Palestër ushtron myachem gjimnastikor


Shfaqja autorët e rrudhave, shkelja e limfatike - dhe rrjedhjen e gjakut - muskujve clamped. Ata që gjatë ulur, në këmbë ose rregullisht kryejnë ushtrime forcë, të ballafaquar me këtë problem. Mendoni: muskujt e ndihmës janë rezultat i ndërrimin e vazhdueshëm të tensionit dhe relaksimit të fibrave muskulore. Pas trajnimit të rritur muskujt në vëllim dhe shkurtuar në të njëjtën kohë.
Sigurisht, kjo është e bukur, por indet përreth, duke përfshirë yndyrë, fizarmonikë do anijeve peretyskayutsya. Kjo është arsyeja pse edhe në shtyp yndyrë akteve të pabesë të fryra. Një situatë e ngjashme është duke u zhvilluar, dhe në qoftë se një qëndrimi të gjatë në një pozicion, të tilla si i ulur. Muskujt të mësohen me faktin se ata i shkurtuar, dhe për të ndryshuar pozicionin e punës shtrirë. Vënë re se punëtorët e zyrës më shumë se të tjerët, nuk janë depozitat yndyrë në anët? Fitness ushtrime me topin gjimnastikor do të ju ndihmojë të arritur shifrën ideale.Nga shumica e vulave yndyrë mund të merrni me lehtësi shpëtoj fibrave të relaksuar dhe të shtrihen e muskujve. Vëllime janë që yndyrë nënlëkurës është e shpërndarë në mënyrë të barabartë të gjithë trupin dhe enët e gjakut të fillojnë të pompimit një vëllim më të madh të gjakut dhe limfatike pas heqjes spazma dhe zazhatostey. Lindore ushtron forma e saj është e vështirë, traumatike dhe jo të gjithë të arsyeshme, ai jep të njëjtin efekt si yoga, por shumë më e thjeshtë në ekzekutim. Klasat dhe ushtrime palestër duke përdorur topa me një diametër prej 15 në 25 cm. Topi është vendosur në vendin e lidhjes muskujve të kockave, dhe butësisht mbështjellë përgjatë gjatësisë së fibrave muskulore (meridian), duke ndaluar në pikat akupunkture. Butësisht shtrihen muskujt dhe pikat masazh aktivizon organet e brendshme, duke rritur metabolizmin. Trajnimi i fëmijëve duket akuzuar: ju vetëm vënë topin në veten tuaj dhe të shkoni për të. Por, pasi trupi i saj duket mendjelehtësi, përmirëson sjellje, lëvizjet janë të qetë, lëvizshmërinë mbrapa përbashkët.


Për kofshës
Uluni poshtë dhe të vënë në diametër topin prej 22 cm nën ischium majtë. La këmbë tërheqë përpara dhe të vënë në thembra, vendosur pak në gju. Këmbën e djathtë dhe të armëve të ndihmojë për të mbajtur ekuilibrin. Duke klikuar mbi topin pokatayte atë mbrapa dhe me radhë, krah për krah dhe rreth eshtrave. Shpjegoj këmbën tuaj të majtë, legen tërheq prapa dhe shtyn off dysheme me duart e tij, shtyjë topin 1 cm poshtë këmbën. Thith dhe nxjerr frymë presion ndaj topit dhe shpatin atë poshtë nga 5 cm. Një tjetër shtyjnë atë dy herë në 5 cm nën këmbë çdo herë zhvendosur peshën e saj. Në fund të dërguar topin lart, duke e kthyer të kockave. Përsëriteni me këmbën tjetër.


Për kofshën e jashtme
Shtrihu pastaj mbi krahun e majtë. Topi është në hip tuaj. Këmbë tërheq majtë, të ligët në krahun mënyrë që bërryl ishte nën shpatullën. Frymë thellë. Transferimi peshën e trupit mbi topin, duke u përpjekur që të ketë hyri thellë në muskul. Qëndroni në këtë pozicion për 15 sekonda (2). Top kuç në 15-24 cm poshtë sipërfaqen anësore këmbë, çdo herë pas ndalimit atë 5-7 cm. Gjatë pushimeve të marrë frymë thellë dhe klikoni mbi topin. A ushtrojnë në një tjetër anë.

