Ushtrime Yoga frymëmarrjes për humbje peshe


Çdo vajzë dëshiron që të ketë një figurë të bukur. Por mbipeshë të bëhet një pengesë për ëndërr. Pastaj, për të hequr qafe e peshë të tepërt, vajzat dhe gratë kanë filluar të eksperimentojnë me dietat. Por vetëm dietë nuk është e mjaftueshme. Për të arritur rezultate është e nevojshme për të ushtruar dhe të angazhohen në ushtrime të frymëmarrjes për humbje peshe. Në këtë artikull ne detaje konsiderojnë yoga, ushtrime të frymëmarrjes për humbje peshe, të cilat janë përdorur në ushtrime të tilla.
Ushtrime të frymëmarrjes ndihmuar të heqin qafe kilogram shtesë dhe njom pjesën e trupit të oksigjenit shtesë. Oxygen forcon muret e enëve të gjakut, i jep lëkurës një pamje të shëndetshme, një efekt i dobishëm në të gjitha organet. Duke përdorur ushtrime të ndryshme të frymëmarrjes të trupit janë nxjerrë toksina, toksina dhe ndotësve, përmirëson traktin gastrointestinal. Sistemi më të popullarizuara të ushtrime të frymëmarrjes është "Tszyanfэy." Përfshin tre lloje të ushtrimeve për të ndihmuar të humbur peshë. Elementet e "Lotus", "valë", "bretkocë" do të ndihmojë për të zvogëluar ndjenjën e urisë. Siç e dimë oreks të tepruar dhe të shkaktojnë trashje. Për shkak të ushtrimeve të tilla mund të organizoni ditë agjërimi, pa vërejtur shëndetit të sëmurë ose marramendje që ndodh kur kequshqyerja.Pika "Vala"
Për ta bërë këtë, shtrihen mbi kurrizin tuaj dhe të bëj këmbët tuaja në një kënd 90 shkallë në gjunjë. Kjo këmbë duhet të jetë i drejtë. Njëra anë është në barkun e tij dhe një tjetër në gjoksin e tij. Thith, duke tërhequr një straightening barkun e tij dhe gjoks. Pastaj nxjerr, rritje duke tërhequr në stomak dhe gjoks. Ajo nuk duhet të jetë shumë tendosje gjatë këtyre ushtrimeve. Kur ushtrime të frymëmarrjes duhet të jetë i njëjtë si zakonisht. Replay është 40 cikle, me një cikël përfshin frymë dhe nxjerr. Nëse ju shfaq trullosur, atëherë ngadalësojë frymëmarrjen. Ky ushtrim mund të bëhet në çdo pozicion: ulur, në këmbë ose në këmbë. Kjo është bërë nga e para në pushtimin dhe uria.


Pika "Bretkosa" në yoga
Përgatitja karrige lartësi prej 35 cm. Uluni në atë mënyrë që në mes këndi kofshë dhe shin ishte 90 gradë. Xhiron mbajtur gjerësi shpatullave larg. Djathtë kuptoj dorën e majtë të ngjeshur në një grusht. Burrat duhet të ndryshojë duart. Vendos bërryla tuaj në gjunjë, të ligët ballin tim në lidhje me një grusht. Mbyll sytë tuaj, të pushojnë, pjesa tjetër e siguroi, ju mund të buzëqeshje. Merrni frymë thellë. Sytë e mbyllur, do të përpiqen për t'u çlodhur sa më shumë që ju jeni në gjendje për t'u çlodhur. Vetëm në një gjendje të paqes e mendjes duhet të fillojnë të ushtrojnë.


Thith me hundë, atëherë bëni tym të lehtë dhe të ngadalshëm. Pasi ju nxjerr të gjitha ajrit, pastaj përsëri të bëjë frymëmarrje të qetë dhe të ngadalshëm. Shikojnë për të siguruar që pjesa e poshtme e zduvalasya bark dhe e mbushur me ajër. Kur thith, të mbajë frymën tuaj për 2 sekonda, pastaj të marrë një frymë pak dhe pastaj nxjerr vetëm. Gjatë këtij ushtrimi duhet vetëm të rriten në stomak dhe gjoks të mbetet i palëvizshëm. Pika "bretkocë" nuk është e rekomanduar për të kryer nëse ka gjakderdhje të brendshme. Gjithashtu, në qoftë se ju keni operacion barkut, pastaj të kryer këtë ushtrim nuk duhet më herët se pas 3 muajve të zbatimit të tij. Nëse ka sëmundje të sistemit kardiovaskular, të mbushur barkun me ajër është 10-20% më pak. A nuk e bëjnë mujore gjatë menstruacioneve.


Ky ushtrim duhet të kryhet brenda 15 minutash. Kur të keni mbaruar këtë ushtrim nuk duhet të hapë sytë e tij një herë. Së pari, të heqë kokën tuaj, fshij shuplakat tuaja kundër njëri-tjetrit dhe vetëm pastaj të hapur sytë tuaj. Pastaj shtrydh duart në grushta, tërheq lart, shtrihet dhe të marrë frymë thellë. Pas ushtrimeve të tilla ka një hov të energjisë. Nëse ju keni një dëshirë të vazhdueshme për të humbur peshë, atëherë ky ushtrim duhet të kryhet disa herë në ditë. Ajo gjithashtu përmirëson qarkullimin e gjakut, stimulon metabolizmin.

Pika "Lotus" në yoga

Ashtu si në stërvitje ulet mëparshëm. Kjo mund të fut nën këmbët e saj. Duart mbi këmbët më të ulët, ata vënë në një tjetër stomakun me duart e tij deri. Për gratë dorën e sipërme - të majtë, për burrat - të drejtë. Ne duhet të ulemi në mënyrë që asgjë të bazuar përsëri. Nëpër drejt, shpatullat ulur, mjekër ulur pak, sytë mbyllur. Dotyahnitsya maja e gjuhës në qiell, i cili ndodhet në bazën e dhëmbëve të sipërm. Merrni një pozitë të rehatshme, të pushojnë.

Pastaj merr frymë thellë, mendoni për gjërat e mira, të përshtatur mendimet e tyre në mënyrë të pozitive. Pastaj do të vazhdojë me ushtrimin. Sigurohuni që frymëmarrja juaj ishte edhe. Pika "Lotus" përfshin tri faza. Thellë frymë në mënyrë të barabartë dhe të natyrshme. Në këtë rast, sigurohuni që gjoks dhe bark nuk ka lëvizur shumë. Shih për atë se frymëmarrja juaj ishte i heshtur. Vazhdoni këtë hap për 5 minuta për humbje peshe. Shpenzimet respirable në mënyrë të barabartë, ritmikisht dhe natyrisht. A duhet të nxjerr, në heshtje. Vazhduar këtë hap për 5 minuta.


A nuk të përqëndrohet më shumë në mbytje-tym në yoga. Më mirë në qoftë se ajo do të rrjedhin natyrshëm. Mos ndjekje mendimet pa lidhje, mos u bëni merak. Vazhdoni këtë hap për 10 minuta. Kryen stërvitje "lotus" disa herë në ditë, për shembull, pas pikës "bretkocë". Ushtrime të tilla të frymëmarrjes do të ju ndihmojë që të heqin qafe e kilogramëve shtesë, do të bëjë figurë tuaj të pakta dhe tërheqëse.