Qëllimi breathalyzer dhe llojet


Teknologjia moderne nuk është ende në këmbë, vazhdimisht në zhvillim e pajisjeve të reja dhe pajisje, të aftë për të lehtësuar jetën e njerëzimit. Për jo dikush një sekret se bota është duke luftuar për shëndetin në këtë fazë të pse tepër promovuar një mënyrë jetese të shëndetshme, duke përjashtuar alkoolin dhe duhanin. Megjithatë, klube, bare, restorante, një varg i madh i pijeve alkoolike vetëm të rrisë dëshirën për të pirë. Në fund të fundit, njeriu i dehur është e rrezikshme për shoqërinë.
U shfaq kohët e fundit në tregun rus breathalyzer thjeshtuar ndjeshëm punën e autoriteteve rregullatore. Kjo pajisje për zbulimin e çastit e dehjes. Shtrirja e tyre është mjaft e gjerë. Sigurisht, ato janë përdorur kryesisht policisë së trafikut për të monitoruar shoferët të cilët të drejtuar automjetet e tyre. Përveç kësaj, disa kompani të mëdha që kujdesen për imazhin e tyre dhe prestigjit, e cila gjithashtu përdorin pajisje të ngjashme për të kontrolluar të gjithë punonjësve të saj. Kjo është veçanërisht e vërtetë të kompanive motorike, ku të punësuarit janë kryesisht shoferë.


Ka disa klasifikime breathalyzer. Para së gjithash, në varësi të rrjedhës së synuar të njerëzve, ata janë të ndarë në profesionale (projektuar për testim të vazhdueshëm), gjysmë (e përdorur policinë e trafikut) dhe të brendshëm (të vetë-kontrollit vetëkontroll). Në varësi të sensor tuaj mund të ndahet breathalyzer, e cila përdor një sensor electrochemical dhe breathalyzer, të cilat përdorin sensor photometric. Rastësisht, breathalyzer fundit më të sakta dhe shumë të cilat, natyrisht, në masë të madhe ndikon në vlerën e tyre. Përveç kësaj, disa breathalyzer me certifikatë të veçantë të Ministrisë së Shëndetësisë së Federatës Ruse, e cila vetëm konfirmon besueshmërinë dhe saktësinë e tyre.

Aktualisht blerë breathalyzer çdo formë nuk është një problem siç ishte disa vite më parë. Kompania "Teknologjia për Jetën", nga ana e tij të ofrojë gamë të gjerë të pajisjeve të ngjashme në kategori të ndryshme të çmimeve që mund të kënaqë çdo, madje edhe më të kërkuar shije. Një tipar dallues i kompanisë është që monitoron të gjitha risitë e tregut. Begatshme dhe shërbim i madh, sistemi fleksibël të zbritje dhe cilësinë e të gjitha produkteve.