gradë mbështetet në dorën e majtë, ne kemi të drejtë në frontin e vetë. Këmbë e drejtë këmbë është vendosur në katin e para gju majtë. Këmbën e majtë zgjeruar së bashku. Ngritja dhe ulur këmbën e majtë, me këmbë duhet të mbetet në bilancin. Muskujt e tensionuar, këmbë tendosur. Këmbët çorapë duhet të shikojnë në ju. Ne prodhojnë këmbë të vogël mahi. Përsëriteni të njëjtin ushtrim për këmbën e djathtë. Duke e bërë stërvitje për çdo këmbë 20 herë.


6. shtrirë në dysheme, mbështetet në krahët prirje në bërryl. Ngre nivelin 90 gradë, këmbët zgjatur. Kryen këmbët e kryqëzuara lëvizje. Alternuar era një këmbë pas tjetrës, pastaj hedhin në anën e këmbë dhe të fillojnë përsëri me një këmbë në këmbën tjetër dhe kështu me radhë. Përsëriteni ushtrimin 15 herë. Në një stërvitje të lehtë për shtyp do të jetë e vështirë. 7. Shtrirë në shpinë të tij, mbështetet në krahët prirje në bërryla. Heqin këmbët drejt deri dhe kaloi ato një nga një. 10-15 herë do të jetë e mjaftueshme. Simple palestër - këshilla, shpesh shkojnë në këmbë në katin e nuk ka marrë deri ashensor dhe shkallët. Këmbët këmbë shkallët të shpjegoj plotësisht gju. Ju edhe mund të pengojë - hap pas hapi.


Për të arritur rezultatin e dëshiruar ndjekin këtë grup të ushtrimeve për të forcuar muskujt në një ditë. Nëse ju do të kryejnë dy herë në javë, rezultati do të jetë më pak efektive. Të gjitha këto ushtrime, të ruajtur, forcuar, muskujt brenda kofshë japin tonin, duke ndihmuar për të blerë këmbët elastike dhe formë tërheqëse. Këto ushtrime do të ju ndihmojë të luftuar për bukurinë e këmbët tuaja. Çfarë gratë jo vetëm që duhet të bëni për të arritur një rezultat të mirë. Por askush nuk tha se do të jetë e thjeshtë dhe e lehtë. Bëhu i durueshëm dhe durim. Shikoni në rezultat në fund, ai do t'ju japë nxitje për të luftuar dembelizmi dhe t'i japë forcë për të kryer ushtrime. Çdo gjë është në duart tuaja! Para së gjithash të bëjë, kjo është vetëm për veten tuaj. Stojko shkoni me qëllimin, forcimin brenda kofshët, dhuroni vetën dhe trupin të arsyeshme.