Për sipërfaqen laterale të gjoksit

Shtrihen në anën tuaj, vendosni pëllëmbën e dorës së tij të djathtë në skajet më të ulët të gishtin e majtë të vogël që ra në sektor. Gishtin tregues do të jetë në frontin e vijës së mesit. Mbi të dhe të vënë në diametër topin e 15 cm. Tërhiqe krahun e majtë mbrapa, relaksohuni dhe ul receptorin e telefonit mbi topin. Nëse shqetësuar për dhimbje në qafë, krah kokën pidiprit. Topi rrotullon në nivelin e gjoksit, atëherë vetëm nën sqetull. Në çdo pikë në frymëzim zgjeruar brinjë utyskuyuchy topin, nxjerr relaksohuni. Tani topi rrotullon në sqetull, krahu dhe vetëm shtrihem të marrë frymë në mënyrë të thellë. Shumica ushtrime palestër me topin gjimnastikor ndërlidhur dhe gjithmonë - që ata të kryhet rregullisht.


Në pjesën e përparme të kofshës
Shtrirë në barkun e tij, të vënë një diametër topin prej 22 cm në kockë e majtë çapokor. Oblokotytes duart. Këmbën e majtë shpjegoj dhe të vënë në gishtin e tij. Breathe me çdo frymëmarrje më bie mbi topin pokatayte atë lart dhe poshtë, majtas dhe djathtas. Tërhequr këmbë, top Stingray ulët në gjerësinë e pëllëmbë, duke anashkaluar nyjet limfatike. Qetësohuni. Në nxjerr, shtypur këmbën e tij mbi topin, heqin atë në gjerësinë e pëllëmbë poshtë këmbë dy herë. Në çdo pikë të pushimit. Mbani barkun ishte tërhequr, jo prohynalasya mbrapa.


Për muskujt e barkut
Merrni një top me një diametër prej 25 cm, vendin e saj në bazë të kockës pubike. Gënjeshtër të mbajnë peshën tuaj në krahun kërrusur. Vytyahnitsya. Frymë thellë me njëri-tym fortë kockave shtypur mbi topin. Nëse i përshtatshëm, ju mund të shkoni gjoks në dysheme dhe tërheq armëve tuaj përpara. Provoni frymëmarrjen bark. Për frymëzim lëvizur topin pak mbi kockës pubike. Në nxjerr, të pushojnë në fushëveprimin zhytur në stomak. Drag topin në kërthizë, nxjerr dhe tërheq këmbët nuk janë të caving në shpinë, shtrirje gjoks përpara.


Gji
Merrni një top me një diametër prej 15 cm dhe vendin e 5 cm mbi kryqëzimin e brinjë më të ulët. Kodrina një top në kafaz i kraharorit (ndalimin në mes), të sjellë në fossa qafës, pastaj në shpatullën në kufi të ulët kockave heqësit. Stop çdo 3-4 shoh Kur topi arrin shpatullën, krah tërheq mbrapa dhe gjoks - back up. Kreu u kthye në drejtim të kundërt të topit.

Për shpinë
Uluni në pjesën topin e poshtme të kryqe, coccyx pak më të lartë (por jo coccyx). Në nxjerr, klikoni mbi topin dhe terhiq atë në pjesën e prapme. Mollaqe ulem në dysheme. Breathe. Në nxjerr, heqë hips tuaj off dysheme dhe lëvizur topin lart, duke lëvizur në rruaza. Përsëri thith, nxjerr dhe Tërhiqe barkun, arching mesit, rrotullon topin në nivelin e torakale, duart prapa kokës së tij rewound. Kur topi arrin bazën e kafkës, qafës së mitrës kryejnë shtrihen, tërheq duart përgjatë trupit, zgjerimin pëllëmbët lart, shpatullat poshtë shtrirje. Disa herë gjatë ushtrimeve palestër me topin gjimnastikor frymë thellë dhe nxjerr frymë.