Amplipuls - Indikacionet dhe Anëshkrim


Amplipuls - një procedurë që është kryer duke përdorur të njëjtin emër e pajisjes "Amplipuls." Për herë të parë kjo metodë e trajtimit është aplikuar në 1963 mjek rus dhe shkencëtar Yasnohorskym. Pajisja trajton moduluar sinusoidale rryma, të cilat kanë provuar shumë efektive, sepse për dekada të tradhtuar dhe të përmirësuara dhe tani ai mund të trajtojnë jo vetëm osteokondroza dhe ai të parandalohen, por edhe ndikojnë pozitivisht organet e tjera. Amplipulse aplikuar me sukses për të përmirësuar funksionimin e organeve të brendshme, aktivizimin e proceseve metabolike në trup.


Indikacionet amplypulsu


Indikacionet për procedurën janë sëmundje Amplipuls në faza të ndryshme dhe formon Po, pajisjen e përdorur në rastet e mëposhtme:

 • Sëmundjet e sistemit nervor periferik, të shoqëruar nga dhimbje (neyromyozytы, nevralgji, tservikalhiya, nervit shiatik dhe të tjerët);

 • sëmundjet e crregullimeve te levizjeve sistem nervor;

 • hipertension;

 • diabeti;

 • pafuqi;

 • kronike prostatitis.


 • Gjithashtu indikacione për përdorimin e pajisjes "Amplipuls" janë sëmundje inflamatore e pelvikut, duke përfshirë edhe ato të cilat sjellë varfëri.

  Terapia e rekomanduar nevralgji, joints trauma, ndryshimet degjenerative e shpinë dhe nyje, pezmatim nervi dhe për lehtësimin e dhimbjeve, dhe pacientët me sëmundjet e mëparshëm dhe të pasmë të syrit.
  Amplipuls përfitojnë në shërimin e muskujve pas një pacient të gjatë të vërtetë me lëndime në periudhën postoperative.

  Kundërindikimet amplypulsu


  Procedura Amplipuls ka, në dëshminë, edhe contraindications që duhet të merren parasysh në trajtimin e. Nuk përdorin këtë metodë në çrregullimet e sistemit kardiovaskular dhe te qarkullimit, çrregullimet ritmit kardiak. Arsyeja për shtyrjen e trajtimit mund të shërbejë si ethe, lot muskujve dhe e eshtra të thyer. Në prani të trajtimit sëmundje aparatit "Amplipuls" ndalohet:


 • bradycardia sinus;

 • tuberkulozi;

 • hipertensionit II dhe III;

 • prania e tumoreve malinje;

 • thrombophlebitis.


 • Është e vështirë të tolerojë procedurën për njerëzit me alergji të tanishme, kështu që ata duhet të shmangin një trajtim të tillë. Ju gjithashtu mund të përdorni "Amplipuls" për trajtimin e grave shtatzëna.