Një grup i ushtrimeve për ushtrimin mesit shpinë për të gjithë


Dhimbje në shpinë mesit të japë një shumë probleme dhe shqetësim. Prandaj, për të shmangur problemet e mundshme dhe për të parandaluar nevojën ekzistuese për të bërë gjimnastikë. Ushtrime për mesit ndihmë e madhe me probleme të ndryshme në këtë fushë. Ndalon për zbatimin e këtij kompleksi nuk është, megjithatë, përpara se të zbatimit të tyre, duhet të konsultoheni me një specialist. Nganjëherë situata është e tillë që dhimbja në shpinë të ulët mund të ndodhë kundër sfondit të disa sëmundjeve të cilat bëjnë ushtrime nuk është i rekomanduar. Ajo duhet gjithashtu të theksohet se të kryejnë stërvitje për shpinë mesit në sëmundje akute nuk është shumë e rekomanduar. Ju duhet të prisni për momentin kur përkeqësimi është e gjatë dhe vetëm pastaj të fillojë klasa. Duke filluar kryejnë stërvitje mesit shpinë duhet të jetë ushtrim i lehtë dhe të lehta. A ata duhet të jenë të rregullt dhe në qoftë se shëndeti është më e mirë, kështu që zgjedhja është bërë ushtrimet e duhura. Pasi, pas një kohë që ju mund të shkoni në ushtrime më të vështira. Gjatë seancave duhet të ndjekin ndjenjat. Nëse performanca e një ushtrim që ka dhimbje ose siklet tjetër, ajo është vidyazykatysya mirë prej tij dhe të vazhdojnë mësimin në. Në të njëjtat klasa të fillojë ndonjë ushtrim mund të shkaktojë disa dhimbje, kështu që ky kusht do të konsiderohet normale nëse dhimbja origjinën në muskuj, nuk shpinë.


Tani ju mund të shkoni direkt në të njëjtat ushtrime që janë projektuar për të forcuar shtyllën kurrizore e funksioneve të tij dhe të ushtrojnë muskujt rreth trupit. Kur kryerjes ushtrimin e parë duhet të shtrihen në shpinë dhe bëj këmbët tuaja pak, dhe krahët duhet të shtrihet përgjatë trupit. Më tej, në këtë pozicion duhet të shtrihet muskujt e barkut dhe të vënë pëllëmbë e saj në barkun e saj. Ndalimi nuk është një kohë e gjatë në këtë shtet, ju keni nevojë për t'u çlodhur. Kryen ky ushtrim kërkon rreth 10-15 herë. Nëse kjo është shumë e vështirë për të kryer këtë ushtrim, ju mund të ndryshojë pozicionin e këmbëve, duke i vënë ata në anën e djathtë apo të majtë. Në ushtrimet e mëposhtme pozicionin e fillimit është i njëjtë, vetëm për të krejtësisht të shpjegoj këmbët. Trupi sipërme ngritur pak dhe në këtë pozicion ju duhet të kalojnë një sekonda pak kohë 10 këmbët ndërsa heqja bust duhet të mbetet në vend. Për të lehtësuar punën pak, duart duhet të tërheq trupin përpara ndërsa heqja. Pozicionin e fillimit duke kryer stërvitje të tretë - të gjunjëzuar. Para një nevojë për të vënë ndonjë rezistencë, të tilla si një karrige, pastaj në duart e tij dhe koka. Përsëri është e vendosur lart dhe më në këtë situatë duhet të qëndrojnë për një sekundochok disa. Pastaj, përsëri bends poshtë, sa më shumë të jetë e mundur. Ushtrimi i ardhshëm duhet të kryhet, duke marrë të njëjtin pozicion si në vitin e kaluar. Së pari, mbrapa bends la djathtë dhe pastaj. Bend duhet të jetë e mundur, por të nevojshme për parandalimin e shfaqjes së dhimbjes. Për të kryer një stërvitje të duhet për të vendosur bar, për shembull në porta. Pozicionin e fillimit në këtë rast do të "rri në krahët e drejtë. Tjetra, ju duhet të kthehet me kujdes trupin në drejtime të ndryshme, por trupi duhet të jetë i qetë kohë. Nëse muskujt e qafës dhe prapa tensioneve, efekti nuk do të shtrihen ushtrime dhe efekti do të jetë minimal. Çdo ditë është e rekomanduar për të kryer këtë ushtrim disa herë. Ajo duhet të kihet parasysh se një "LSI" duhet të merrni kohë për 1-3 minuta. Në qoftë se gjatë kësaj kohe do të jetë e vështirë "var"Është e mundur për të shkurtuar derisa trupi nuk ka të mësohen me këtë raport. Kështu, performanca e set rregullt e ushtrimeve të dizajnuara për shpinë mesit, prapa problemet zgjidhen ose nuk ndodhin.